Jump to content
Battlefield.no

farao

Klanmedlem
 • Content Count

  1,973
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About farao

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 03/09/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Yavin 4
 1. Hopper rett inn i diskusjonen her, jeg. Jeg synes gymfaget bør gjennomgå store forandringer . Istedet for å lære om fingerslag og kasteteknikker for kule, så synes jeg heller faget burde bli omstilt til å bli et fag som fokuserer mer på livsstil. Ha et fag som er separat fra de vanlige fagene. Det kan ta for seg kosthold og mosjon. Dette vil samfunnet nyte godt av senere, om det blir gjort riktig. Jeg ser for meg at faget kan prøve å vise de positive sidene ved trening og en aktiv livsstil. Gymfaget ødela for meg også, karaktermessig. Vil heller ha en doktor som er god i anatomi og dårlig i fingerslag, enn en lege som er en jævel på fingerslag, men så-som-så med anatomien.
 2. Jeg ga deg fem stjerner :3

 3. Frp er et parti for naive idioter, halvkriminelle, egoister, rasister og folk med generelt lite peiling på hvordan et samfunn fungerer. Og brannfakkelen er tent.
 4. Mang en svett kamp i Karkands bakgater til Zatars våtmarker og Dragedalen med Peter. God aim og tp, men mest av alt: en bra kar.
 5. Crank 2 er ikke i sikte hos norske kinoer Elsket eneren! Uansett så blir Statham å se i actionhimmelen: The Expendables. Det blir porno det. De driver å skyter filmen i Brasil nuh. Rollelista! Manus og regi: Slyvester Stallone Jason Statham Mickey Rourke Sylvester Stallone Arnold Schwarzenegger Jet Li Dolph Lundgren Danny Trejo Terry Crews
 6. Det som kunne ha vært i fint i Norge, hadde vært et parti ala Frp som kan ha saklige og voksne debatter og ikke bruke frykt som valgflesk. Jeg tror vi ville ha godt av et sivilisert parti på høyresiden for å fremme gode debatter. Frps propaganda mot Islam og alle som ikke "er som oss" gjør meg kvalm, og det skaper et dårlig bilde av muslimer i Norge noe som igjen fører oss alle ned en mørk gate av hat og fremmedfrykt. Den listen de har snekret sammen holder ikke vann, og er små enkelteksempler som går tilbake til 2002. Flere av "skrekkeksemplene" er jo tvert imot eksempler på god integrering. Det hadde f.eks vært en god idé med imamutdanning ved et av de norske universitetene, slik at imanene er inneforstått med de norske verdiene. Per i dag så blir mange imamer hentet fra utlandet. God integrering er altså ifølge Frp, og jeg siterer, "en uheldig utvikling". Frp for folk flest .... ... med IQ som fårikål.
 7. *kaste bensin på de ullmende glørene* http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-p...hp?artid=547399 Kjør diskusjon! Jeg synes Frp finner frem mange usaklige argumenter for å støtte deres halvrasistiske, kortsiktige politikk. F.eks. dette med atskilt gutte- og jentegym ved svømming. Jeg ble også "utsatt" for dette for mange år siden da det ikke var muslimer i klassen. Det var heller av praktiske årsaker. Selv om islam er bakgrunn for valget hos denne ene skolen i Oslo er det heller et eksempel på integrering.
 8. Det som er så evinnelig vanskelig, er å finne dietten som gjelder for seg selv. De som vil blir sterke og bryr seg lite om fettprosent; kroppsbyggere som driter i hvor sterke de er, såfremt de har store, definerte muskler; mannen/dama i gata som har lyst til å bli kvitt ølvomen; mannen som vil bli litt større, sterkere og mindre fettprosent. Alle disse, og flere, trenger forskjellige dietter for å nå deres mål og det er så utrolig mye ernæringsinformasjon der ute, og det er lett å ramle over feil stoff. Selv tror jeg gener har noe å si, men ikke så mye. Det blir forsket på dette med "fettlagring" og gener, og jeg vet ikke helt hva de har funnet. For folk flest er det bare å spise sunnere og trene mer så vil kiloene trekke seg tilbake over årene. År, ja. Det tar lang tid før kroppen stiller seg om til en ny livsstil.
 9. farao

  Top Gear!

  Litt daff til Top Gear-episode å være, men bra underholdning.
 10. Nokså sært, dog la gå. Voice sender en slags jingle for seg selv. I denne video-jingelen spilles det av noe jeg tror er fra en film. Blir gal snart. Det er noen røde equalizerlinjer som "danser" over skjermen. Blir gal om jeg hører den noen flere ganger nå
 11. Hvit, svart eller grå t-skjorte fra H&M. Det enkle er ofte det beste.
 12. Blir sikkert mye fin gayming med denna burken. Jeg hadde nok gått for et noget bedre kabinett, da
 13. RocknRolla http://movies.apple.com/movies/wb/rocknrol...-tlr1_h720p.mov høyreklikk og du vet hva du må gjøre 720p
×
×
 • Create New...