Jump to content
Battlefield.no

faldmo

Supermedlem
 • Content Count

  4,044
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by faldmo

 1. Om det blir plass i squaden til ReWrite er jeg med!
 2. Det jobbes selvfølgelig i kulissene også. Men dette er ikke akkurat fotball hvor treneren tar ut sine utvalgte. Alle som mener de burde få sjansen/har lyst til å forsøke seg på en spot burde få det. Jeg har nogenlunde peiling på hvem som er kapable til hva.
 3. Team Norway 8on8 Conquest trenger spillere! Hei, Jeg har blitt valgt ut til å være kaptein for Team Norway sitt Conquest-lag i ESL sin Country Championship cup. Info om ESL CC kan du finne: her Størrelsen på lagene er maks 22 spillere på 8on8-laget. Hvem kan søke? «A national team is defined when all players are actually born or living in the nation they're playing for.» Tar det mye tid? Nei, jeg ser for meg moderate mengder med prac, da folk har sine respektive klaner å spille med. Men burde få til noe, + den ene kampen i uken som vil være i CC. Dette skal ikke gå utover noe du allerede er med på, det være seg skole/jobb, sosialt liv eller andre klaner. Hvordan melder du din interesse? Send meg en PM her på forumet eller en mail til daniel[@]vpn.no med et par ord om hvem du er og hvorfor du burde få en plass. Eneste infoen jeg vil ha som er obligatorisk er hvilken rolle du vil ha, inf eller HW (Isåfall hvilken type HW) Spørsmål kan godt stilles her også svarer jeg så fort jeg får sjansen. xoxo
 4. Fikk mail fra ESL nå om at jeg er kaptein for 8on8-delen, så jeg mekker en egen post for det senere i romjulen. Håper folk har lyst til å bli med!
 5. Beklager! Av en eller annen grunn har jeg skrevet opp dette i kalenderen imorgen...sorry!
 6. Skal vi velge kaptein(er) her i plenum her eller skal man søke på ESL også bestemmer de? Jeg kan som sagt ta på meg jobben for Conquest-delen, evt. dele det med noen andre om fler har kjempelyst. Om det er nok spillere som i det heletatt ønsker å være med på Conquest-delen da.
 7. Verste jeg har sett noen gang. Selv for en som kan dynamikken i BF og har sett mye esport er det vanskelig å følge med og du får sjeldent noe feeling på at de er noe spesielt gode når alt som skjer er at kamera hopper frem og tilbake 24/7. Gi meg den spec moden her med BF2 sine moduser og pace så er du inne på noe som spectators kan følge med på og skjønne. Mannen i gata skjønner nok nada av den smørja her.
 8. Kunne evt. hjulpet til med 8on8/12on12-laget. Null interesse for domination. Er det noe sted man diskuterer dette eller har man kommet frem til en avgjørelse?
 9. Om noen mot formodning har en beta key de ikke bruker, si ifra!
 10. Hva var situasjonen forrige gang? For oss som ikke spilte BF3 :0
 11. Gleder meg stort til det her! Gammel MTG-spiller og sett en del på HS på streamen til Day9 og det ser genuint gøy ut!
 12. Sliter ikke med hverken dårlig nettkode eller latency, treffer som en drøm! Men det jeg derimot sliter med (Som alle andre) er at dritten kræsjer 26.14% av gangene.
 13. Når dere skriver "Vi har spilt på høyt nivå", "Toppnivå" etc, hva nøyaktig er dette? Verdenstoppen? Europa? Best i Norge? Vunnet lokale lanet i indre gokkfjord?
 14. Slik jeg ser det kan 5on5 bli en døråpner for en evt. 8on8 scene etter litt tid. Helt klart lettest å orge et kompetetivt 5on5 team og taktikker i en 5on5 defuse mode er jo barnemat iforhold til 8on8 hvor rundene er oppimot 20min og hele tiden dynamiske. Men om 5on5 tar av og det funker bra med spec mode slik at det er spennende for publikum skal man ikke se bortifra at det kan åpne for en 8on8 scene i tillegg. Håper jeg ihvertfall...
 15. Håper det blir noe liv i en eller annen eSports scene. Delvis fordi jeg synes Battlefield fortjener det, og delvis fordi jeg skal dekke en evt. scene for GP. Men det var mye prat rundt eSports og BF3 også, man må nesten bare vente og se!
 16. Skal prøve å spille litt, artig å se navn man ikke har tenkt på siste 5-6 åra. Håper ihvertfall BF4 fungerer for en casual.
 17. Er det mulig å gjøre noe i spillet uten hjelp fra et 3.parts program så er det bare å peise på. Det er en ting som gjelder om du er kompetetiv; Vinne. Om to klaner mener at sånne ting er kjedelig og de blir enig seg i mellom om å ikke gjøre slikt så er det jo greit, men det hører vel med til sjeldenheten at så skjer.
 18. faldmo

  MLG Circuit

  Han må jo spille sitt livs SC2 nå....
 19. faldmo

  MLG Circuit

  Tyler tilbake i Pool Play er jo litt artig, synd han har 0 sjanse til å vinne en eneste match... men de kjører vel det systemet som gjør at alle går videre til championship sunday eller hva de kaller det, plass i gruppen bestemmer bare hvor langt inn i turneringen man begynner?
 20. Ja jøss, oneshotta tanks stadig vekk jeg i BF2...etter noen andre hadde skutt den først...
 21. tja, er vel en del som ikke helt vet enda om de har klan/folk å spille med. Kommer seg nok når vi nærmer oss release
 22. Relativt sjef BO5 det der med masse bra fra begge to, han som vant vinner nok hele dritten!
×
×
 • Create New...