Jump to content
Battlefield.no

GodbeaR

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by GodbeaR

 1. Yes, då va d confirmed, battlefield 5 blir WW2, goody old days
 2. Er på vei til å kjøpe BF1 på playstation 4 pro, bare å adde meg på PSN: GodbeaR_v4
 3. Eg e med hvis eg får fly på rogue
 4. jeg har ikke sli, men et 2 kjerner kort, ati hd5970. hvis jeg ikke pådrar meg epilepsianfall før året er omme så er jeg heldig. Det blinker, flimrer, hakker, i alle regnbuens farger,. og teksturene ser ut som en neon bar fra Thailand. har prøvd ALT av drivere osv, ikke en dritt funker!!. Jævlig surt siden jeg kjøpte spillet i dag, hadde troa, men neida...
 5. Stakkars Foxtrot squad Neida, me e i trygge hender, holder på å kjøpe spillet nå
 6. Lett valg dette, ikke noe bf4 på meg. EA kan brenne
 7. Vet ikke om noen har postet denne før, men syntes denne var ganske artig
 8. en av de kjekkeste bf2 film imo er bare en ting han gjør, og det e TANKING U DOWN!
 9. Finland vinne. å spille mot AUS på et inf map som bazar, der AUS spiller på hjemmeserver, og motstanderen har 200+ i ping, sier seg selv at man taper mye, da er det bedre å spille et map med mye HW. (minner meg om finalen mot tyskland i bf2 for mange år siden, gulf of oman var victory, karkand på bortebane bare bom, drit server i tillegg). Spille på en nøytral server der de fleste har likt ping, er mye bedre. istedet for ån skifte server mellom mapså, er begge kartå inf maps, eller hw, så er det jo likt.
 10. salt meg her, og salt meg der, de skyldige kan dra ditt pepper¨n gror!
 11. Hvordan skal du få det lokalt? Må nok gå rundt i nabo laget å rekrutere da noe mer "lokalt" enn battlefield.no tror jeg nok du skal slite lenge med å finne, Men velkommen skal du være
 12. mappet på denne filmen minnet meg litt om fy pool day i cs 1.6 fordi som har spilt det. Skip til 0.40 for å se http://www.youtube.com/watch?v=Neq7LFDJxNg
 13. http://www.battlefield.com/battlefield3/1/close-quarters Nå ka dokker trur? Snakker vi killhouse i cod4 her eller? Tar de enda et skritt nærmere cod franchisen og driter i alt som har med bf sjangeren, eller blir dette bare skoy?
 14. Gulf of oman bf2, tv2 server 64 player <3 oh the memories!
 15. battlebug 3 på sitt beste: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=2xDD4IhmyDw
 16. Hadde vært fett hvis alle de old school programmererne fra bf som har slutta, hadde starte opp for seg selv. Gitt ut sitt eget spill, kalt Fieldbattle 2013 For så gått til Rockstar what ever å gitt det ut!
 17. Ingen søknader i bunken enda eller?
 18. Trist at det skal være slik. Må si han ene jeg møtte på wake var god, han hadde tatt hele laget før initial med ammo bag... så ganske latterlig ut. Eg prøvde å spawne i fly, fikk ikkje skifta view før eg var drept av "ammo bag" lol, GG DICE!!!
 19. Ser ut som en bra lineup det der Dande, ser ikkje ut som det skal stå på individuelle skills i hvertfall Ta å øv på initial, og kjør noen pcw'r, så blir det fin biff. Får håpe det er noen kompetente folk som står for tuneringen, og at dere slipper å spille på servere med 250-300 i ping.... (ala Italia på Dalian :s )
 20. Stor bjørneklem til Dande, this u fix!
×
×
 • Create New...