Jump to content
Battlefield.no

EmZon

Supermedlem
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EmZon

 1. Litt action, litt nostalgi og litt svensk kommentering. Skal bli kanon
 2. Kan ikke starte med å fyre opp en "insertmapname" 24/7! Kjedelig a.
 3. Fin guide for oss som slet litt med det!
 4. Du, sir! Du er altfor seint ute
 5. EmZon

  Intervju med Captiva

  Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again. Fixed
 6. EmZon

  Intervju med Captiva

  HER er link til filmen på vimeo ihvertfall
 7. Noen som spiller dette spillet for tiden? Jeg er aktiv selv og vil gjerne spille med noen av dere. Spiller dere i BsE det enda? Jeg husker å ha vært med et par ganger, men det er et år siden.
 8. Det er ikke daglig kost for meg med å gå med rosa skjorte, men det var min fetters konfirmasjon, og vi venter på å dra ned til der "festen" var.
 9. Jaja, litt for mye der ja Da tipper jeg 18. august kl. 00:45.
 10. En flat skål? Var det meninga at folk skulle tro det var vanskelig fordi du satt vanskelig bak? Og dermed ville de tro det og ikke tenke på at løsningen var så enkel som den var.
 11. EmZon

  Huzzah!

  Gratulerer!!
 12. Er med jeg. EDIT: Melder avbud, kom opp noe uventet :/
 13. Jeg vet ikke helt hva Predator eller jinx har å si til dette. Jeg spilte mot disse karene på Lørdag rundt 15:30 tiden. Jeg fløy som dere ser og jeg hadde utmanøvrert så jeg kræsjet i deres helikopter. Da klikka det helt for dem og jeg måtte kicke de pga uakseptabelt språk!
 14. [PoN] er Players of Norway, ja. Bare noen andre som ikke har fått med seg det når de lagde klanen Penguins of Norway.
 15. Hei! Spillers nick: zeelt Tid: 15:50 - 16:05 ?report: ja Mitt nick: [PoN]EmZon server: bf.no 12 Skulle akkurat lette, da han la en mine unde flyet mitt. Jeg sa ifra, så svarte han: "Hvem er dum nok til å kjøre på minen min?" Og etter det teamkillet han en annen kar også, med SRAW. http://img295.imageshack.us/my.php?image=screen0083vs.png
 16. Jeg melder meg av.... Mista total respekt!! SIGN ME OFF!!!
 17. Nick: MiDnIgHt[1972] Tid: 16:00 - 17:00 ,et sted Hva: Smacktard, Står foran flyet ?report: er ikke sikker serv: #1 all maps http://img443.imageshack.us/my.php?image=screen0580eq.png http://img46.imageshack.us/my.php?image=screen0607lo.png
×
×
 • Create New...