Jump to content
Battlefield.no

ArildS

Medlem
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ArildS

 • Rank
  [xo]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Etter oppfordring fra Henrix er poengstrukturen lagt om slik: Poenggiving gis slik. Kvadratroten av lengden i cm * kvadratroten av vekten i gram (?200 er kvadratroten av 200 = 14,14213): Dermed er forskjellen mindre på tunge og lette objekter, men tunge objekter har en klar fordel kontra de lette. iPad vil nok være en vinner da de kan kastes langt og er relativt tunge sammenliknet med en iPhone. Apple Ipod på ?4000cm (40m) * ?200g =894,4 poeng Apple Imac på ?400cm (4m) * ?20000g = 2828 poeng + 200 bonuspoeng for fungerende produkt.
 2. Lykke til på dynga Baj. Pass på at det er Apple logo på det du finner Ikke heng deg opp i kommafeil i regnestykket Henrix. Det var bare et eksempel. Poenget er at vi skal kaste så store ting som mulig og tyngde skal derfor premieres ekstra mye. Det kan være reglene forandres litt frem til VLAN, men det skal lønne seg big time å kaste noe stort så ikke noen vinner ved å kaste en lader eller noe slikt pingleutstyr. Utregningsformel skal være klar til kompoen Har forresten fått tak i fine premier også i år ))))))))
 3. Veldig trist å høre om Jobs. Så nyheten først nå ' /> Vi skal ikke kaste Jobs, kul fyr som han var. Bare noen av dingsene ingengiørene hans laget. Ting betyr ikke noe uansett i den sammenhengen. R.I.P Steve. Denne konkurransen er like mye en hyllest til Appleprodukter som en nedrakking på dem. Bare se på iPhonen til Dxxs. Han snakket i den noen sekunder før han kastet den, og det siste han sa var 'Det kan bryte nå'. OG den virker enda så han tar den med på Vlan 11 og kaster den på nytt med 50k ekstrapoeng for virkende produkt Ipad er kanskje beste alternativ i forkold til vekt. Passe tung og lett å kaste langt Diskos???
 4. Har bare premier til en klasse dessverre :/ Om Apple skulle finne på å slippe en spillkonsoll før Vlan 1.1 så må du gjerne kaste den. Hvorfor verste dagen å poste på??? Premietilgangen var ikke klar før i går så jeg kunne ikke poste før i dag. Fjorårets vinner Dxxs skal delta i år også med samme Appleprodukt han kastet i fjor så eliten er på banen. Tips ser ut til å være å bruke et tungt produkt da det var det tyngste produktet som vant i fjor.
 5. Det vil bli arrangert en compo med følgende regler: 1. Det må være minst 2 deltagere for at det skal bli noe av. 2. Vi må klare å finne et egnet sted for compoen i nærheten. 3. Man skal kaste et MEDBRAKT elektronisk Apple produkt så langt man klarer. Man er selv ansvarlig for det man måtte treffe med sitt ballistiske kast. Produktet trenger ikke virke, men det gis 50000 ekstrapoeng for fungerende produkt. Dette må demonstreres før compoen. 4. Poeng gis slik: (Appleprodukts vekt i gram) * (antall cm på kastet) = poengsum 5. Etter konkurransens slutt er hver deltager ansvarlig for å sørge for forsvarlig EE-avfallshåndtering for sitt Appleprodukt. Forsøpling aksepteres ikke. Etter oppfordring fra Henrix er poengstrukturen lagt om slik: Poenggiving gis slik. Kvadratroten av lengden i cm * kvadratroten av vekten i gram (?200 er kvadratroten av 200 = 14,14213): Dermed er forskjellen mindre på tunge og lette objekter, men tunge objekter har en klar fordel kontra de lette. iPad vil nok være en vinner da de kan kastes langt og er relativt tunge sammenliknet med en iPhone. Apple Ipod på ?4000cm (40m) * ?200g =894,4 poeng Apple Imac på ?400cm (4m) * ?20000g = 2828 poeng + 200 bonuspoeng for fungerende produkt. Premiene doneres av en arbeidsgiver og annonseres på stedet. Vi lover flotte elektroniske premier som virker Kan ikke garantere at det svares på spm. her, men les posten nøye før du kommer så burde det være greit å forstå hva som skjer. Og ja, det er kun ekte Apple produkter som kan påmeldes i compoen. Ingen fakes eller tulleprodukter godtas (Nei Sadolf, du kan ikke kaste Ixusen din i år heller).
 6. Må si jeg er utrolig imponert over disse gamle XO gutta som arrangerer dette år ut og år inn (nå i 10 år). Har vel aldri vært på et lan med færre strømbrudd før, og det var velsignet fritt for Harman Kardon annlegg i kW klassen som runger musikk jeg ikke har lyst til å høre på ut over massene på annenhvert bord. Med andre ord, et arrangement for voksne ansvarsfulle mennesker. Eller ihvertfall voksne mennesker sånn sett utenfra og inn ' /> Ikke noe annet å gjøre enn å bøye seg i støvet og takke arrangørene for en fantastisk helg med masse gøy, og mye godt å spise og drikke som Manjana og barna disket opp. Neste gang så kan jeg stille opp som frivillig (om dere tørr
 7. ArildS

  Compo på Vlan

  Sorry Sadolf. Kun Apple er tillatt. Er en 6-7 premier på plass nå så dette kan bli fint
 8. ArildS

  Bruktmarked

  *zap*? hehe Har med PC Power & Cooling 1Kw. 1 12V linje på 70A eller noe slikt.
 9. ArildS

  Compo på Vlan

  Da er premiene sikret. Flotte premier til en samlet verdi av ca 10000 kroner Ikke nyeste utgave, men ubrukte varer vi har hatt liggende fra utstillingen for hjemmePCordning på vårparten.
 10. ArildS

  Compo på Vlan

  Godt poeng Joks, men det er samme regel som for spydkast som gjelder. Første merke i asfalten (eller dertil egnet underlag) er der vi måler fra. Jobber forresten med premier nå og det ser bra ut
 11. ArildS

  Bruktmarked

  Jeg har ymse til salgs: AMD Athlon X2 6400+ 350.- stk (har 5 stk) AMD Athlon X4 965 700.- stk (har 4 stk) AMD Athlon X4 940 500.- (kun 1) Cooler Master CM starcker STC-T01 kabinett fulltower kabinett 500.- (moddet for fullengde PSU. Nye vifter følger med.) PC Power and Cooling Turbo Cool 1KW (1 stk 12V linje på 70A eller deromkring) 800.- Denne er ubrukt. Power Color 9800GTX 800.- Alt som er igjen går ut på Finn etter Vlan.
 12. ArildS

  Compo på Vlan

  Det vil bli arrangert en compo med følgende regler: 1. Det må være minst 2 deltagere for at det skal bli noe av. 2. Vi må klare å finne et egnet sted for compoen i nærheten. 3. Man skal kaste et MEDBRAKT elektronisk Apple produkt så langt man klarer. Man er selv ansvarlig for det man måtte treffe med sitt ballistiske kast. Produktet trenger ikke virke, men det gis 50000 ekstrapoeng for fungerende produkt. Dette må demonstreres før compoen. 4. Poeng gis slik: (Appleprodukts vekt i gram) * (antall cm på kastet) = poengsum 5. Etter konkurransens slutt er hver deltager ansvarlig for å sørge for forsvarlig EE-avfallshåndtering for sitt Appleprodukt. Forsøpling aksepteres ikke. Tenkte eksempler på poenggiving: Apple Ipod på 200g * 40m (4000cm) = 800000 poeng Apple Imac på 20000g * 4m (400cm) = 800000 poeng + evt. 50000 bonuspoeng for fungerende produkt. Premiene doneres av en arbeidsgiver og annonseres på stedet. Vi lover flotte elektroniske premier som virker Kan ikke garantere at det svares på spm. her, men les posten nøye før du kommer så burde det være greit å forstå hva som skjer. Og ja, det er kun ekte Apple produkter som kan påmeldes i compoen. Ingen fakes eller tulleprodukter godtas.
 13. Bauer ender da opp på PVRen!!! Kommer innom jeg også ' /> Ehh. Har forresten joina xo jeg oxo. Rolf vervet meg med pamp og prakt i bytte for noen gamle slitere til å kjøre BF2 på (Sender søknad om rekruttering nuhhh.)
 14. Hei Jeg er ikke blitt bannet, men ble plutselig private, fikk 0 poeng og mistet alle unlocks. Har prøvd en eldre backup av profilen min i My Documents uten at det hjalp. Noen sier gjør en Relog. Hva er det? Ihvertfall ikke logoff/logon hvis det skulle hjelpe. Har noen av dere peiling?
×
×
 • Create New...