Jump to content
Battlefield.no

Durac^

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Durac^

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 03/15/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålesund
 1. Tøser Savner OO.. spørs om det blir nedlastning av source inatt
 2. Digger bildet på artikkelen fellowship <3
 3. Vi rocket, og det var fantastisk morsomt!
 4. Har du en annen PSU eller mulighet til å låne, så test denne. Viss det er samme feil da, så er det mest sannsynlig HK feil
 5. Samme tema? http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=108332
 6. Prøv å pinge en server i 5 min, se om du får loss.. Ellers så er gode råd å resette ruter og slå av modemet i 30 sekunder. Kan også nevne at dette er heilt feil forum og poste i.. poster du i riktig forum så har du mye større sjangse for at folk hjelper deg.
 7. Har vert borti kraftige modifikasjoner tidligere - så viss det blir nødvendig kapper jeg av 0.5-1 cm av vifta, men så har jeg planer om å bestille nytt HK om noen måneder, noe som er mye mer overklokke vennlig. Så trur jeg kjører på stock enn så lenge Bestilte litt ekstra idag, bl.a nytt kabinett.. Skummelt dette, penger flakser jo!! Men da får jeg 3 PCer som er i funksjon.. 1 stue PC og 2 gaming PCer :/ Spørs om det ikke blir en server til i denne verden..
 8. God dammit.. CPU vifta var litt for stor, så får ikke plass til minnebrikkene på dette hovekortet :/ Kjører stock og alt fungerer fint virker det som.. men må vente på nettverkskortet før jeg kan spille, har bare trådløst her
 9. Durac^

  PC'n daua

  Prøv å strip maskina ned mest mulig, dvs, fjern alle unødvendige komponenter som lydkort osv - prøv å boot den på minimal hardware. Fungere viftene på skjermkort? Virker det som at alt starter og går?
 10. Så lenge jeg får pakken iløpet av neste uke, så skal jeg smile og ikke klage Ser at den er videresendt fra stokke, så skal den vell på et fly som står dønn stille på bakken..
 11. Viss du ikke gjør noe, så vil det si at du ikke har noe å endre, og da er alt i boks.
 12. Ikke akkurat det nei Henrix Lappen har jeg ikke mer *hint hint*
×
×
 • Create New...