Jump to content
Battlefield.no

Warped

Klanmedlem
 • Content Count

  1,593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Warped

 1. Hei! Jeg heter Øystein og var aktiv her ca 13 år siden da alle spilte tidenes flotteste FPS, Battlefield 1942. Etter at spillet ble gratis via Origin lastet jeg det ned for en liten nostalgitripp. Å spille public uten noen form for regler eller administrering av servere er dessverre ikke store opplevelsen, og jeg savnet fort de gamle klankampene. Noen av oss i klanen Core (pureplay+CoIS) holdt kontakten etter BF1942 og begynte å spille WoW og noen andre spill sammen, og jeg luftet nylig et forslag om en reunion-kamp. Det er kanskje en longshot å poste her, men hvis det fortsatt er noen her som har på et eller annet tidspunkt spilt Battlefield 1942 og ønsker å prøve igjen slik det ble lagd for å spilles, er det bare å melde seg her! I denne omgang sjekker jeg bare om det i det hele tatt er mulig å samle mange nok folk. Håper noen har lyst, og/eller kjenner noen de kan videreformidle beskjeden til.
 2. Warped

  core

  Jeg er med hvis jeg har tid og finner cdkeyen min igjen!
 3. I'm back, bitches. Gjem dere nå.
 4. Jeg har det sikkert liggende.. skal du ha på mail elns?
 5. Basse! Jeg skylder deg en drink eller to.
 6. Jeg fant to til. Dette er av easter egg-ubåten på battleaxe. SPOILER:
 7. Var desverre eneste jeg hadde. SPOILER:
 8. Du glemte å skrive navnet mitt i bold. Falken er deilig.
 9. Jeg humrer av din veslevoksenhet even as we speak. En ting du vil oppdage før eller senere er at man ikke skal ta alt like alvorlig, spesielt ikke alt som kommer ut av Litago. Dessuten er han på vei ut ettersom marinen omsider skal gjøre mann av han.
 10. NJUUUUK! Håper det ikke var mitt forslag om Midway du tok alvorlig, Smartass. Jeg har ikke spilt BF på snart to år. Burde bli bra!
 11. Får se om jeg tør dette igjen. Var jo killer i fjor.
 12. Warped

  KOS

  Ser ikke problemet med å ta Fei eller noen andre paladins som warlock hvis han har CD på lay on hands. Ellers måtte man vel ha brukt potions. Han har ihvertfall temmelig stramt gear, det skal han ha. Angående topic har jeg vel ingen KOS-liste, men skulle nesten tro at jeg var på noen andres etter en lang runde AV. Er kjipt når folk går dedikert ut etter å drepe akkurat deg blant 40 andre.
 13. Har blitt nerfet og koster fortsatt like mange tickets? Lame. Uansett trenger jeg necklace med +damage, så jeg kjøper det uansett.
 14. Tenkte jeg skulle skaffe necklace.. problemet er jo karusell-kjørende alliance som sitter og venter på et stakkarslig lite core-party som prøver å komme seg inn. Tror jeg vender tilbake klokka 6 om morgenen.
 15. Warlock er greit balansert nå vil jeg si. Jeg trenger ihvertfall ikke noe nytt. Ser heller at de ubalanserte klassene blir litt fikset på i negativ retning i stedet for å bare gjøre alle bedre.
 16. iiik, kjenner rykninger i underlivet, Martin!
 17. Beste instancer: 5-manns fullt strat run, Dire Maul 1/2, 5-manns scholomance Verste instancer: Maraudon, UBRS (kjedelig), Gnomereagan Favorittsoner: EPL, Burning steppes, Winterspring Hatsoner: Un'goro crater, ->Hillsbrad<-, Silverpine.
 18. Diminishing return ødelegger mye i pvp, spesielt for affliction-spec. Kommer alltid an på motstanderens klasse og hvordan man spiller, men det finnes såpass mye anti-fear og lignende som gjør det vanskelig. Warlock er derimot en av de beste pvp-klassene i grupper, om ikke den sterkeste 1on1.
 19. Er ikke akkurat behov for pvp-spec i de lavere level, men ut i fra mange eksperimenter og respecs har jeg funnet ut at man simpelthen ikke kan pve'e bedre enn med speccen jeg har nå (høres litt kvalmt ut uansett hvordan jeg formulerer det), og jeg har ikke ubrukelige ting som fel concentration og improved drain life som man aldri bruker i pvp.
 20. Channeling-spells er så og si ubrukelig i pvp. Når det gjelder warlock, finnes det bedre alternativer for å være speccet for både pve og pvp samtidig.
×
×
 • Create New...