Jump to content
Battlefield.no

Oddbjørn

Klanmedlem
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Oddbjørn last won the day on October 29 2013

Oddbjørn had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Oddbjørn

 • Rank
  oDDi
 • Birthday 03/23/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hadeland, Gran
 1. Sikker på at det er BF3 du vil bli med på? Om man leser på datoene på de forskjellige postene så er de i fra sommer Om det skulle være BF3 det faktisk er snakk om så skal ikke jeg blande meg noe mer og lykke til åkke som
 2. Fungerer langt i fra optimalt hos meg iallefall, ofte jeg må skyte 2-3 skudd i personen for og skyte nye 2-3 skudd, først da kommer det hitreg. Noe drit når en møtes rundt ett hjørne og utrolig ergelig. Kan nevnes at jeg sitter på god gammaldags ADSL, så jeg får noe høyere ping enn det de med fiber gjør, har prøvd meg frem med Network Smootheringen, men føler jeg ikke har kommet i mål enda ;( Så jeg venter ufattelig mye på en patch, men jeg holder ikke akkurat pusten..
 3. Hva med improved netcode?
 4. Ace 23 med div. forskjellig stæsj, driver fortsatt å tester ut litt
 5. Nå skal det det sies att det er _ikke_ BF.no jeg er skuffet over, om det skulle være noe tvil om det.
 6. Helt forjævelig. Har spilt på BF.no siden jeg fikk min første PC, og der var det slutt gitt.. BF4 var visst over før jeg i det hele tatt fikk installert det..
 7. Jeg likte det veldig godt iallefall, som den casual-slusken jeg har blitt. Om det er det rette spillet for deg om du er av den mer seriøse typen skal jeg ikke uttale meg om, for det har jeg rett og slett ikke peiling på. Smaken er som baken er det vell noe som heter.
 8. Er noen grupper/claner som kommer til å samles for og tafse litt public? Er litt på utkikk etter noen å "henge" med. Jeg biter ikke så altfor hardt og tar ikke ting så tungt om det ikke skulle gå rette veien alltid.
 9. Hva. I. Helvete? Kanskje det skal være demonen
 10. Hadde vært skamgøy med noe BigWar så fort BF4 kommer ut. Tror jeg ratt må ha en klunk med noe ekstra godt i også
 11. Jau. Har spilt alt mulig helt siden BF2 selv. Men, nå er det kun for kosen og casual gamingen sin skyld. Var med i ProdigY/Supreme/Viscera.
 12. Godt mulig jeg er helt på jordet, men syns det virker som en forbedret versjon av BF2 enn BF3 jeg da, noe som er positivt i mine øyne. (Spesielt med tanke på atferdsmønsteret når jeg er inf. Dog en god del mindre dolphin diving nå om dagen) Koser meg iallefall med betaen. Likte veldig godt "feelingen" på helikopteret. Litt usikker på hva jeg syns om den trege reload-tiden på gunneren enda, har ikke fått sett på hva slags perks som lurer rundt hjørnet der enda.
 13. @ phantom, tusen takk! Mye ny og super informasjon der! Hvordan gjør du det når du skal bremse for å svinge? Bremse ned til ca 315knots, svinge litt også afterburner? Eller bruker du ikke afterburner i det hele tatt? Hvordan flyr folk flest?(med tanke på kontroller) Nå bruker jeg bare default keybindings, også kun tastaturet. Det funker egentlig ikke noe bra, da jeg får ikke sett til sidene under en dogfight, så må finne på noe lurt der Nok en gang, hjertlig takk for tips. Hvordan fant du ut at man svinger best ved 315 knots? Tar du det litt på "feelingen"?
×
×
 • Create New...