Jump to content
Battlefield.no

Cappadocius

Klanmedlem
 • Content Count

  864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Cappadocius

 1. Jøss. Ikke _helt_ dødt ennå. Ble påminnet bf.no nylig da det viser seg at jeg plutselig har en kollega herfra.. Sussidal
 2. 8v8 - competitive mode hadde vært nice... Blir aldri det samme igjen men kan ikke forvente det i dag heller.
 3. Hva med å høre med europeere som fremdeles holder på? Tror det er noen engelske/tyske/franske klaner som fremdeles spiller en del public i hvertfall..
 4. Ikke fått noen interesserte - annet enn eMs?
 5. ..Og ikke helt hardcore RO heller... Ikke for det - RO er moro, det - men det blir fort en begrenset spillerbase...
 6. Jobber i Oslo så jeg kan jo alltids droppe innom..
 7. Har HTC One (M7) - funker som fjell. Har prøvd Samsung S4 - så vondt vil jeg ikke meg selv igjen (hater TouchWiz eller hva de kaller driten) og epleprodukter interesserer meg null. Neste fon tipper jeg blir Sony Xperia Z4 eller HTC One (M9). Lang batteritid er viktig siden jeg sitter mye på toget så valget disse to telefonene i mellom kan godt avgjøres på dette grunnlaget alene. De features som de fleste toppmodellene er så og si like på (i praktisk bruk) er uansett; CPU, minne, skjermkvalitet og -oppløsning. Det koker ofte ned til de features du er veldig opptatt av - og som ikke er like. For meg er det byggekvalitet, Android-skall og batteritid. (Jeg gidder i hvertfall ikke bruke masse tid på å tilpasse en eller annen variant av Android-skall så som SmartLauncher el.l.) Tidligere synes jeg det var stor forskjell på lydkvalitet men nå ligger denne forskjellen stort sett på headsettet/DAC-en du kobler til.
 8. Takk Plantronics, jeg vil gjerne ha RIG
 9. Nja - personlig har jeg ikke spilt nok på det til å gjøre meg opp en skikkelig mening enda. Men det er ikke bare jeg som skal bestemme kartsyklus på serveren.
 10. http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/9a84f5a0-bba4-4f82-983f-de437ef398e3/Eat-My-Shorts/ Eat My Shorts public, all maps (minus Dawnbreaker Conq siden det suger sauebjeller), mixed mode.
 11. De står i sverige, fragnet virker å skulle dekke hele norge/sverige med sin park. Kommersielle aktører som EA har eierinteresser i etter hva jeg skjønner. Fra siden deres: SERVER LOCATIONS jalla-jalla | jalla-jalla Oslo, Norway Stockholm, Sweden
 12. Har ikke akkurat shoppet rundt men Fragnet.net skal visstnok ha servere i Oslo.
 13. Ikke så forferdelig vanskelig..: Gadd ikke lese alt. Oftest er det drit-routere; som AirLink... :-P
 14. Ikke-fungerende router. Min personlige erfaring med Jensen nettverksutstyr er heller dårlig så kjøp noe annet... Linksys har pleid å være bra før - spørs bare om Cisco rakk å ødelegge produktene deres før de solgte dem videre til Belkin.
 15. "What he said". Men likevel så fikk jeg mer lyst på spillet. Gleder meg plootselig til beta.
 16. BF3 var alpha release for BF4... :-D
 17. Sikkert fint og flott og alt det der. Det jeg er mest interessert i er multiplayer. Singleplayer bryr meg midt på ryggen. Få no skikkelig MP-info please!!
 18. Finnes ikke vanskelig i det hele tatt. Skru opp den lille luka på sida - inni der skal det sitte en ramme som selve harddisken skrus fast i. Du trenger - hvis jeg ikke husker feil - skrutrekker til bittesmå skruer. Sørg for å bruke skrutrekker som passer til størrelsen da skruene er av ganske mykt metall (i hvertfall av min eldgamle, tjukke PS3). 2,5" harddisk - sånn som finnes i laptoper. Aner ikke hva sånt noe koster men - 200-500 kroner kanskje?
 19. Er det ikke ekkelt med den greia du legger handa på ? Har dette sjøl. Kjempefornøyd. Var veldig skeptisk til den greia sjøl (den er forøvrig avtakbar) men det tok meg ca tre sekunder å vende meg til den
 20. Testet closed multiplayer alpha/beta. Ikke imponert over gameplayet, dessverre.. :-\
 21. Kanskje på sin plass å påpeke at man bør bytte Origin-passord snarest også..: http://www.lifehacker.com.au/2012/11/ea-origin-hacked-time-to-change-your-passwords/
 22. Hadde jeg helt glemt - thanks for reminding me.. *DL*
 23. Lurer på hvor mange som har vært innom og sett på "display name history" på brukeren din.. Bare sånn at ikke flere trenger å gjøre det: Display Name History For: qed From To Change Date Qed qed Apr 08 2008 10:51 Bada-bing!
×
×
 • Create New...