Jump to content
Battlefield.no

BearH

Supermedlem
 • Content Count

  527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by BearH

 1. Insurgency sandstorm for min del. Virker såpass lovende i beta at jeg vurderer egen server, om ikke det blir TSP's
 2. Vurderer det slik at 1070gtx holder til alt i 1080p, Kjører man 1440p og spesielt 21:9 så bør man ha 1080GTX. Om man skal ha 4K i 60hz må man vel ha Titan-pascal. Ifh til 21:9 og 1440p, så er det ett kort jeg savner og det er 1080Ti. Tipper Vega kommer, så svarer Nvidia med 1080Ti og når høsten kommer så kanskje vi ser Cannonlake med 10nm. DA blir det ny CPU, HK og ram
 3. Forventer Farcry 4 i nytt skin og med "coop"...
 4. BearH

  BF1 - FREDAGSPUB

  Conquest64= random helvete
 5. BearH

  Battlefield 1

  Spilte aPas '42? husker de fra BF2 hvertfall
 6. Neida, det er dritenkelt det...
 7. Venta på denne. Takk! edit: eller jeg mener tank(ing) you!
 8. BearH

  Battlefield 1

  Noen som har hørt noe om CQ-Small og custom Operations?
 9. BearH

  Battlefield 1

  ^^da må han forfatteren ha switcha til VG, plutselig.
 10. 1070 er vel for high-end gameren med "normal" budsjett. Over det er for entusiaster og de som vil game på noe mer enn 1080p. Så kommer det an på om man vil overklokke eller ha vannkjølt eller noe som ikke lager så mye viftestøy, da ma en bare lese litt ifh til hver produsent's kjøleløsninger. Veslin kjøpte visst ett 1070-kort i høst...
 11. BearH

  Battlefield 1

  Knallbra artikkel i dagbladet om BF1 Så ikke hvem artikkelforfatteren var, men han har helt sikkert peil. Håper jeg får en sniktitt på spillet før det lanseres.
 12. Sammenligning av Pacal og 1080Ti: http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3610&gid2=3506&compare=Nvidia Titan X Pascal 2016-vs-Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Lurer på hva prisen blir for 1080Ti i Norge
 13. BearH

  Battlefield 1

  Får håpe det. Samtidig som DICE går tilbake til å bruke Trusted Server Providers DA blir det folksomt her på bruket igjen.
 14. Overkill var vel en underdrivelse? Ser ikke noe som umiddelbart krasjer. Men tanker rundt "bang for the bucks": Det er plass på HK og i kabinettet for SLI, hvorfor ikke GTX 1080, evt vente noen måneder på 1080Ti? Hadde jeg ikke hatt plass til flere PCI-slots så hadde jeg nok valgt TitanX (hvis jeg var rik). Broadwell-E(S2011 3. generasjon begynner vel å bli noen år) Kommer det ikke noe nytt her, samtidig som cannonlake kommer(erstatter Skylake). 2011-3 utnytter CPU med flere kjerner og mere RAM og bandbredde mellom disse. Er det strengt tatt nødvendig med mindre man skal rendere og lage filmer? Sikkert mange her som har argumenter for og imot. Skal bygge nytt selv, men trur jeg går andre veien. Dvs: #ITX, #cannonlake, #M2(SSD) #1080Ti Ser ikke noen hardisker i oppsettet her, men det har du sikkert fra før? En slik Samsung 950 pro 256GB ville passet bra for å toppe dette oppsettet, som systemdisk.
 15. Jupp holt på ifjor en god stund. Men single-heli var forbudt og ble beskyldt for makro så da ble jeg sur og gidda ikkje mer
 16. BearH

  Battlefield 1

  3d-spotting ja. Men kun når man har direkte "line of sight" til det man spotter? Hørt noe om at om man blir spottet så varer det kun i 6 sek.
 17. Om du ikke er skolelei allerede vil jeg anbefale NTNU-Gjøvik(tidligere HiG). Fantastisk bra studiemiljø i en koselig by, (på rett sia ta mjøsa!?). Der kan man ta fra 1-5 års utdanning innen alt fra Grafisk design, data(informasjonssikkerhet), byggfag(både praktisk og teoretisk), Geomatikk(som jeg tok). PS. det er også ca 50% sykepleiere der...
 18. Trur Teamspeak gjør at det vil bli "enklere" for folk flest å connecte til bf.no nå. Lager dere egne skins til IPB, tweaker gratisskins, eller kjøp av "copyrighta" skins? Det finnes jo veldig mange moduler og addons til IPB. En f.eks tsviewer of some sort, har manglet her imo.
 19. Virker jo som at 1080Ti skal kunne klare å cappe [email protected]? Om kjøling blir bedre enn entusiastkortene på 1080 nå. Eller? Vil det være uklokt å bygge en pc med itx-hovedkort, til høsten? Altså ikke plass til mer enn en Gpu.
 20. ^^Er det noen som vet lottotallene til lørdag?
 21. Trur annonsering av 1080 gjorde at det blir mATX-hovedkort på meg. Bytter da ut 680Sli og dedikert lydkort med et enklere og renere oppsett. NZXT Manta-kabinettet som jeg har sett på til en mATX-build er sexy! Reference-cards vil sikkert bli revet vekk ved release og man vil sikkert ikke få tak i kort fra Asus, EVGA, Zotac osv... med oppgradert kjøler før til høsten.
 22. PCgamer sa at 1080 kommer først: - What we've been playing recently. - Civilization 6 was just announced. - We take a technical look at the newest Nvidia cards. - Battlefield 1 is confusingly named, but looks promising. - Will gets to gush about PlanetSide 2's large recent update. - We take your questions from Twitch chat.
×
×
 • Create New...