Jump to content
Battlefield.no

BcK

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  13,837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Everything posted by BcK

 1. Kom ut i 2017 Er så fette genialt at jeg trygt an si dette bandet har en goooood fremtid!
 2. Black metal fra Botswana (get it?). Og det fenger no jææævlig!
 3. De som husker The Childrens Channel... Bless you! Fy faen så bra!
 4. Bare legger denne her, jeg. Enjoy! Ble i godt humør nå
 5. Kudd Vi Hæv Søm Hæmmers?
 6. BcK

  Visjon Norge

  Jeg klarer bare ikke forstå at noen, tro eller ei, biter på noe som er så åpenlyst svindel? https://www.vg.no/nyheter/innenriks/kristendom/kristen-kanal-gi-50-000-kroner-bli-velsignet-av-gud/a/24170714/ Gud sliter litt med husken sin og må bli påmint at det er lagt inn bestilling på et lite mirakel.
 7. Gess Vatt? It's Føkking Hæmmer Tæim! The Hæmmer Saga continues!
 8. Wow.... Bare... Wow. Var mye å fordøye. Blown away.
 9. Bedre. Nostalgien kan ikke fjerne den smertefulle dialogen i originalen, altfor mye cheese. Tim Curry er eneste bra. IT tok for seg barna og oppfølgeren vil ta for seg når de er voksne. De har ennå ikke gjenskapt gangbangen med 12-åringer som er i boka, men det er jo forståelig. Stephen King og kokain er en syk kombo. Ikveld er det Blade Runner 2049. Når det først ble annonsert var jeg EKSTREMT skeptisk, men etterhvert som info kom ut ble jeg mer og mer håpefull. Akkurat nå er the hype very real og jeg måtte se Final Cut igjen i går kveld med noen pils og bli sugd inn igjen (har sett originale så mange ganger at jeg har mista telling). Anmeldelsene levner liten tvil og jeg gleder meg som en unge
 10. Da er trilogien komplett! Hæmmer Tæim ligger i posten min over og her kommer Mør Hæmmer Tæim: Og så kommer Iven Mør Hæmmer Tæim!
 11. Er basically en TNG-spoof som er mer seriøs enn man skulle tro. Likte Orville svært godt
 12. Jupp. Får tommel opp fra meg ihvertfall. Litt mye "Pew pew pew must KILL!" i piloten, men er en pilot så satser på det blir mer balansert (og mer Star Trek enn action blockbuster) utover. Godt sted å starte ihvertfall. Ikke glem hvor bedriten piloten til TNG var f.eks. Encounter at Farpoint var skikkelig crappy Fantastiske effekter, ser så vakkert ut at man nesten får en tåre i øyet. Klingon redesign bryr meg null, de blir jo alltid redesigna egentlig og de har fått en mye mer alien følelse over seg. Så lenge de ikke prøver å faktisk gjenskape TNG igjen så kan dette bli veldig bra. Voyager og Enterprise hold på å ta livet av Star Trek siden den type episode-struktur ikke lenger funker i dagens serie-verden. Alt i dag er long-form story-telling så tipper det blir noe sånt her med litt serialization dryssa på her og der. Har kryssa fingrene Har bare hørt negativt så har bevisst styrt unna
 13. BcK

  Er det mulig!?

  Gjorde egentlig kun skade på egoet
 14. For de som liker litt fantasy og metall:
 15. The Deuce på HBO anbefales varmt. Gjennomført som faen. The Deuce tells the story of the legalization and ensuing rise of the porn industry in New York beginning in the 1970s. Themes explored include the violence of the drug epidemic and the resulting real estate booms and busts that coincided with the change. The show's title is derived from the nickname for 42nd Street between Seventh Avenue and Eighth Avenue.
×
×
 • Create New...