Jump to content
Battlefield.no

darkblue

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About darkblue

 • Rank
  Tulling himself
 • Birthday 10/04/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alta

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. Takk for at du inviterte meg igår, cri. Gjorde at vi også fikk spilt og det kom mange på den serveren en stund etter at dere dro.
 2. Vi i =VF= skiftet over til Discord, og det er utrolig mye bedre lyd, og funksjoner. Og bare det at en kan dempe/øke lyden på en enkelt spiller, er bare genialt. Vi kjører med flere chatterom, blandt annet public (venner) og intern. Det samme for voice, public for hver spill og intern. Hver gang vi er "nødt" til å gå på mumble for å prate med andre, så grøsser vi nesten med den dårlige lydkvaliteten. Men Discord er ennå i Alpha-versjon (gratis) så ikke 100% stabilt, men max 1 gang hver 14. dag at vi merker problemer.
 3. Teamspeak? Omg finn på noe bedre med bra lydkvalitet og bedre funksjoner. Discord ftw!
 4. Ja det har blitt betydelig mindre aktivitet dem siste måneder. Folk har vel funnet seg andre spill og generelt blitt lei BF4.
 5. Du bruker jo å spille med oss, eller er vi ikke bra nok for deg?
 6. OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no
 7. darkblue

  Gjør deg klar..

  Alltid noen som vil kjøpe spillet som med alle andre titler
 8. darkblue

  Gjør deg klar..

  Battlefront = COD clone. - Enkel og lett forståelig meny - Match-making, ingen servera - Svinrask loading av brett - Spillet virker ferdig i betaen (BF4 e enda ikke ferdig) - Ingen ping identifikasjon - Run og Gun (ingen reloading) - Camp og kill - Fanzy lydeffekta, Pew-Pew lyd når du skyt - Nydelig grafikk, enda på low - Fin musikk (star wars intro-musikk in game) - Lite recoil - Teamwork? Aldri smakt den øl'n før - Robots, virker som overpowered killstreak (Run away!!) - Treng IKKE å vente på FATTIGFOLKET som ikke har kjøpt SSD!!! Kjedelig gameplay, men som HeadSpin sir så er det grei underholdning i noen timer.
 9. Den nye team-balansen er totalt ræva. I rush blir den beste squaden hele tiden flyttet til forsvarer og den dårligste til angriper.
 10. Frykter den dagen vi er alle nødt til å kjøre Win10 for å kunne spille, sånn som det allerede er at alle trenger Win7 for BF4 osv. Kommer ikke til å prøve Win10, og hvis jeg må bytte senere så tar jeg det da.
 11. Hvor har jeg skrevet at BF2 var uten bugs? Jeg nevner SPILLBARHETEN, noe som betyr hvordan det føles å spille som igjen gir glede.
 12. Hver eneste oppdatering/patch dem kommer med, så fikser dem noe men ikke alt + at det blir endel nye ting som blir fucka igjen. Siste oppdatering så fikk jeg mye tregere loading av brett. Hardline skal ikke kjøpes og dem kommer aldri til å få tilbake spillbarheten som var i BF2.
 13. Fikk tilgang igår og selve spillet minner veldig mye om GTA (politi/skurk) så vil regne med at veldig mange unger kommer til å digge det. Jeg syntes det ble fort ensformig og kjedelig den penge-greia. Selve spillet minnet mer om en mod til BF3/BF4 enn et nytt spill, også kan det virke som det er noe en av ungene til utviklerene har funnet på (ikke negativt ment). Lyden når en knuser glass får det til å høres som et tykt glass, og ikke så spinkelt som i BF4, så det var ihvertfall en bra forbedring. Kommer jeg til å kjøpe det? Sikkert ikke. Men dere må huske på at dette er beta, og det betyr at alle vi kan være med på å påvirke spillet (muligens framtidige spill også) Så vi må bli flinke til å sende inn våres meninger/bugs osv, og jeg må bare spille mer for å få opp flere inntrykk.
×
×
 • Create New...