Jump to content
Battlefield.no

Gandhi

Rådsmedlem
 • Content Count

  2,594
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gandhi

 1. Hadde to slike utenfor kontoret mitt for ett par uker siden... De som var i Oslo for testing. Må si at det er ganske lite man får for 16 mill
 2. Det er ett reelt problem, så bra de tar det til seg
 3. Ikke snakk om at den Xboksen leveres med HD DVD spiller. Selve skjermkortet og spillet støtter HD-oppløsninger, men der stopper det. Det er en sinnsykt tøff og "blodig" kamp mellom Sony og Toshiba om hvem som skal vinne kampen om formatene. Sony har ikke tenkt å tape denne kampen (Som de gjorde for 30 år siden med Betamax vs. VHS.) Det er derfor Sony leverer BlueRay HD-DVD med PS-3, noe som resulterer i at Sony taper mellom 1500 og 1800 kroner for hver eneste PS-3 de selger. Vanligvis selges nye spillkonsoller med ca 1000 kroner i tap første året, men det Sony gjør her er ekstremt. Vinner de ikke denne "kampen" om å vinne HD-DVD marketed kombinert med en stor suksess innen konsollmarkedet vil faktisk Sony begynne å slite. Og Microsoft kommer sikkert til å komme med HD-DVD fra Toshiba når deres nye konsoll kommer. De er onde nok til det.
 4. Det skal jeg og! Hooke opp? 1680902[/snapback] Skal vinke til deg fra VIP-tribunen
 5. Du må vel skjønne at de i utgangspunktet bare var ute etter å få dere til hel&%&/# ut av landet, Kari Krigstøs? Hva som evnt hadde skjedd på det flyet er for de sekundært.
 6. Jeg flyr en del i jobb, og det er da ikke mye problem hvis du bruker hodet litt... Ta med deg minst mulig inn på flyet, helst bare laptop. Ha nøkkler, lommebok og evnt laptop i hånden, legg det sammen med jakken på rullebåndet. IKKE ta med deg drikke elns, kjøp det inne på flyplassen/flyet. Følger du det rådet er du igjennom på 30 sek. Null mas, null hysteri og null drama.
 7. http://en.wikipedia.org/wiki/G-Man_(Half-Life)
 8. Meget bra håndverk. Lærte masse nytt nå.
 9. Lucky spiller mye på servene Leonor og Olivia, og de er begge rett på Nix her i Oslo. Har ikke noe med Lyse sitt nett overhodet..
 10. Skal til Vikersund 14 Januar. Gleder meg til å se hva han får til da...
 11. Vi visste at dette kom. Lyse og Get har hatt en dialog. Get og Lyse er nå peeret så landet er nok en gang forent!! Kan vi si at dette er mye pga Battlefield.no
 12. Gandhi

  HDTV

  En tommelfingerregel i Oslo er vel stort sett at TV-signalene er ganske sure.... Har den erfaringen.
 13. Kjøp noe enkelt og kall det en "oppmerksomhet", ikke gave. Da er det litt mer avslappa... Det kan være en liten sak som f.eks en mrsm bok. Hva med noe av Knut Nærum?
 14. Ser ut til å bli full-rulle her.... Sterb Langsam
 15. Sliter som pokker med dette selv..... Har kanskje kommet frem til denne, MEN sliter liksom med å trykke på "bestill"-knappen. Om det er merket eller hva vet jeg ikke.... Vet ikke hvorfor.... Denne er visst nok stille, har alt av ut og inn, HDMI, de oppløsningene du nevner etc... Leser reviews fra folk som poster inn, men der er det så mange søpplehoder som gir produktene rating 1 da de ikke vet hva ett tastatur er.... Hvis noen her har kjennskap til denne modellen, så kom gjerne med det. Acer iDea 500
 16. Hva med Tapas ??? Sosial mat hvor man bestille mange småretter. Lett å finne noe man liker, men allikevel litt mer eksotiskt enn pizza og biff. Bra til å sette igang samtaler og anektoter, knise og flirte.... Vinen på disse plassene er som regel heller ikke drepen. I Oslo er det noen bra og noen skikkelig søpplete.. Bra plasser jeg har vært og kan anbefale. Delicatessen La Sangria San Leandro (litt dyr) Barcelona (den dårligste av disse) Dette mener jeg er bra plass å ta med en kvinne på en date. Lykke til !
 17. Tja, sagt av Aune Sand..... Her er det vel en blind som leder en blind ???
 18. Vi i "styret" ser mer enn du tror... Vi har ett prosjekt gående, men ting tar tid...
 19. Gandhi

  Halten goes pr0!

  Det er jo selveste god-gutten....
×
×
 • Create New...