Jump to content
Battlefield.no

Zagax

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zagax

 • Rank
  Menig
 1. Takker for tilbakemeldinger! Det er nok tvilsomt at det er et hardwarerelatert problem, ettersom dette kun skjer i BC2, og ikke på andre type spill. Har prøvd å rulle driveren tilbake osv, men uten hell. Vet at det fortsatt er maaaaaange som sliter med CTD ved loading av map i BC2 - bare så ufattelig synd at det ikke er kommet noen fix for det enda. Hadde det ikke vært for at BC2 er så ufattelig kult når det først fungerer, så hadde jeg droppa det for lenge siden. Men jeg kommer helt klart til å tenke meg om to ganger før jeg kjøper et produkt fra Dice igjen. Makan til frustrasjon over et spill har jeg ikke opplevd på lenge. Jeg krysser fingrene for at det kommer enda en patch i nærmeste fremtid. Håper virkelig dette problemet er ute av verden da.
 2. Hei! Jeg har et fryktelig irriterende problem i Bad Company 2. Jeg klarer alltid å komme inn på MP-servere og spille en runde uten noen som helst form for problemer. Men hver eneste gang map nr 2 skal loades blir skjermen svart i 8-10 sekunder, hvorpå laptopen skrur seg av. Ingen feilmelding, ingen blue screen, ingen verdens ting kommer opp. Jeg har sjekket at det IKKE er overoppheting som er problemet. I tillegg kan det nevnes at jeg har den nyeste driveren til skjermkortet mitt. Jeg hadde ikke dette problemet de første ukene etter release, men dukket opp første gang etter noen serveroppdateringer. Jeg har prøvd å slette Bad Compnay 2 og fjerne alt det som eventuelt skulle ligge igjen, hvorpå jeg har tatt en fresh install. Fortsatt samme problem. I tillegg har jeg prøvd å kjøre BC2 som administrator, uten videre hell. Begge tingene jeg her nevner har jeg lest at har hjulpet noen, men det fungerte ikke for meg. Håper og tror at det finnes en eller annen på dette forumet som har kjennskap til problemet, og forhåpentligvis har noen tips. Er rimelig gira på å få spilt BC2 i mer enn en runde av gangen. Jeg har følgende oppsett; Windows 7 Ultimate 32-Bit Intel Core Duo CPU T6600 @ 2 GHz Nvidia Geforce GT 130M 4 GB DDR3 RAM På forhånd mange takk for hjelp!
 3. Da har jeg sendt en søknad til BsE og venter spent på svar. Takk for all respons!
 4. Det var jo utrolig kjapp respons. Artig! Jeg kommer fra et lite sted kalt Ås. Det ligger ca 30 min utenfor Oslo. Jeg kan stort sett spille hver dag. Selvfølgelig finnes det dager hvor jeg gjør andre ting, men utgangspunktet kan jeg vel få til i allefall 4-5 dager i uka. Da fra klokken 17:00 og utover. Jeg har desverre ingen erfaringer fra hardware i det hele tatt. Det eneste jeg i enkelte tilfeller kjører er bil for å komme meg kjappest mulig til et sted hvor det trengs hjelp asap.
 5. Hei. Jeg er en 17 år gammel gutt som har spilt BF2 en liten stund nå. Jeg er langt ifra en progamer, og jeg har enda en hel del å lære. Ingame liker jeg godt å spille enten medic eller assault. Statsen min er ikke veldig mye å skryte av, jeg vet, men denne kommer nok til å forbedre seg etter vært. Jeg har ikke spilt FPS på en god stund og har derfor mye å lære når det kommer til å overleve ute på slagmarken. Spillerstilen min er egentlig ganske enkel. Jeg prøver på best mulig måte å samarbeide med min egen squad, og laget som en helthet, uten å protestere for mye. Er jeg medic er det ikke snakk om at de skal etterlates såret hvis jeg har en mulighet for å redde de. Jeg kan mer enn gjerne ofre mitt eget liv for å redde en person som er viktigere for laget. Men, som medics flest, prøver jeg selvfølgelig å holde meg i live lengst mulig. Assault spiller jeg kun når jeg skal trene opp aimen min. Der følger jeg samme prosedyre som med medic; jeg samarbeider mest mulig. Klanen jeg søker behøver absolutt ikke være spesielt god. Hvordan kan jeg forlange det, når jeg selv (henvender til statsen) har en masse igjen å lære? Jeg krever egentlig ikke så altfor mye av en eventuell klan. Det viktigste for meg er at; -Den ikke er for stor og at det er aktive medlemmer -Den holder et nogenlunde seriøst og modent nivå -Den inneholder soldater fra 15+ og oppover -Den jobber sammen som et lag til enhver tid Håper dette er nok informasjon dere trenger for å vurdere om jeg er verdig nok eller ikke. Det skal til sist nevnes at statsen på bf2s.com ikke er oppdatert, og at jeg nå er blitt Corporal. Takk for oppmerksomheten.
×
×
 • Create New...