Jump to content
Battlefield.no

L44-Operator

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About L44-Operator

 • Rank
  Menig
 • Birthday 02/12/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hybel.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. http://store.steampowered.com/app/8870/ Bioshock Infinite koster 50 kr frem til lørdag.
 2. Vi har plukket ut noen favoritter Les hele artikkelen...
 3. Selv bygde jeg meg nylig en ny HTPC, men på et überstramt budsjett. Det baserte jeg på AMD A10-5800K, med et HD 6670 i Crossfire. Resultatet var overraskende bra, uten at det kan konkurrere i nærheten av de overstående. Men med en totalpris rett i overkant av 4000,-, var det absolutt verdt pengene. Etterhvert, når det blir rom for litt overklokking, blir det spennende å se hva det kan levere.
 4. Kan vi pakke vekk XBOX360, Wii og PS3 for godt? Les hele artikkelen...
 5. Når man snakker om Miami Hotline, så er det en av de mange tilbudene på steam om dagen.
 6. Det funket som fjell det her. Etter litt frem og tilbake med LIKE og godkjenninger, fikk jeg en aktiviseringsnøkkel som lot seg bruke helt brillefint i STEAM.
 7. Jeg liker formatet du valgte å gi oss intervjuet i Ved å gi oss det på denne måten, i stedet for å bare skrive en liten artikkel, har du også klart å fange litt av messefølelsen for oss som ikke fikk dratt dit. Kombinert med bilder fra intervjuet, ble det hele veldig bra synes jeg.
 8. Det er gledelig at det får så mye oppmerksomhet, i tillegg til at det faktisk er bra. Det betyr jo at folk vil komme til, og forhåpentligvis blir. Det igjen betyr enorme slag!
 9. Dead_head: Det er mulig jeg misforstår deg, men dersom du sikter til det som er skrevet, snakkes det om en visjon om å ta over FOR konsollene. Altså erstatte de. Det som kan bli spennende, er å se hvor billig man kan klare å bygge en HTPC som er i stand til å dra spill på minst 1080p. Klarer de å kapre deler av konsollmarkedet, fordi folk velger å gå vekk fra sine respektive, vil jo det merkes. Om det har noe å si for Valve på kort sikt er kanskje mer diskutabelt. Det er jo deres allerede eksisterende kundebase som vil bruke dette først og fremst.
 10. Nå kommer Steam Big Picture... Les hele artikkelen...
 11. “Get ready for deployment...” Du ser ned mot bakken som kommer mot deg i en vanvittig fart. Du rekker så vidt å betrakte det flotte landskapet. På noen få sekunder har du falt nesten 10 000 meter og havnet midt i et overveldende slag. Velkommen til Planetside 2! Les hele artikkelen...
 12. Det er ikke bare Steam som kjører salg ifm Black Friday. Origin har også salg, der de kjører -50% på en rekke titler. Feks. MOH:Warfighter, Mass Effect 3, The Secret World, og tilleggspakkene til BF3. http://store.origin.com/store/eaemea/no_NO/html/pbPage.blackfriday2012_no_NO/
 13. De er allierte Cri. Det er sånn det er når man har interne stridigheter i et land. Spesialstyrker kriger sjelden alene. De mentorerer lokale styrker, som de så sloss sammen med.
×
×
 • Create New...