Jump to content
Battlefield.no

lexmyr

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,812
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lexmyr

 • Rank
  (ò(Ò,(ò,Ó),Ó)ó)
 • Birthday October 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,528 profile views
 1. Er dessverre ikke er lexmyr er.skulle det opprinnelig). Men tipper på at han sliter ja
 2. Bytta fra Skjold til GSV, så blir dårlig med tafs dette året! :(

  :tafse:

 3. GLED DEG! Har runna det og det er episk. -- Her i familien har vi teh sammenkomst på 2. dag, så hittil har jeg fått en sick juleaftenmiddag (pinnekjøtt, ribbe, vossakorv, om nom nom nom), og SNØ! (Sistnevne er den beste gaven jeg kunne fått).
 4. Zelda kom ut i dag, og det er fett. Toget er helt topp, storyen er i god LoZ-stil med litt variasjon, gameplayet har en del originale løsninger Hyrule Castle, Lost Woods og et instrument (pan-fløyte) er tilbake og det trekkes en del tråder tilbake til Phantom Hourglass som skal ha foregått ca. en generasjon tidligere. (En av de unge piratene fra PH er olding i Spirit Tracks). God stemning! Anbefales.
 5. Det er jo forsvarselen til 2010. Ihvertfall hvis du mener 31. desember kl 23:59:59 i år
 6. To tusen og ti. Du er nørd.
 7. MJK. Nei, det er mange som blir kalt inn året etter de fyller 18. Men søker du utdanning blir du uansett kalt inn før opptak sånn at de har det ferdig.
 8. Lime fast blyanter, linjaler, viskelær, passere osv til lærerns kateter med epoxylim. Satt godt fast ja. Fikk ikke anmerkning tho.
 9. Får opp denne. Nå kommer The Legend of Zelda - Spirit Tracks 11. desember. Skal kjøpe det på dagen. Blir garantert konge, for forgjengeren var konge. Håper bare på litt lengre gameplay og vanskeligere dungeons og bosser. Samt LITT mindre repetisjon (temple of the ocean king....) Leste også en anmeldelse av spillet Ninjatown her (fikk 9/10). Ser fett ut, men har ikke sett det i noen butikker enda. Og jeg er for lat til å bestille på nett.
 10. Kommer jo litt an på hvor jeg er ved utbruddet da =)
 11. Hvis du tenker på den du posta over her så er jo det np. Her her forresten bilen min: Iveco LMV med Protector RWS (12.7 MG), termisk optikk, nattoptikk, laseravstandsmåler osv. Og til mer utility bruk har jeg denne:
 12. Kjøpe stikksikker kevlardrakt, hjelm med visir og plastikkskjold (type opprørsbekjempelse), og et par helt innihelvetes vanvittig sinnsykt utrolig uber-skarpe katanaer (bladlengde: 72 cm), og en hagle med avsagd løp på ryggen i tilfelle. Kevlardrakt type sånn, bare mer dekkende. Ingen bar hud. Katana: Hagle: Kan komme tilbake med en tegning av bunkeren jeg skal bo i.
×
×
 • Create New...