Jump to content
Battlefield.no

JR

Supermedlem
 • Content Count

  4,417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

JR last won the day on November 28 2016

JR had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About JR

 • Rank
  Übergamer
 • Birthday 07/13/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Nintendo, osteopati og styrketrening.

Recent Profile Visitors

1,631 profile views
 1. Har akkurat installert Red Dead Redemption på min xbox one x. Dæven døtte, det ser jaggu meg heftig imponerende ut med tanke på at det er et oppskalert xbox360-spill
 2. Dessverre så ser det ut som om spillet er ganske skuffende. Få inntrykk at det virker som en beta-versjon av et ferdig spill. Uansett, gledet meg til det, men etter å ha lest omtaler så gir jeg det et år til for å se om det får mer kjøtt på beina.
 3. Det meste kommer an på mengde, så mettet fett i seg selv trenger ikke å være så gæli. Men ja, det er mye skit i kyllingkjøttdeig. Har gått mer over på filèt i stedet. Så nå stekes det opp to stykker sammen med en haug grønnsaker hver morgen. Dette mixes inn med ca 200 gram ost, nøtter og olivenolje. Dette er da ett av to måltider som spises hver dag. Måltid nr to er som regel to laksestykker, grønnsaker og en boks magerkesam. Namnam!
 4. benkpress har alltid vært min store svakhet, men tror jeg skal klare 135 på en god dag. Men da er min max markløft ca 220. kroppsvekt er ca 72 kg, så det er en forholdsvis god relativ styrke. Benkpress vil nok alltid være min akilleshæl da de biomekaniske forholdene for denne øvelsen suger seriøst. Pokkers gener :-)
 5. Gleder meg noe sinnsikt til dette spillet, håper virkelig at det klarer å leve opp til forventningene
 6. 200+ i bøy og mark og kun 110 i benkpress? Litt ujevn styrke? :-)
 7. Heihei alle sammen...long time no see :-) Har begynt å ta litt bilder, men bruker pr dags dato kun mobiltelefonen min. Vurderer å investere i et bedre kamera, men er usikker på om jeg har øye for gode motiver eller ikke. Vi føler vel alle at vi tar råååå bilder, men det kan være greit med litt objektiv kritikk :-) Så her er noen eksempler på bilder jeg har tatt. Motivene i seg selv er ikke de mest spennende, mest fordi jeg tar de litt på sparket når jeg er på jobb. Menmen... edit: nå så jeg at det allerede fantes en tråd som tok for seg bilder. Så denne var unødvendig...bare for moderator å slette :-) Alle bilder tatt med min Samsung Galaxy Note 4
 8. JR

  Jasså, du holder koken her inne fortsatt :bleh:

 9. Vil du gjøre det kjappt og gæli så steker du opp 400 gram kyllingkjøttdeig og 6 egg, mixer inn litt ketsjup og et glass first price tacosaus. Du slenger det i en boks og mumser på det i løpet av dagen. 120 gram proteiner, det smaker godt og det koster kun ca 35 kroner.
 10. JR

  Bloodborne!

  Spillets siste 13 bosser eller deromkring tok jeg på første forsøk. Rundet spillet på lvl 105,med skillpoints fordelt: 60 i helse, 30 i endurance og 35 i skill. Threaded Cane brukt hele veien igjennom. Ble alt for lett med såpass mye helse, det reddet meg gang på gang.
 11. JR

  Bloodborne!

  Tja...det har mye variasjon i seg og det som er av våpen er mer interessant enn hva som var i DS2, selv om det kun er 10-15 å velge imellom. Men ja, det er for lett, i hvert fall hvis du lager "riktig" karakter ifra starten av...noe da tilsynelatende jeg gjorde.
 12. Tjohoo folkens, noen her inne som koser seg med Bloodborne? Er selv rimelig hekta, selv om det er ganske så forenklet i forhold til Demon's Souls og Dark Souls-spillene...men er fortsatt moro. Blir dessverre overraskende lett hvis man lager riktig karakter, men som sagt...veldig underholdende:D Min karakter er nå lvl 85 og jeg har kun siste boss igjen. Og det har gått i cane og topphatt hele spillet...man er da en gentleman :-D
×
×
 • Create New...