Jump to content
Battlefield.no

des3rtfox

Medlem
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by des3rtfox

 1. til dem som ønsket flere bilder av bilen. http://www.crazytuning.com/gatebilrx7/ http://www.crazytuning.com/rx7/
 2. følger det med 2 unlocks uansett poengstats man har? i den nye patch'n.. jeg fikk ikke noe unlock med på kjøpet....
 3. hjelper ikke at jeg oppgraderer til noe så lenge alle de andre på laget mitt suger men assault og support så jo kurrante ut.
 4. skjønner ikke noe av den nedlastinga jeg. noen andre steder jeg kan få sett denne filmen?
 5. Nah...når du ser det søte ansiktet mitt titte ut av BH får du dårlig samvittighet og snur
 6. erru rå...eller grei. så er du squadleder og pilot..og bare hovrer over airfiled...så høyt det er mulig..så er det bare for andre og bli member å joine i BH etter at du har blitt drept...og hoppe ut på nytt
 7. det kan umulig stemme at man tar over artelleriet... da synes jeg komanderen er lumpen siden han skyter på meg med det etterå. det funker nok for kina sin del uansett.. men har ikke lagt merke til når jeg får teamdamage...dette med flaggene. klønete uansett.
 8. mange her spiller sikkert på wake serveren og spiller sikkert mens jeg skriver her nå. Mange har sikkert prøvd å fly blackhawk inn mot land, noe som ikke alltid er like lett......FORDI DU FLYR LAAAVT!!! Nå må folk få opp øya!! jeg kommer meg til land hver eneste gang jeg er pilot i BH ( blackhawk ) hvordan? jeg hovrer meg opp til 400 FT og mer....derfra er det bare å gi fult øs inn til airfield og komandere alle om og hoppe ut. 4 stk tar over basen rimelig fort. og siden us dør som fluer i starten, så joiner det veldig fort mange på airfield...å da er kampen i gang. meeeeen! det er enda lettere om folk i BH ikke skyter med minigun og ikke maser så jævlig om at man skal fly innover! nå må folk slutte å fly lavt og langs stranda..detta funker bare når du er aleine. vedder på at alle her klarer å komme seg inn til land nå. taktikk = action.
 9. Noen flere som har vært borti det? dette var på wake. kommer opp at team damage når man sprenger artelleriet til motstanderen. jeg var usa.
 10. ja, nei gidder jo ikke ta helikopteret..da kan jeg lige gjerne gå over til usa og fly, hehe bedre å ligge å be om forsyninger....ligge å sabotere..stresse ned på dekk og mate bly på dem som vet jeg er der. det er faktisk jævlig kult.... bruk passasjerhelikopteret...prøv å få med litt folk..fly i ca 500-600 FT. (ja du ser så og si ikke en dritt der)....og hopp ut...stup mot dekk. dritkult. men viktig med høyden.
 11. da er den lest... med andre ord så må man være litt FN-soldat der... ikke skyt før du selv blir beskutt funker helt greit...
 12. Jeg har et spørsmål til admin om det er lov og ''baserape'' carrier som spec ops? grunnen til at jeg spør er at både uva og radar står på skipet dems. og det må da være like mye lov for kina og sprenge disse i luften? og samtidig må det jo være lov å skyte fra seg siden man som oftest blir sett i helikopteret eller båten på vei ut....evt fallskjerm som kommer ned på dekk?! jeg spilte på denne måten i dag og kan ikke finne noen som har rappotert meg heller. men er jo kjekt og spørre for sikkerhets skyld. til dere andre som leser dette innlegget: om dette er lov, så anbefaler jeg dette da det kan være litt kjedelig å være kina frem til usa får tatt en base. etter det, er det jo lite liv på carrier uansett. mere fart i spillet for min del...og veldig spennende
 13. Sted: Værnes/Rygge år: 2000/2001 Gren: Luftforsvaret Baseforsvarsjeger
 14. Ja..da er man banna fra server nr 2 og 3. begge pga teamkills. den siste er jo litt spesiell siden jeg lå helt stille og ventet på og se fi ( var sniper ) så fikk jeg opp ''connections problem'' og når jeg prøver å rejoine så er jeg banna. dette blir for dumt. mye sier meg at det er div admin eller mods som sliter med og komme inn på serverne og derfor har en mulighet til og bare kaste ut spillere....det virker helt klart sånn. ræva opplegg. enda dummere er det vel at man må sende inn en rapport med tid og sted etc om når man ble banna, for så og be på sine knær om og få komme inn igjen. mange har det sånn at når man spiller, så er man den klokeste på hele mappet, og alle som gjør feil er teite. blir blackhawk skutt ned av fly, ja så suger piloten osv osv....og teamkill er uuuutrolig lett i detta spillet...spesielt når folk bare løper forran deg når du ligger å skal mate ut 200 skudd. for dere som har vært i militæret og skutt med MG3 så regner jeg med at dere ikke har lyst til å løpe forran der greit med en kick fra server...men og banne blir bare dumt. her trengs det flere servere.
 15. jeg tok ned piloten med caliber 50 sniperrifla. gunner'n skjønte sikkert mye.
×
×
 • Create New...