Jump to content
Battlefield.no

beep

Supermedlem
 • Content Count

  5,100
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by beep


 1. Skuffande dårlig utnyttelse av muligheitane i dag og eg syns fortsatt at Oxlade skal ned på CM mens Arteta er ute, det er bedre med Yossi i sitt element enn at Ramsey skal dasse rundt uten sjølvtillit. La Ramsey spele litt på reservelaget slik at han kan spele bedre og dermed få litt sjølvtillit! Det er skummelt med Newcastle 3 poeng bak og 1 kamp mindre.. Har ikkje råd til fleire tap/uavgjort skal me holde 3. plassen :/


 2. Arteta er ute mot Chelsea og kanskje resten av sesongen, det er derfor eg vil ha Oxlade inn. Med eingong han kom på bana blei det større skapa sjansar, Aaron Ramsey er rett og slett ikkje god nok for tiden til å ha speletid på fyrstelaget, det samme gjelder for den saks skyld Gervinho og etter han kom tilbake frå afrika-mesterskapet.


 3. det å håndhilse ¨på han gir han masse av bekreftelse, han tenker vel at de respekterer meg men tør ikke å vise det åpenlyst, de tar meg i hånda og annerkjenner min innsats osv... det humane hadde vært å ikke sett på han og latt som om han ikke eksisterte i den grad det lar seg gjøre.. han har ingen rett til å være noe for noen !

  hvorfor har han en forsvarer ? det er jo helt sprøtt at noen påtar seg den jobben, det er helt drøyt ! Dette er Norge, det er lov å si nei..

  I norske rettssaker skal ein håndhilse. Han har ein forsvarar fordi han har rett på det, viss du er uenig i rettstaten kan du flytte til Syria, Iran, Nord-Korea osv.

  http://imageshack.us/photo/my-images/198/somalia.jpg/sr=1


 4. Hei!

  Som dei gamle krigarane på bruket her hugser, var BigWar ein stor suksess 'back in the days', er interessen der ennå? Me vil starte opp igjen med BigWars framover viss nok personar blir frista av organisert slakting på slagmarka i stort format!

  Er det nokon som sit me interesse for å prøve seg som lagkaptein? Arbeidsoppgavene er ikkje store, du må berre finne ut hvilket squad som angriper dei forskjellige punkta!

  For dei som er nye til konseptet med bigwar, det er rett og slett organisert public-spilling på lukka server!

  Er du interessert? Hvilke kart vil du ha, og vil du prøve deg som lagkaptein?


 5. Veldig trist hendelse, har flydd i søsterflyet Frigg.. Det er veldig profesjonelle folk, men ulykker kan skje uansett kor godt trent mannskapet er og flyet er veldig robust. Einaste trøsten er at alt tilseier at mannskapet omkom med ein gong.


 6. Mangel på fokus på teamplay og økt fokus på KD er sikkert med på at folk gir opp. Man spiller på objective og oppdager pluttselig at man er 1 av 32 spillere på sitt eget lag som gjør det. Jeg vet ikke om det er whine eller om spillet helt enkelt er noe annet en hva jeg forventet meg, jeg håpet på teamplay og fikk et drapsmonster på skjermen min - det ser forjævlig kult ut, men jeg går fort lei. Jeg merker at jeg går mer og mer inn på kjøttkverna Metro for bare å ligge i et hjørne (som alle andre) og trykke på skyte knappen på PkP'n min for å stacke kills, mens jeg spiser ei brødskive og ser på meat-grindern min dreper....det er som en kul TV serie med knapper :) Snart kommer det et slakte tårn også... det blir morro.

  Litt av poenget med battlefield er jo squad-play, viss ein speler åleine blir det jo kjedelig i lengden, men får ein med seg 2-4 i squad og gjerne på bf.no sin mumble kan ein fort dominere motstandarlaget. Med samarbeid får ein og gjerne inn litt taktikk, Battlefield nyter ein mest med litt realisme i bildet, og BF3 er ikkje sopass generisk at det er umulig. Eit squad som samarbeider kan stoppe fi, sjølv om resten av laget springer rundt og skyter frå hofta.


 7. Haha... OMG.

  Ny expansion til BF3 ja, og gjett hva det blir? BF3:Close Quarters...

  - http://www.battlefie.../close-quarters

  Jeg så den komme, jeg Så den komme. :panic::cursing::argh:

  "Alt fra kontorlokaler til soverom, skal kunne gjevnes med jorden. Battlefield: Close Quarters kommer også med nye våpen, assignments og dogtags."

  /BF-dead...

  JYczY.jpg

  Ikkje ver so sikker på det, store delar av BF3-miljøet er av den nye garden som kom frå MW2. CQC appellere difor eindel til dei, det er oss som kjem fra '42 og bf2 som likar dei store åpne flatene som ikkje er interessert i dette. Battlefield 2 hadde jo 2 DLC/expansions og det tok ikkje livet av spelet. Er ein ikkje interessert i CQC er det jo berre å ikkje kjøpe denne DLC-pakka, det er jo planlagt ei hardware-expansion fram i tid. Sjølv kjem eg ikkje til å kjøpe eit einaste DLC, er fornøgd med karta som er tilgjengelig.


 8. Skyrim blei litt som Oblivion og Morrowind for min del. Utgivelsen passa perfekt med å vere sjukemeldt, so det var 9 døgn med skyrim og pittelitt søvn. Har sovidt rørt det etter jul, men etter å ha gjort ferdig Saints row 3 blir det å starte på nytt. Såg Jesse Cox (OMFGcata) sine skyrim-videoar http://www.youtube.com/playlist?list=PL4F0E20B6763AB95E&feature=plcp og blei ganske fuktig i skrittet på litt skyrim etter gammalt!

×
×
 • Create New...