Jump to content
Battlefield.no

Cain

Supermedlem
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cain

 1. Leter etter en sang som var i en av reklamene til TV3.. Tror det var for en film som gikk i påsken. Husker ikke så mye, men han som synger hadde ganske lik stemme som Jonny Craig fra Emarosa, Isles & Glaciers, Dance Gavin Dance. Det er en guttestemme, ganske lys som på en måte skriker. Husker for øyeblikket ikke hva han sier. Vet det er tynt med informasjon, men tror den sangen er ganske inn for tiden for de som hører på sånn type musikk. EDIT: Kom på deler av teksten. Tror den går noe slikt: "Woooohoooo... If you dont miind".
 2. schenialt! :b Hadde faktisk opplevd de fleste, bortsett fra de værst tho. "gleder meg"
 3. Post dine counter-strike dansevideoer! Irsk Cs Dans(ganske genial)
 4. Cain

  Musikk ?

  Noen som foresten har noen gode tutorials til FL, skjønte ikke helt det programmet. Har lekt litt i det før, men virker ganske avansert Foresten er E-jay noe som funker nå for tiden?
 5. Cain

  Musikk ?

  Drev med e-jay for noen år siden? Har tenkt på å starte litt lyd produksjon, i og med at pappa har fått rigga opp studio hjemme
 6. Hva er det du mener? Hva er det vi skal hjelpe deg med?
 7. Halloen! Jeg bare lurte på hva den sangen i filmen heter.mvh, Mads
 8. Tar ikke så veldig lang tid å lage ett lite aim/fy map. Søk på vt_door, eller noe på google, så finner du en rimelig grei tutorial video. Kan se om jeg finner link! ' />
 9. Høres ut som om noen har en helt spesiel fetish. Drar loffen til blått lys og røde landings lys, blir sikkert extra deilig når han vet at du filmer også!
 10. Små gutter tenner jo på alt. Selv bikkjene sine
 11. UFO står jo bare for Uidentifisert Flyvende Object, så hvis man ser et fly og ikke kjenner det igjen, ja da er det en UFO! ' /> Før trodde jeg UFO var sånne talerkner som kom fra andre planeter Men har skjønte litt mer nå, heldigvis! Men tror fortsatt på liv i det ytre rom!
 12. Jeg var sånn selv jeg, i 8. og 9. Meen... Så fikk jeg meg en hyper venn, så det smitta og nå er jeg "klassens klov". Det er ikke alltid positivt å være klassen klov, jeg blir sett på som morsomt, men også rar, og gal! ' /> btw: "Jeg gikk jo i klasse med 3 jenter og 0 gutter siden 1kl til jeg begynte i 8kl så det er jo ikke så enkelt å plutseli komme i klasse med 9-11 gutter," Tilfeldig?
 13. Hva er det som skjer? Jeg får det ikke til jeg :// Putter det inn i browser'n ja!!
 14. Fine bilder! Bare litt fin pirk da, ikke vits i å ta seg nær av det. Vet ikke om det er riktig engang, men på det siste bildet ser det ut som om horisonten er litt skjev Stå på Maxi
 15. Hva slags grafikk jobber blir det da?
 16. Godt man har Condition Zero da Kan man spille CS:S med bots uten steam?
 17. Phew! Ble lettet nå! Trodde accouten min var blitt slettet, siden jeg trodde noen kansje hadde bytta passord, så jeg tok recover password og da fant den ikke accounten min! ' /> Men nå vet jeg! Og jeg som hadde gledet meg til å spille i hele dag
 18. Hm.. Ephemera, har den "Girl keeps secrets" sangen. Men den sangen jeg er ute etter er vell sunget av en mann, tror jeg. Den går noe slikt: "All the love inside, that you have to sacrefice(?)"
 19. Hva heter den sangen på den melkekartong reklamen? Den hvor han søppeltømmeren kommer å ringer på hos hu dama.
×
×
 • Create New...