Jump to content
Battlefield.no

gamer234

Supermedlem
 • Content Count

  13,210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gamer234

 • Rank
  *
 • Birthday 01/01/2005

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,116 profile views
 1. Indy har alltid lurt døden på måter man i kontekst kan tro på, her var han jo rettogslett bare udødelig. Litt feil. Og alien-plottet er og helt feil i indy-sammenheng. Kokter og litt at Lucas hadde sneket inn såpass mye cgi til tross for at de lissom ikke skulle ha det. Uansett superawesome film og nostalgien var der!
 2. Tekst trekker aldri ned, men kan trekke opp(Entreri nevner etpar bra eksempler i Jokke og Immortal Technique). Pointet med en tekst er at det skal høres bra ut i sangen(sånn Mike Patton skriver tekster mao). Dessuten er jo de fleste tekster pinlig dårlige uansett(nesten like dårlig som postgirobygget og james blunt).
 3. Noen som faktisk tror på dette ? Positivt overraska over Allfather (hvis det faktisk var han) på radioen, aldri trodd han skulle høres så snill ut
 4. Velger å tro at det er fordi han respekterer når jeg sier ifra!
 5. Om man nevner ordet torrent får man warning, men oppfordring til drap av finansministeren: da ler admins.
 6. Takk Skal prøve å tilpasse meg kozemoze-tonen nestegang jeg lurer på noe.
 7. Folk i Tromsø er heldige værmessig, jeg er stuck i Bergen enda et halvår!
 8. Får fortsette min ekstremt negative whine: Hva kan man skyte gjennom i CS:S ? betongvegger og altmulig som i CS eller ca ingenting ?
 9. Ok, var ikke det i CS. Script ?
 10. Som du har noe med, cs når folk ikke lamer seg eller lagene er rape. Når ble bj lovlig ? Kan ikke huske å ha sett det på nrk-sendingene fra hfcupen eller på serverne før.
 11. Ble bare overraska over at det var lov, har aldri vært det tidligere. Logikken din er mildest talt flawed btw.
 12. BJ er ikke vanskelig i det heletatt, og en gigantisk fordel på enkelte maps. Trodde bare det var ulovlig, har jo alltid vært det. Ceft: sorry for at jeg ikke bruker hjelpetråden eller whatever, og enda mer sorry for at jeg ikke er inne med kozemozestemninga.
×
×
 • Create New...