Jump to content
Battlefield.no

assa

Supermedlem
 • Content Count

  866
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by assa


 1. Hei

  Idag tok jeg av sideplata på PCen for å blåse av Støv av PCen. Etter det kommer det bare Filkode på den lille LED Displayet

  9.0

  Hovedkortet er Abit AG8-V. Har prøved alt. Tatt alt unødvendig av og testet en og en med hver for seg (Komponenter), men samme Koden. tok alt av untatt CPUen men samme kode. Googlet litt og fant ut at folk har forskjelige menninger om dete.

  Noen sier det er CPU overheating, Abit ser "Complete uGuru initial process AWARD BIOS take over booting job". Det er folk som har kontaktet Abit og fått ny brikke med ny BIOS men problemet fortsetter.

  Kliker snart...er det noen som vet noe om dette Psot Code 9.0 Problemet?

  takk på forhånd (håper noen vet noe angående dette)

  EDIT: Fant ut at BIOSen var Dead!....så nå står jeg på en sikkelig Blindvei sad.png Kjønner ikke hvordan BIOS Brikken kunne klikke etter en vanlig Blåsing med luft...Helt bananas spør du meg!


 2. Det suger jo skikkelig. Holder deg virkelig ikke med 2 års utestengelse? Livstid for å ha brukt speedhack på en tom server med noen kompiser er litt i det strengeste laget synes jeg. Bare tilfeldig at en admin dukket opp da, og jeg kommer jo aldri til å røre noen form for slike ting. Ikke skins og heller ikke hacks/cheats.

  Dere krever faktisk at jeg må lage en helt ny steam-account og kjøpe Counter-Strike:Source på nytt. Overføre alle vennene mine for å spille Insurgency på deres servere? Alle mine venner spiller på deres servere ( Insurgency ) og jeg vil helst slippe å bruke penger på nytt CSS og laste ned Insurgency og bytte account hver gang jeg skal spille noe annet.

  Kan dere ikke la meg få en liten test uke, så får dere se åssen jeg spiller. Jeg har virkelig vokst i fra dette juksegreiene som mine kompiser fikk meg til å teste ut. Slipp meg inn, og bruker jeg noe lignende igjen kan dere perm. banne meg og slenge meg ut av forumet.

  Det har faktisk gått over 2 år siden jeg gjorde denne lille feilen. Jeg vet dere har nulltolleranse av bruk av speedhack, men jeg skal ikke spille CSS, men kun Insurgency!


 3. Hei,

  Jeg ble litt for 1-2 år siden ( hvis ikke mer, husker ikke ) bannet fra Hellfragger.no for speedhack. Jeg innrømmer at jeg brukte speedhack den gangen og at jeg nå kun ønsker å spille mine source-spill uten juks. Aldri mer juks!

  -=Assa=- FSB Kakemonster" STEAM_0:1:1612454 00:20 155 0 active

  Jeg er veldig glad i source-modden Insurgency og spilte mye på #01 Desert Combat før jeg ble kicket der også. Jeg syns jeg har vært stengt ute fra deres servere lenge nok, og håper på at jeg kan se lyset igjen ved å slippe meg inn på deres servere. Det var en periode da jeg og noen kompiser kun spilte spill med cheats for å ha det litt ekstra moro, og da hendte det noen ganger at de ble med inn på deres servere. Det er over, så nå er det kun spillet uten addons. :lol:

  Hvis dere ikke føler dere trygge på meg, så syns jeg dere i det minste bør slippe meg inn på Insurgency-serveren. Jeg fikk beskjed av Occultus å skrive her i forumet om å kanskje ble unbannet, spiller veldig mye Insurgency med han. :lol:


 4. Hei og godt nytt år.

  Jeg lurte på om det finnes hvoedkort som støtter Cor 2 duoe eller dual core prossesore på intel platform som støtter DDR ram, siden jeg nylig oppgraderte min mors maskin og kjøpte nytt skjermkort og RAM så vil jeg ikke at RAMen skal go to waist.

  Takk på forhånd

  M.V.H

  Meg Assa


 5. Kan jeg få lov til å stjele tråden litt?

  Jeg vurderer å skaffe meg en pc til skolearbeid, men den skal jo også brukes til litt css langaming i fritimer etc så jeg har sett litt på denne:

  http://www.elprice.no/skolestart/data-lyd-...r-pc-lxaqb0x636

  Er den grei eller? Er Acer et forholdsvis bra "merke"? Noe bedre alternativ mht pris? Spesifikasjonene passet til mitt behov....

  Den er grei men litt dyr hvis jeg skulle vAre helt Arlig.

  (Beklager for aa skirve feil men siden jeg er i utlandet saa har de ikke alle bokstavene som trenges)

  smile.png

  Det jeg ikke kjçnner er om dette er ikke billig for sin Pris

  15.4" WXGA (1280x800)

  NVIDIA® Geforce 9600M GT 512MB

  Intel® Core™ 2 Duo-prosessor P7350 (Intel C2 DUO P7350 – 2,00Ghz, 1066Mhz FSB, 3MB Cache – 25Watts )

  4096 MB DDR2 800MHz PC6400

  250 GB 5400omdr. SATA harddisk

  Zepto Zpro2 300mbit WiFi

  DVD-RW / CD-RW SATA

  Innebygget webcam 2.0 megapixel

  5 760,41Kr,-


 6. Angående zeptolaptopen til assa er ikke akkurat zepto kjent for byggekvalitet...

  Vell har hatt Zepto PC snart 2 Aar ogsaa og den funkert fett, Har ikke hatt noen problemer med den og den er solid som murstein.

  Dessuten er den PCen Kraftig nokk fra starten av og med ekstra 800-850kr til kan den vare MYE bedre, da vil den koste CA 7k. Tror jeg skal skaffe meg en slik en men modifisert versjonen til 7k snart naar jeg kommer hjem fra ferien.


 7. det han komm med hadde Intel Core 2 Duo, og det du viser her er en AMD TL64, Intel Core har bedre ytelse enn AMD selv om den har lavere frekvens, saa det han komm med er bedre:)

  Som sagt saa krever COD litt men ikke velidg mye, Jeg med min Laptop som har 2GHz Itentel Core 2 og ATI 1600XT kjçrer de fleste spillene nias og smooth med Hçy og medium Grafikk, 1280x800, Vi snakker om CSS, COD4, WOW, AOC osv. Saa hvis min Pice of crap PC klarer det saa kan de fleste Middle Budsjet PCene idag klare det ogsaa.


 8. Alt Levert Fra Koplett.no

  Pris:7200,-

  CPU:Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz, Socket LGA775, 6MB, 1333Mhz BOXED w/fan

  HK: Asus P5K/EPU, P35, Socket-775, DDR2, ATX, GbLAN, SATAII, 2xPCI-Ex16

  Ram:Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 4096MB CL5, Kit w/two matched CM2X2048-6400 Dimm's

  Skjerkort: Asus Radeon HD 3870 512MB GDDR4, PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDMI/HDCP

  Hardisk:Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2 16MB 7200RPM

  DVD Brenner:NEC DVD-brenner AD-7200S Black OEM SATA

  Strømvorsyning:Cooler Master eXtreme Power 650W, 120mm Vifte, 3xSATA, ATX, 2xPCI-E, 20/24pin

  Akbinett:APLUS Case XClio 2, Sidepanel med 250mm Vifte, (Uten Strømforsyning)


 9. Vi kan sikkert hjelpe deg med det, men du må oppgi oppløsningen du vil at CSS skal kjøre 100fps med. Vil du ha alle komponetene fra samme leverandør eller vil du ha det spredd over forskjelige leverandøerer. (Førstenvente sparer fraktkostnader)

  Skal du ha Mus, tastatur, matte, høytaler, og skjerm også eller har du det fra før (Det er best at du skirver hva du trenger før vi kan gjøre noe med det)


 10. Skal du være pro og er entusiast som meg så går du for X-Fi Elite Pro med onboard X-ram minne og tonnesvis av utganger og egen forsterker i tilfelle du har tven og spillkonsoll tilkoblet pc høyttalerne :) Det er ett KICKASS lydkort tro du meg !

  Duden skal ha en som ikke koster allverden.

  Xtream Music er bedre en Gamer versjonen..har hatt begge, liker Xtrem Music mer enn den andre!


 11. for det første so har du ikke skiftet GPU men CPU, og for det andre så ambefaler jeg deg å la andre profesjonale sette PCen din sammen for deg, hvis noe går galt så må de erstatte varen men hvis noe går galt når du roter i PCen så er det dit problem.

  Som jeg kjønte fra det du skrev så er du ikke helt oppdatert innen PC..så det er best at gutta her i forumet lagen en handelkurve for deg og du tar delene og lar andre som kan mer om PC bygge for deg :D

  Lykke til

×
×
 • Create New...