Jump to content
Battlefield.no

siDDis

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  3,283
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About siDDis

 • Rank
  Open-source guru
 • Birthday 05/30/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.planetunreal.com/wicked

Profile Information

 • Location
  Stavanger
 • Interests
  Data og dansing.
 1. siDDis

  Hva skjedde?

  Prøv heller å sjå det positive i bluegrot...
 2. siDDis

  Hva skjedde?

  Kan det ha noko med at miljøet her blei mishandla av tyrannstyret her?
 3. huh? Gå til gnome-look.org last ned tar.gz fila gå på system ->preferences -> apperance og trykk install og velg tar.gz fila.
 4. Det stemmer at det er alltid nokon som klager over nytt operativsystem, men hjelper ingenting på Vista fordi det suger så vanvittig kraftig uansett korleis ein vrir og vender på det. Dei som liker Vista har ikkje peiling på data, dei som har peiling held seg LANGT vekke. Uansett så er det ikkje poeng å forsvare at gaming fungerer i Linux fordi det gjør det ikkje. Det er knoting, utstabilt og treigt! Det finnes unntak, men eg anbefaler sterkt å ignorere dei! Men skal du bruke Linux til andre ting som fotoredigering, utvikling, musikk, surfing og mail så er det overlegent andre alternativer idag. Og ja du kan bruke Photoshop smertefritt i Linux i dag med Wine.
 5. Har selv Canon EOS 400d med Sigma 10-20mm linse, tar heilt fantastiske bileter. Standardlinsa er heilt grei den, men skal du dra nytte av villdyret så bør du vurdere å skaffe seg ein skikkeleg linse.
 6. siDDis

  MX518

  helvete og, eg er så lei av ledninger for tida
 7. siDDis

  MX518

  Duger trådlaus gamingmus noko særleg idag?
 8. Få deg ein iPhone, telefonporno deluxe! Nå har det gått eit år og knapt av dei andre er i NÆRHEITA av å vera like sexy. Though LG ser ut til å prøve...
 9. siDDis

  Ny TV

  Anbefaler sterkt plasma over LCD til tv, film og videospel! LCD har så katastrofalt mangel på farger som øydeleggjer heile filmopplevelsen. Ikkje minst så leverer plasma også jævlig skarpt bilete for å ha lav opplausning på papiret. Min 1024,768 plasma synes eg leverer like skarpt bilete på film som ein 1080p LCD tv frå Sony, ofte også skarpare grunnet raske bevegelser der LCD ghoster. Ikkje minst så er hudtonane jævlig mykje meir naturlege på ein plasma. Mens Plasma er vanleg i 10-12 bits farger så er LCD vanleg i 6-8 bits farger, og god fargeovergang er mykje viktigare enn 1080p! Det einaste LCD er betre på er om det er mykje sollys inn til stua, grunnet mindre refleksjoner.
 10. siDDis

  Ny pc

  Intel E2160 2GB ram Asus P5K-VM Nvidia 8800 GT Et lite kult kabinett med stille straumforsyning, watt teller ikkje sjølv 200 er plenty! sum ca 3500-4000 kroner Invester resten av pengane i aksjer heller og oppgrader til ein pc som kan kjøre Counter Strike 2010 om 2 år...
 11. siDDis

  Dyreplageri

  For nokre år sidan så prøvde nokon å tvinga meg til å drepa ei fisk eg hadde fiska, herregud så vanskeleg det var. Eg skulle bare skjære den litt i hovudet men kom jo aldri lenger enn to centimeter. Stakkars fisk som måtte leve i titalls minutter med eit djupt kutt i nakken. Aldri meir om eg skal prøve å drepa ein fisk med kniv, neste gong så skyter eg den!
 12. Har du tenkt å spele så gi blanke faen i heile Linux. Kom heller tilbake om eit par år når du skal bruke det til noko fornuftig heller. Konsoll + Linux er ein bra kombinasjon om du kan ofre PC spel(dei fleste er jo heilt talentlause uansett)
 13. Du skal bare putte inn kabelen så kjem du på nett automatisk. Men det kan bli meir komplekst om du må bruke innlogging til nettverket.
 14. Mitt tips! Bli god venn med ho og sats på eit vennskap, kanskje det kan bli noko ut av det seinare. Kjærleik betyr at ein må være tålmodig, spessielt jenter så handler kjærleik mykje om den perfekte draumemannen. Og det trur eg du er *nesten* for ho, det er nokre småting som du må kanskje forandre deg på. Bli to søte gode venner, gjør ting saman så kan det bli resultater ut av det etterkvart. Eit forhald starter som oftast med at dykk kan leke bra saman, og det skjer veldig automatisk. Finn på noko saman med venner frå begge sider, kanskje ein hyttetur? Du må ijallefall gi ho tid, ho er tydelegvis veldig interessert i deg, ijallefall som ein venn. Og der synes eg at du skal stille opp og heller leggja kjærleika til sides.
 15. Å mistenke ein araber for massakren er ikkje rasisme! Arabere har eit godt rykte (å ta vare på) i den bransjen!
×
×
 • Create New...