Jump to content
Battlefield.no

assa

Supermedlem
 • Content Count

  866
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About assa

 • Rank
  Fenrik

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  I den tredje trestammen
 1. WOOT?

  På Pinebenken? Hva skal det bety?

 2. assa

  Insurgency

  Den har vært banet i 3-4år nå og Adminene vil ikke skifte meningene sine uten faste bevis...de er sta =Basta!
 3. assa

  Insurgency

  Synd at jeg kan ikke være med på å leke med dere, sidne min Steam ID er Bannet for noe jeg ikke har gjort (Men må vell høre på Admins og fortsette å være banet).
 4. Prøv å lese Dette. Kanskje det vil hjelpe ?
 5. har gjort alt. Får samme Feilmelding når brikka er på som om den var av!
 6. men jeg har ikke enngang rør noe..bare blåst med luft!
 7. Hei Idag tok jeg av sideplata på PCen for å blåse av Støv av PCen. Etter det kommer det bare Filkode på den lille LED Displayet 9.0 Hovedkortet er Abit AG8-V. Har prøved alt. Tatt alt unødvendig av og testet en og en med hver for seg (Komponenter), men samme Koden. tok alt av untatt CPUen men samme kode. Googlet litt og fant ut at folk har forskjelige menninger om dete. Noen sier det er CPU overheating, Abit ser "Complete uGuru initial process AWARD BIOS take over booting job". Det er folk som har kontaktet Abit og fått ny brikke med ny BIOS men problemet fortsetter. Kliker snart...er det noen som vet noe om dette Psot Code 9.0 Problemet? takk på forhånd (håper noen vet noe angående dette) EDIT: Fant ut at BIOSen var Dead!....så nå står jeg på en sikkelig Blindvei Kjønner ikke hvordan BIOS Brikken kunne klikke etter en vanlig Blåsing med luft...Helt bananas spør du meg!
 8. Det suger jo skikkelig. Holder deg virkelig ikke med 2 års utestengelse? Livstid for å ha brukt speedhack på en tom server med noen kompiser er litt i det strengeste laget synes jeg. Bare tilfeldig at en admin dukket opp da, og jeg kommer jo aldri til å røre noen form for slike ting. Ikke skins og heller ikke hacks/cheats. Dere krever faktisk at jeg må lage en helt ny steam-account og kjøpe Counter-Strike:Source på nytt. Overføre alle vennene mine for å spille Insurgency på deres servere? Alle mine venner spiller på deres servere ( Insurgency ) og jeg vil helst slippe å bruke penger på nytt CSS og laste ned Insurgency og bytte account hver gang jeg skal spille noe annet. Kan dere ikke la meg få en liten test uke, så får dere se åssen jeg spiller. Jeg har virkelig vokst i fra dette juksegreiene som mine kompiser fikk meg til å teste ut. Slipp meg inn, og bruker jeg noe lignende igjen kan dere perm. banne meg og slenge meg ut av forumet. Det har faktisk gått over 2 år siden jeg gjorde denne lille feilen. Jeg vet dere har nulltolleranse av bruk av speedhack, men jeg skal ikke spille CSS, men kun Insurgency!
 9. Hei, Jeg ble litt for 1-2 år siden ( hvis ikke mer, husker ikke ) bannet fra Hellfragger.no for speedhack. Jeg innrømmer at jeg brukte speedhack den gangen og at jeg nå kun ønsker å spille mine source-spill uten juks. Aldri mer juks! -=Assa=- FSB Kakemonster" STEAM_0:1:1612454 00:20 155 0 active Jeg er veldig glad i source-modden Insurgency og spilte mye på #01 Desert Combat før jeg ble kicket der også. Jeg syns jeg har vært stengt ute fra deres servere lenge nok, og håper på at jeg kan se lyset igjen ved å slippe meg inn på deres servere. Det var en periode da jeg og noen kompiser kun spilte spill med cheats for å ha det litt ekstra moro, og da hendte det noen ganger at de ble med inn på deres servere. Det er over, så nå er det kun spillet uten addons. Hvis dere ikke føler dere trygge på meg, så syns jeg dere i det minste bør slippe meg inn på Insurgency-serveren. Jeg fikk beskjed av Occultus å skrive her i forumet om å kanskje ble unbannet, spiller veldig mye Insurgency med han.
 10. Hei og godt nytt år. Jeg lurte på om det finnes hvoedkort som støtter Cor 2 duoe eller dual core prossesore på intel platform som støtter DDR ram, siden jeg nylig oppgraderte min mors maskin og kjøpte nytt skjermkort og RAM så vil jeg ikke at RAMen skal go to waist. Takk på forhånd M.V.H Meg Assa
 11. assa

  Gamer pc ~ 7k ~

  Dævem jeg liker ikke Disse Copycating ¤%&/()/%¤#. Gider du ikke skrive og bruke minst 5 min på dette så gidder vi ikke bruke vår tid til å hjelpe!
 12. Den er grei men litt dyr hvis jeg skulle vAre helt Arlig. (Beklager for aa skirve feil men siden jeg er i utlandet saa har de ikke alle bokstavene som trenges) Det jeg ikke kjçnner er om dette er ikke billig for sin Pris 15.4" WXGA (1280x800) NVIDIA® Geforce 9600M GT 512MB Intel® Core™ 2 Duo-prosessor P7350 (Intel C2 DUO P7350 – 2,00Ghz, 1066Mhz FSB, 3MB Cache – 25Watts ) 4096 MB DDR2 800MHz PC6400 250 GB 5400omdr. SATA harddisk Zepto Zpro2 300mbit WiFi DVD-RW / CD-RW SATA Innebygget webcam 2.0 megapixel 5 760,41Kr,-
 13. Vell har hatt Zepto PC snart 2 Aar ogsaa og den funkert fett, Har ikke hatt noen problemer med den og den er solid som murstein. Dessuten er den PCen Kraftig nokk fra starten av og med ekstra 800-850kr til kan den vare MYE bedre, da vil den koste CA 7k. Tror jeg skal skaffe meg en slik en men modifisert versjonen til 7k snart naar jeg kommer hjem fra ferien.
 14. Skal gi dere den beste og biligste Laptopen Her, Here you go, Enjoy
×
×
 • Create New...