Jump to content
Battlefield.no

GodbeaR

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by GodbeaR


 1. Finland vinne. å spille mot AUS på et inf map som bazar, der AUS spiller på hjemmeserver, og motstanderen har 200+ i ping, sier seg selv at man taper mye, da er det bedre å spille et map med mye HW. (minner meg om finalen mot tyskland i bf2 for mange år siden, gulf of oman var victory, karkand på bortebane bare bom, drit server i tillegg). Spille på en nøytral server der de fleste har likt ping, er mye bedre. istedet for ån skifte server mellom mapså, er begge kartå inf maps, eller hw, så er det jo likt.


 2. Trist at det skal være slik. Må si han ene jeg møtte på wake var god, han hadde tatt hele laget før initial med ammo bag... så ganske latterlig ut. Eg prøvde å spawne i fly, fikk ikkje skifta view før eg var drept av "ammo bag" lol, GG DICE!!!


 3. Ser ut som en bra lineup det der Dande, ser ikkje ut som det skal stå på individuelle skills i hvertfall :) Ta å øv på initial, og kjør noen pcw'r, så blir det fin biff. Får håpe det er noen kompetente folk som står for tuneringen, og at dere slipper å spille på servere med 250-300 i ping.... (ala Italia på Dalian :s )

×
×
 • Create New...