Jump to content
Battlefield.no

erikstein

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by erikstein

 1. Du har vel gått over til polering av bil? Jeg spiller 1942 en sjelden gang, men det er såpass gammelt at jeg ikke helt ser gleden i det mer
 2. Det er ikke "merker" etter solkrem? Hvis ja, så må de i mange tilfeller fjernes med poleringsmaskin og tilhørende produkter. Anbefaler at du heller roter deg inn på dette forumet: www.detailersclub.no De kan nok hjelpe deg
 3. haha. Latterlig. Men litt gøy.
 4. Samme problem. I tillegg får jeg stadig hang med den berømte sound-loopen som kom med siste patch Blir småforbannet.
 5. Sesong 3 har premiere 31. mars 2013, så det er gode 3,5 mnd igjen
 6. Aha. Østfold. Ferje...har dere promillelimit?
 7. Hmm, jeg er treig i huet. Hvor er det hen?
 8. I utgangspunktet en knallmaskin. Men hvorfor velge noe annet enn Intel i5 2500k og et eller annet P67 hk når det yter bedre og til omtrent samme pris? Det du har valgt er jo snart "gamle" deler når ny cpu/chipsett fra AMD kommer.
 9. Jeg ville ha byttet ut 2 ting. 1. Skjermen du har valgt er garantert ræva. Tro meg. Kjøpte samme og byttet samme dag til en annen. Jeg ville valgt BenQ 24" LED GL2440HM 2. Skal du overklokke og ønsker "spillytelse/mest for penga" velger du 2500k fremfor en 2600k. Det har sikkert blitt sagt før. Selv kjører jeg min 2500k på 4,[email protected],25v uten at jeg har prøvd noe mer Tro meg, den yter bra.
 10. Jeg kunne godt tenkt meg en lesbisk kombi her ja..
 11. Jeg hørte at Ati HD5870 var forbeholdt jenter Sadolf.. Du må vel bytte siden du er så mandig. Tilbud på gtx 580 nå! http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=621999
 12. Tror det blir den qpad greia. Virka allright Jeg mener å huske at Sadolf kjøpte en eller annen slags frankensteinmus en tid tilbake? Hva het den?
 13. ah..den qpadsaken likna jo litt på g5'en.. Har prøvd G9, likte ikke formen, er vel slik at der kan man bytte ut "skallet" om jeg ikke husker feil? Får ta en tur til byen og snoke litt på den qpad'en..om ingen har andre forslag selvsagt Får jo mx518 til 99 spenn på komplett nå...kanskje ikke så dum
 14. Trenger en eller "annen" laserpussy som skal erstatte min 4 år+ Logitech G5. Finnes det alternativer som gjør at jeg ikke kommer til å kjenne forskjelle? Kan selvsagt kjøpe en ny g5 men vil gjerne ha noe "nytt"
 15. Ja, det er derfor jeg har byttet ut med et 5870 foreløpig Mao når du skal kvitte deg med skjermkortet kan jeg kjøpe det Siden du skriver foreløpig..
 16. Har da ventet en del tidligere, lite folk som dukker opp..skjønner ikke morroa med cq i det spillet her. Rush er jo ti ganger mer intenst enn å løpe mellom flagga..
 17. Tar meg gjerne en runde når småtten har lagt seg og kjerringa har forsvunnet ned i hva hun enn driver med. Men ingen spiller rush på bf.no serveren mer (nei, orker ikke den 32servern med isla et eller annet.) Så spørsmålet mitt er enkelt. Hvor i helvete er alle sammen? Borte alt?
 18. Tror det blir .org selv..klarer ikke å bestemme meg!
 19. Skal ha handle meg et domene. Dessverre så er både .no og .com tatt så jeg sitter igjen med .net og .org. Men hvem er best? Eller er det blanke likegyldig?
 20. Takker! Dette skal prøves i kveld
 21. Ser jo overraskende artig ut!
 22. Henta den nye 360en i går. Noen som har blitt like positivt overrasket som meg?
 23. Jeg har ikke lest 6 sider med info...litt lat...skal en tur på elkjip nå og kjøpe.. Bør jeg kjøpe det til 360 eller ps3en? Ingen konsollkrig, vil bare ha et ærlig svar
×
×
 • Create New...