Jump to content
Battlefield.no

beep

Supermedlem
 • Content Count

  5,100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About beep

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 04/12/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,793 profile views
 1. beep

  Arsenal

  Skuffande dårlig utnyttelse av muligheitane i dag og eg syns fortsatt at Oxlade skal ned på CM mens Arteta er ute, det er bedre med Yossi i sitt element enn at Ramsey skal dasse rundt uten sjølvtillit. La Ramsey spele litt på reservelaget slik at han kan spele bedre og dermed få litt sjølvtillit! Det er skummelt med Newcastle 3 poeng bak og 1 kamp mindre.. Har ikkje råd til fleire tap/uavgjort skal me holde 3. plassen :/
 2. beep

  Arsenal

  Arteta er ute mot Chelsea og kanskje resten av sesongen, det er derfor eg vil ha Oxlade inn. Med eingong han kom på bana blei det større skapa sjansar, Aaron Ramsey er rett og slett ikkje god nok for tiden til å ha speletid på fyrstelaget, det samme gjelder for den saks skyld Gervinho og etter han kom tilbake frå afrika-mesterskapet.
 3. beep

  Arsenal

  Blei sjokkert av Wigan, det var latterlig forsvarsspel! Det kunne jo so lett blitt 3-2 hadde Yossi og Djourou scora.. Det blir digg å få Kos og Gibbs tilbake og få Ox inn for Arteta som CM.
 4. I norske rettssaker skal ein håndhilse. Han har ein forsvarar fordi han har rett på det, viss du er uenig i rettstaten kan du flytte til Syria, Iran, Nord-Korea osv. http://imageshack.us/photo/my-images/198/somalia.jpg/sr=1
 5. Det er ikkje slek ein rettstat fungerer, alle har rett på ein objektiv rettsak uansett kor grusomme handlingar dei har gjort. Hadde terroristen blitt drept på Utøya ville det vært mange spørsmål som ein aldri kom til å få svar på.
 6. Det vil bli starta ein påmeldingstråd om litt, er berre litt administrativt arbeid som må bli gjort fyrst
 7. beep

  Årets tippeliga!

  Drømmen er jo Sogndal på fyrste og Vif på nedrykksplass Men det blir nok Molde, ålesund og Brann på 1-3.
 8. Trenger som sagt fortsatt 2 stykk som lagkaptein for å gjennomføre, det er so godt som null arbeid, kun fortelle squad x at de skal angripe punkt y
 9. Sol og flashlight blei vel fiksa på under den forrige patchen?
 10. beep

  Arsenal

  ÅÅÅhh for eit deilig mÅl Arteta hadde, viss ikkje det blir rundens mÅl blir eg overraska!
 11. Flott at det er interesse! Skriv gjerne ned mapet du vil spele på Det blir BF3 vanilla, dvs ingen B2K på denne bigwaren!
 12. Såg http://www.imdb.com/title/tt1601913 'The grey' på torsdag, filmen var bra viss ein ser vekk ifrå slutten, men anbefaler den viss du er Liam Neeson fan!
 13. Ved fyrste blikk virker det jo som eit stort PR-stunt, dei fleste på lista der har jo vært sponsa av Razer lenge. Men det kan bli interessant å sjå gjennomføringen av pro-skulen
 14. Kjem tilbake med dato, tidspunkt, maps og påmelding i løpet av neste veka
 15. Hei! Som dei gamle krigarane på bruket her hugser, var BigWar ein stor suksess 'back in the days', er interessen der ennå? Me vil starte opp igjen med BigWars framover viss nok personar blir frista av organisert slakting på slagmarka i stort format! Er det nokon som sit me interesse for å prøve seg som lagkaptein? Arbeidsoppgavene er ikkje store, du må berre finne ut hvilket squad som angriper dei forskjellige punkta! For dei som er nye til konseptet med bigwar, det er rett og slett organisert public-spilling på lukka server! Er du interessert? Hvilke kart vil du ha, og vil du prøve deg som lagkaptein?
×
×
 • Create New...