Jump to content
Battlefield.no

Undertow

Klanmedlem
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Undertow

 1. Oh yes, lett Øya. Sonic Youth, Sigur Ros og Isis. Og i byen man bor.
 2. Strålende film, flott stemning med utrolig bra karakterer. Gwaihir, sleng på transformers eller noe og ta deg en bolle.
 3. Undertow

  Lost

  Dørgende kjedelig episode, går det mot såpetendenser igjen? Eneste jeg hevet øyenbrynene litt av var dama som hoppet fra båten.
 4. Undertow

  Lost

  Jupp serien har tatt seg kraftig opp nå.
 5. Ok folkens, slå denne Pointman (easy) Prodigy - Narayan - 213913p
 6. Flott, da slipper jeg å møte på sånne som deg på sentrum scene. når og hvor spiller de? før 12 åpril er jeg vel for ung uansett...... http://www.rockefeller.no/sc190208.html Tirsdag 19.02.08 Sentrum Scene. Konserten er utsolgt. I helvete for et øs av Mars Volta!
 7. Humrer godt av disse: This Is Spinal Tap Monty Python And The Holy Grail Monty Pythons Life Of Brian Snatch Torsk På Tallin Austin Powers In Goldmember -
 8. Tullball, vås og snikksnakk.
 9. Hehe. Hva er ok? Et beist av en laptop som kjører en sær linux-distro og karsk?
 10. http://www.mozilla.org/support/thunderbird/faq#webmail Thunderbird er software, ikke hardware. Feil forum.
 11. Mouse Gestures - på samme måte som i Opera https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/39 Open Download - kjør filer direkte fra browser (får "Run" i downloadprompten) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/207 TabMixPlus - Flere innstillinger for tabs https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 Noscript - kjøring av script (java, flash osv) krever godkjenning av bruker https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722 Web Developer - "must have" for alle webutviklere https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/60 For flere innstillinger i Firefox, skriv about:config i adressefeltet Piclens er sikkert fancy schmancy, men så ikke helt nytteverdien. Tregt var det også. Så heller ikke store fordelen med Speed Dial.
 12. Fikk foten i klem mellom tårn og skrog på en leopard stridsvogn. Anbefales ikke. Sitter nå med mononukleose, er inne "komisk vondt i halsen"-fasen som gjør det bortimot umulig å svelge. Heller ikke noe stas.
 13. Flott, da slipper jeg å møte på sånne som deg på sentrum scene. når og hvor spiller de? før 12 åpril er jeg vel for ung uansett...... http://www.rockefeller.no/sc190208.html Tirsdag 19.02.08 Sentrum Scene. Konserten er utsolgt.
 14. Flott, da slipper jeg å møte på sånne som deg på sentrum scene.
 15. Pirate Love, The Cure og Mars Volta. Mulig jeg tar turen til Roskilde for My Bloody Valentine og Radiohead, stikker dog fort hjem.. festivalcamping er jeg veldig ferdig med.
×
×
 • Create New...