Jump to content
Battlefield.no

Pazuzu

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  10,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Pazuzu

 1. Status per nå er at det er nær ingen aktivitet i hverken styret eller ledergruppa i foreningen, med noen få hederlige unntak som fortjener all skryt. Som styreleder er jeg selv nær 100% fraværende, med dertil dårlig samvittighet. I tillegg er det vel ingen hemmelighet at de siste ugivelser av Valve og EA har splittet miljøet mer enn det har samlet det. Derfor blir en sittende med et todelt spørsmål: 1. Hva bør formålet til foreningen være 2. Hvordan bør foreningen være strukturert Dette er en tråd hvor styret inviterer til åpen diskusjon om veien videre i foreningen.
 2. Bor i Oslo ja. Problemet med hovedkort er at det er så himla mye som skal stappes nedi der. Liker ikke å tukle med HW så mye, jeg er en software-mann. Føler meg stolt når jeg bytter grafikk-kort eller minnebrikke selv
 3. Problemet da, er at jeg ikke føler meg komfortabel med å bytte hovedkort og CPU selv Og er det nok med 12GB RAM? Og hvordan er det egentlig med gjenbruk av kabinett, er det lett å ta ut gammelt hovedkort og sette inn nytt? Har dette kabinettet nå: https://www.komplett.no/product/354716 og er egentlig ganske fornøyd med det, lett å få god kjøling i det.
 4. Knall artikkel, enig med drozo.
 5. Maskinen min er i dag følgende: Hovedkort - Asus Rampage III Extreme https://www.komplett.no/product/593866 CPU - Intel Core i7-930 Processor https://www.komplett.no/product/586108 RAM - 2 x Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 6GB CL9 https://www.komplett.no/product/492643/datautstyr/minnebrikker/corsair-xms3-ddr3-1600mhz-6gb-cl9 12GB totalt GPU - ZOTAC GeForce GTX 980 4GB AMP! https://www.komplett.no/product/824860/datautstyr/skjermkort/pci-express/zotac-geforce-gtx-980-4gb-amp Disk OS - Intel X25-M SSD 160GB 2,5" https://www.komplett.no/product/578894 Disk Steam - Intel® SSD 330 Series 180GB 2.5" https://www.komplett.no/product/749483 Jeg lurer altså på hvorfor jeg fortsatt bare får 30 FPS i Arma 3, og tenker at det kanskje uansett hadde vært på tide å oppdatere hovedkort så jeg får oppgradert CPU. Men er usikker på om det egentlig er noe å hente? Så, la den være som den er, bytte ut noe eller bytte ut alt utenom GPU?
 6. Klart det er en vits. Det er et kort utsagn ment å utløse latter gjennom en overraskende vending.
 7. Et spill laget på en film som kommer? Det pleier alltid å bli bra! Ingenting skriker "kvalitet" som et spill rasket sammen for rekke deadline før filmpremieren. Kjenner vi egentlig til ett eneste eksempel på at slike spill ikke har vært elendige?
 8. Ooooooooh, hyper over et spill utgitt av EA lenge før det blir utgitt! Det kan jo umulig gå galt! Som BcK sier. Dette er EA. Skulle ønske de denne gangen sørget for å virkelig gni det inn. Selge en DLC som gir deg OP lightsabers som instadreper alle man peker på og at de setter prisen på den til 1.500 kroner. Da skal jeg kjøpe spillet og le rått og heslig over alle som whiner i sjokk over at EA ødela spillet, fordi hele gamer-verden ser ut til å lide av kollektivt hukommelsestap. Men hey, la oss legge fra oss kynismen og analysere videoen som skal gjøre oss så hypa over spillet: 1. Speedere som flyr i tett skog. Okei? Det finnes ikke sjanse for at man kan kjøre sånn i spillet uten at det enten er null konsekvens av å krasje i syv tusen trær på veien eller at man holder seg laaaaaangt unna alle hindringer. Og hele videoen tar sted i en skog, så det lover jo bra. 2. Infanterikrig i skog hvor det er vanskelig å se fienden selv når de bruker den fine grafikken spillet ikke blir å bruke. Ser ut til at vi må bruke noen timer på å tweake grafikken for å gjøre folk synlig, folkens! 3. Walkere som tar en spasertur i skog hvor de ikke kan se fienden som lett kan gjemme seg bak trær og one-shotte de med RPG. Sarkastisk whoho! 4. Så da viser vi frem en ATAT Walker som altså ikke kan oneshottes men heller ikke kan bevege seg noe særlig i skog eller se noen og der ble den bombet av en laserbom..... at det var? Ta en ny titt på 1:13 i YT-videoen folkens! Det der er da vitterlig laserstråler som DIPPER NEDOVER I FALL SOM EN VANLIG BOMBE FRA ET BOMBEFLY! Man kan da for faen ikke bare tegne "laserfarger" på alle våpen og missiler og si at det er Star Wars! FFS.
 9. Dama kommer hjem etter å ha vært borte en måned denne helga, så jeg blir opptatt med andre ting, ellers skulle jeg tatt en tur innom. Dette høres jo veldig kos ut!
 10. Hvorfor har jeg ikke sett denne tråden før? Jeg stakk innom forumet for å si at jeg har oppdaget "king of the hill" i Arma 3, men dette ser jo sinnsykt fett ut! Dere skal game Tactical Battlefield i morgen, ikke sant? Dere skal det? For jeg skal være med!
 11. Skjønner ikke alt maset om embed, de funker jo ikke uansett når man ikke har flash installert? Hadde man fått embeddet html5-versjonen så hadde det vært noe annet.
 12. Du registrerte en bruker for å lage 1 post for å si at det er skammelig at det ikke finnes en guide på hvordan man sletter en profil på et forum hvor du har fulle rettigheter til å endre egne poster og endre profilen din som du vil? Troll et annet sted.
 13. Se der ja. Moro å se byggingen fra start til slutt. Og godt å se andre gjøre sånne tullefeil, da føler man seg bedre med ens egne.
 14. Jeg er spent på dette prosjektet. Og ser frem til å ta en tur innom baren, har savnet et slikt konsept.
 15. Insurgency jo! <3 Når det gjelder videoen, så kunne du gjort et bedre førsteinntrykk enn dette Blir spennende å se hva du får til fremover, men du har mye å lære om regi - og to videoer dagen hørtes sykt mye ut, det gir ikke mye tid til å lage kvalitet.
 16. Til tross for at jeg er en IT-nerd både privat og profesjonelt så er jeg også en kjempekløne og har aldri følt meg komfortabel med å rote med HW - så jeg har en blanding av respekt og misunnelse for folk som bygger selv. Flere bilder!
 17. http://arstechnica.com/gaming/2015/02/league-of-legends-e-sports-organizer-puts-limits-on-lgtbq-participants/ http://esports.garena.ph/newsArticle.php?contentid=00000600&cat=NEWS&subcat=LEAGUE+OF+LEGENDS Oh yes, dette er faktisk ekte. En offisiell LOL-partner i Asia har valgt å legge restriksjoner på hvor mange transseksuelle og/eller lesbiske som får lov å være på et lag i en kvinneturnering, for å unngå "urettferdige fordeler". Dette er rett og slett inspirerende dumhet.
 18. Lag deg et automatisert søk på nav.no og finn.no så du får epost på stillinger du kunne tenke deg. Selv om du ikke søker så får du i alle fall et realistisk inntrykk av hvilke muligheter som finnes for deg. I tillegg finnes det ingen grunn til å *ikke* ha et søk etter jobber gående om du lurer på å bytte. Når det gjelder det å beholde jobb, så ville jeg: 1. meldt meg inn i fagforening om det ikke allerede var gjort. 2. sjekket med den lokale fagforeningen hvilke rettigheter du har I en situasjon som dette er det fagforeningen som har oversikt. Normalt vil du kunne forvente en ny stilling i kommunen med samme lønnstrinn, men du er ikke garantert at stillingen samsvarer med din kompetanse (de er ikke forpliktet til å lage en stilling til deg, bare å fylle en stilling som allerede finnes). Men som sagt, dette kan den lokale fagforeningen svare på mye bedre enn noen her inne, for dette styres delvis av avtalene mellom kommunen og fagforeningen. Men kom deg på nav og finn og begynn å se etter stillinger, for om du ikke trives bør dette uansett være noe du gjør. Fordelen med å lage deg et slikt søk allerede nå er at når du først bestemmer deg for at "nå skal jeg definitivt bytte jobb" så er allerede mye av arbeidet med å gjøre søk ferdig.
 19. Usikker på om dette var en glipp av Dagsavisen eller om Ernas fantasier endelig er kommet på trykk:
 20. Gone Girl innbyr også til fantastiske diskusjoner, for den har deilig provoserende tolkningsmuligheter om en tenker på tematikk som kjønnsroller. Eller ble det litt for geeky?
 21. Atter et eksempel på at automatiserte annonser etter emneord ikke er en god ide.
 22. Office på CSS er da ikke dødt! OfficeHoes er savnet! <3
 23. Pazuzu

  Voksenlan 15

  Vi er mange som savner VLAN, så interesse burde det ikke skorte på. Hvor mange er det plass til?
×
×
 • Create New...