Jump to content
Battlefield.no

Zen0x

Markedsføring
 • Content Count

  5,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Zen0x

 1. Thats the spirit !!! :-) Men tro meg, jeg har vært nesten i samme båt selv. Hatt utallig mange forskjellige jobber, både via nav og utenom. Alt fra bossbil, til selger i elektrobutikk Tok aldri fagbrev i det jeg utdannet meg til, Det satte en stopper for videre arbeid og jobb søking, når ingen vil ha en uten papirer på noe. Men det ordner seg som regel til slutt. Jeg utdannet meg som maskinarbeider. Men endte opp som miljøarbeider på barneskole! Tro det eller ei! :-) Jeg gleder meg hver eneste dag! For all del, det finnes kjedelige perioder her også. Men da er det bare og tenke tilbake på hva denne jobben gir tilbake og hva du får oppleve :-) Så mitt svar er vel, fullfør fagbrevet ditt. Og se hvilke jobb alternativer som dukker opp, innen samme sjanger eller noe totalt annerledes. Husk at lønn er ikke alt, men trivsel og gode kollegaer er vel så viktig, om ikke viktigere! :-)
 2. Åh fy faen, det der er bare og GLEMME !!
 3. Jeg bare elsker slider og kran ! :-)
 4. Rå bra filmet !! :-) Brukte du skinner ?
 5. Zen0x

  Breaking Bad

  Ja det virket veldig fishy! Da INGEN har snakket om det både forum og Facebook. Samt ingen ting i media. http://www.theepocht...ot-die-is-fake/ The disclaimer used to say, “DISCLAIMER: National Report is a news and political satire web publication, which may or may not use real names, often in semi-real or mostly fictitious ways. All news articles contained within National Report are fiction, and presumably fake news. Any resemblance to the truth is purely coincidental . The views expressed by writers on this site are theirs alone and are not reflective of the fine journalistic and editorial integrity of National Report.”
 6. Børning var dritfet !!! :-) Jeg følte det var nesten på høyde med Fast and... filmene! :-)
 7. Whahaahahaahahahahha !!!!!
 8. I think I am in looooove !! :-D
 9. Fyyy faen hun var pen !!!!!
 10. Jeg er faktisk veldig enig med "Its a...." her. Har selv nettop anbefalt mac til ei veninne. Selv sverger jeg til PC, men jeg ser klart fordeler med Mac :-)
 11. Zen0x

  The Strain

  Uhm, er ikke bare drama som ikke er på topp. Men hele plottet er jo vittig hvor dårlig research de har gjort. Eller historien er bra eller grei nok, men er alle detaljene hvordan ting blir gjort på jeg irriterer meg grønn på! Fks, hva i helvete gjør de 2 i kontroll tårnet nede på tarmac'en ved flyet, og i tillegg er der lenge før alt annet av emergency personell. Eller alt dette med karantene. Hva i alle dager er vits med Karantene når folk går inn og ut fra det teltet i vanlige klær, samt offrene går inn og ut av sine sluser. Kisten, jada, vi bare legger den på siden og spretter den opp. Vi aner ikke hva den inneholder da, men beskyttelse? Neida, er bare de andre som trenger det! De finner en slags form for mark. Ja hva gjør de? INGEN TING! Jeg mener HALLO, her burde hele FEMA vært over hele banen ! Igjen jeg synes sånne serier er kule. Men når det blir så hinnsides tåpelig opplegg der de prøver og være seriøse. Så blir jeg bare oppgitt.
 12. Zen0x

  The Strain

  Laster ned! :-)
 13. Haha snakker vi GTA? Dreper 2 politier, du får 2 stjerner. Springer over broen, du får 6 stjerner
 14. Jeg har testet det i mellom 2 etasjer i motsatt ende. Funket bra det. Men det var riktig nok kun surfing. Jeg vet ikke hvordan det er med latency og sånn. Men det fine med Elkjøp, er at du har 30 dager på deg å finne det ut! :-)
 15. Du kan jo eventuelt teste denne på Elkjøp. Ikke glem at du har 30 dagers åpent kjøp :-) http://www.elkjop.no...ettverksutvider
 16. Zen0x

  The Walking Dead

  Både ja og nei. Du må også huske på smitte og bakterier som florerer på likene og dette her.
 17. Åh herregud! Jeg trodde det bare var meg som gjorde det der !!
 18. Betale 400kr mnd for stabilt internett, kontra ustabilt trådløs på deling... Vel, jeg hadde ikke vært i tvil at jeg kjøpt eget! :-)
 19. Zen0x

  24

  Oooi... dette kan ta en dramatisk endring ja! :-)
 20. Ååååh, for en avhengighetsskapende sang.... Hahah ser for meg på dansegulvet der folket bare rabler disse her spanske glosene der det overhode ikke er kontur til noen som helst sammenheng :p Men veldig fengende og den gir hvertfall for min del en slags glad følelse! :-)
×
×
 • Create New...