Jump to content
Battlefield.no

Pazuzu

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  10,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Pazuzu last won the day on September 2 2014

Pazuzu had the most liked content!

Community Reputation

114 Excellent

About Pazuzu

 • Rank
  Mumletroll
 • Birthday 09/15/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sexy Øy

Recent Profile Visitors

4,526 profile views
 1. Status per nå er at det er nær ingen aktivitet i hverken styret eller ledergruppa i foreningen, med noen få hederlige unntak som fortjener all skryt. Som styreleder er jeg selv nær 100% fraværende, med dertil dårlig samvittighet. I tillegg er det vel ingen hemmelighet at de siste ugivelser av Valve og EA har splittet miljøet mer enn det har samlet det. Derfor blir en sittende med et todelt spørsmål: 1. Hva bør formålet til foreningen være 2. Hvordan bør foreningen være strukturert Dette er en tråd hvor styret inviterer til åpen diskusjon om veien videre i foreningen.
 2. Bor i Oslo ja. Problemet med hovedkort er at det er så himla mye som skal stappes nedi der. Liker ikke å tukle med HW så mye, jeg er en software-mann. Føler meg stolt når jeg bytter grafikk-kort eller minnebrikke selv
 3. Problemet da, er at jeg ikke føler meg komfortabel med å bytte hovedkort og CPU selv Og er det nok med 12GB RAM? Og hvordan er det egentlig med gjenbruk av kabinett, er det lett å ta ut gammelt hovedkort og sette inn nytt? Har dette kabinettet nå: https://www.komplett.no/product/354716 og er egentlig ganske fornøyd med det, lett å få god kjøling i det.
 4. Knall artikkel, enig med drozo.
 5. Maskinen min er i dag følgende: Hovedkort - Asus Rampage III Extreme https://www.komplett.no/product/593866 CPU - Intel Core i7-930 Processor https://www.komplett.no/product/586108 RAM - 2 x Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 6GB CL9 https://www.komplett.no/product/492643/datautstyr/minnebrikker/corsair-xms3-ddr3-1600mhz-6gb-cl9 12GB totalt GPU - ZOTAC GeForce GTX 980 4GB AMP! https://www.komplett.no/product/824860/datautstyr/skjermkort/pci-express/zotac-geforce-gtx-980-4gb-amp Disk OS - Intel X25-M SSD 160GB 2,5" https://www.komplett.no/product/578894 Disk Steam - Intel® SSD 330 Series 180GB 2.5" https://www.komplett.no/product/749483 Jeg lurer altså på hvorfor jeg fortsatt bare får 30 FPS i Arma 3, og tenker at det kanskje uansett hadde vært på tide å oppdatere hovedkort så jeg får oppgradert CPU. Men er usikker på om det egentlig er noe å hente? Så, la den være som den er, bytte ut noe eller bytte ut alt utenom GPU?
 6. Klart det er en vits. Det er et kort utsagn ment å utløse latter gjennom en overraskende vending.
 7. Et spill laget på en film som kommer? Det pleier alltid å bli bra! Ingenting skriker "kvalitet" som et spill rasket sammen for rekke deadline før filmpremieren. Kjenner vi egentlig til ett eneste eksempel på at slike spill ikke har vært elendige?
 8. Ooooooooh, hyper over et spill utgitt av EA lenge før det blir utgitt! Det kan jo umulig gå galt! Som BcK sier. Dette er EA. Skulle ønske de denne gangen sørget for å virkelig gni det inn. Selge en DLC som gir deg OP lightsabers som instadreper alle man peker på og at de setter prisen på den til 1.500 kroner. Da skal jeg kjøpe spillet og le rått og heslig over alle som whiner i sjokk over at EA ødela spillet, fordi hele gamer-verden ser ut til å lide av kollektivt hukommelsestap. Men hey, la oss legge fra oss kynismen og analysere videoen som skal gjøre oss så hypa over spillet: 1. Speedere som flyr i tett skog. Okei? Det finnes ikke sjanse for at man kan kjøre sånn i spillet uten at det enten er null konsekvens av å krasje i syv tusen trær på veien eller at man holder seg laaaaaangt unna alle hindringer. Og hele videoen tar sted i en skog, så det lover jo bra. 2. Infanterikrig i skog hvor det er vanskelig å se fienden selv når de bruker den fine grafikken spillet ikke blir å bruke. Ser ut til at vi må bruke noen timer på å tweake grafikken for å gjøre folk synlig, folkens! 3. Walkere som tar en spasertur i skog hvor de ikke kan se fienden som lett kan gjemme seg bak trær og one-shotte de med RPG. Sarkastisk whoho! 4. Så da viser vi frem en ATAT Walker som altså ikke kan oneshottes men heller ikke kan bevege seg noe særlig i skog eller se noen og der ble den bombet av en laserbom..... at det var? Ta en ny titt på 1:13 i YT-videoen folkens! Det der er da vitterlig laserstråler som DIPPER NEDOVER I FALL SOM EN VANLIG BOMBE FRA ET BOMBEFLY! Man kan da for faen ikke bare tegne "laserfarger" på alle våpen og missiler og si at det er Star Wars! FFS.
 9. Dama kommer hjem etter å ha vært borte en måned denne helga, så jeg blir opptatt med andre ting, ellers skulle jeg tatt en tur innom. Dette høres jo veldig kos ut!
 10. Hvorfor har jeg ikke sett denne tråden før? Jeg stakk innom forumet for å si at jeg har oppdaget "king of the hill" i Arma 3, men dette ser jo sinnsykt fett ut! Dere skal game Tactical Battlefield i morgen, ikke sant? Dere skal det? For jeg skal være med!
 11. Skjønner ikke alt maset om embed, de funker jo ikke uansett når man ikke har flash installert? Hadde man fått embeddet html5-versjonen så hadde det vært noe annet.
 12. Du registrerte en bruker for å lage 1 post for å si at det er skammelig at det ikke finnes en guide på hvordan man sletter en profil på et forum hvor du har fulle rettigheter til å endre egne poster og endre profilen din som du vil? Troll et annet sted.
 13. Se der ja. Moro å se byggingen fra start til slutt. Og godt å se andre gjøre sånne tullefeil, da føler man seg bedre med ens egne.
 14. Jeg er spent på dette prosjektet. Og ser frem til å ta en tur innom baren, har savnet et slikt konsept.
×
×
 • Create New...