Jump to content
Battlefield.no

beep

Supermedlem
 • Content Count

  5,100
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by beep

 1. beep

  Arsenal

  Skuffande dårlig utnyttelse av muligheitane i dag og eg syns fortsatt at Oxlade skal ned på CM mens Arteta er ute, det er bedre med Yossi i sitt element enn at Ramsey skal dasse rundt uten sjølvtillit. La Ramsey spele litt på reservelaget slik at han kan spele bedre og dermed få litt sjølvtillit! Det er skummelt med Newcastle 3 poeng bak og 1 kamp mindre.. Har ikkje råd til fleire tap/uavgjort skal me holde 3. plassen :/
 2. beep

  Arsenal

  Arteta er ute mot Chelsea og kanskje resten av sesongen, det er derfor eg vil ha Oxlade inn. Med eingong han kom på bana blei det større skapa sjansar, Aaron Ramsey er rett og slett ikkje god nok for tiden til å ha speletid på fyrstelaget, det samme gjelder for den saks skyld Gervinho og etter han kom tilbake frå afrika-mesterskapet.
 3. beep

  Arsenal

  Blei sjokkert av Wigan, det var latterlig forsvarsspel! Det kunne jo so lett blitt 3-2 hadde Yossi og Djourou scora.. Det blir digg å få Kos og Gibbs tilbake og få Ox inn for Arteta som CM.
 4. I norske rettssaker skal ein håndhilse. Han har ein forsvarar fordi han har rett på det, viss du er uenig i rettstaten kan du flytte til Syria, Iran, Nord-Korea osv. http://imageshack.us/photo/my-images/198/somalia.jpg/sr=1
 5. Det er ikkje slek ein rettstat fungerer, alle har rett på ein objektiv rettsak uansett kor grusomme handlingar dei har gjort. Hadde terroristen blitt drept på Utøya ville det vært mange spørsmål som ein aldri kom til å få svar på.
 6. Det vil bli starta ein påmeldingstråd om litt, er berre litt administrativt arbeid som må bli gjort fyrst
 7. beep

  Årets tippeliga!

  Drømmen er jo Sogndal på fyrste og Vif på nedrykksplass Men det blir nok Molde, ålesund og Brann på 1-3.
 8. Trenger som sagt fortsatt 2 stykk som lagkaptein for å gjennomføre, det er so godt som null arbeid, kun fortelle squad x at de skal angripe punkt y
 9. Sol og flashlight blei vel fiksa på under den forrige patchen?
 10. beep

  Arsenal

  ÅÅÅhh for eit deilig mÅl Arteta hadde, viss ikkje det blir rundens mÅl blir eg overraska!
 11. Flott at det er interesse! Skriv gjerne ned mapet du vil spele på Det blir BF3 vanilla, dvs ingen B2K på denne bigwaren!
 12. Såg http://www.imdb.com/title/tt1601913 'The grey' på torsdag, filmen var bra viss ein ser vekk ifrå slutten, men anbefaler den viss du er Liam Neeson fan!
 13. Ved fyrste blikk virker det jo som eit stort PR-stunt, dei fleste på lista der har jo vært sponsa av Razer lenge. Men det kan bli interessant å sjå gjennomføringen av pro-skulen
 14. Kjem tilbake med dato, tidspunkt, maps og påmelding i løpet av neste veka
 15. Hei! Som dei gamle krigarane på bruket her hugser, var BigWar ein stor suksess 'back in the days', er interessen der ennå? Me vil starte opp igjen med BigWars framover viss nok personar blir frista av organisert slakting på slagmarka i stort format! Er det nokon som sit me interesse for å prøve seg som lagkaptein? Arbeidsoppgavene er ikkje store, du må berre finne ut hvilket squad som angriper dei forskjellige punkta! For dei som er nye til konseptet med bigwar, det er rett og slett organisert public-spilling på lukka server! Er du interessert? Hvilke kart vil du ha, og vil du prøve deg som lagkaptein?
 16. 19 km/t er ganske passelig fart ja, men føler 330 hk blir litt overkill
 17. beep

  Glad tråden!

  Ingen baksmell på skatten, Arsenal oppe på 3. plass i PL og vann 1000 kr på keno i går, smooth!
 18. Er det til konsoll og? 5v5 og spesielt kjøpsmenyen virker veldig konsoll-vennlig
 19. beep

  Glad tråden!

  Fyrstegongstjenesten er ein fin tid, hat i starten og hat mot slutten, alt i mellom er reinspikka kos
 20. Veldig trist hendelse, har flydd i søsterflyet Frigg.. Det er veldig profesjonelle folk, men ulykker kan skje uansett kor godt trent mannskapet er og flyet er veldig robust. Einaste trøsten er at alt tilseier at mannskapet omkom med ein gong.
 21. Litt av poenget med battlefield er jo squad-play, viss ein speler åleine blir det jo kjedelig i lengden, men får ein med seg 2-4 i squad og gjerne på bf.no sin mumble kan ein fort dominere motstandarlaget. Med samarbeid får ein og gjerne inn litt taktikk, Battlefield nyter ein mest med litt realisme i bildet, og BF3 er ikkje sopass generisk at det er umulig. Eit squad som samarbeider kan stoppe fi, sjølv om resten av laget springer rundt og skyter frå hofta.
 22. Ikkje ver so sikker på det, store delar av BF3-miljøet er av den nye garden som kom frå MW2. CQC appellere difor eindel til dei, det er oss som kjem fra '42 og bf2 som likar dei store åpne flatene som ikkje er interessert i dette. Battlefield 2 hadde jo 2 DLC/expansions og det tok ikkje livet av spelet. Er ein ikkje interessert i CQC er det jo berre å ikkje kjøpe denne DLC-pakka, det er jo planlagt ei hardware-expansion fram i tid. Sjølv kjem eg ikkje til å kjøpe eit einaste DLC, er fornøgd med karta som er tilgjengelig.
 23. Skyrim blei litt som Oblivion og Morrowind for min del. Utgivelsen passa perfekt med å vere sjukemeldt, so det var 9 døgn med skyrim og pittelitt søvn. Har sovidt rørt det etter jul, men etter å ha gjort ferdig Saints row 3 blir det å starte på nytt. Såg Jesse Cox (OMFGcata) sine skyrim-videoar http://www.youtube.com/playlist?list=PL4F0E20B6763AB95E&feature=plcp og blei ganske fuktig i skrittet på litt skyrim etter gammalt!
 24. Generelt er det ikkje noke genistrek å klikke på URLs som hackere legg ut på nett
 25. beep

  Arsenal

  http://bildr.no/image/1118214.jpeg http://twitpic.com/8p5hjs http://twitpic.com/8p5htf So jævla deilig! ONLY ONE TEAM IN LONDON!
×
×
 • Create New...