Jump to content
Battlefield.no

[wcip]Angel

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  10,161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About [wcip]Angel

 • Rank
  Just a child, warm and shy
 • Birthday 12/24/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger
 • Interests
  Musikk

Recent Profile Visitors

2,183 profile views
 1. I used to post on BF.no like you, but then I took a hack attack to the knee.
 2. Kjenner jeg sliter veldig med å finne interesse for å spille videre på Skyrim. Har drept min første drage og fått shout og greier, men jeg syns bare det ikke er interessant å spille. Selv om jeg har likt Morrowind, Oblivion og Fallout, så merker jeg at min interesse for sandbox-spill er stadig synkende. Red Dead Redemption rundet jeg aldri, ditto GTA IV. Jævlig kjipt, fordi Skyrim er jo et ufattelig imponerende spill på mange måter. Jeg merker at jeg sammenligner med The Witcher2 hele tiden mens jeg spiller, og føler at jeg savner en mer "fokusert" opplevelse slik jeg fikk av det spillet. Færre characters, men mer personlighet og bedre skuespillere. Mindre verden, men mer detaljer og bedre grafikk. Færre monstre, men bedre slåsse-mechanics, kortere spill, men dypere historie (godt mulig at historien i Skyrim er bra, men det fins så ufattelig mye man gjør som ikke er knyttet opp mot hovedhistorien) Jeg er ikke så glad i corridor-shooters à la CoD (som da er veldig lineære), men The Witcher 2 ga en veldig fin balansegang mellom lineært gameplay og sandbox. Skyrim er for massivt og jeg føler jeg trenger en game director's visjon bak min spill-opplevelse. Den der "gamer empowerment" er nok ikke for meg lengre. Jeg vil heller ha et mer "fokusert" spill som gir meg mer igjen for selve opplevelsen, enn å ha et spill som gir meg mange flere opplevelser som føles veldig utvannet. Jeg kommer nok til å fortsette litt til med main questet, og håper at jeg får inspirasjon nok til å runde ihvertfall dét, men det er ingen tvil om hva som er GOTY for min del...
 3. Kjøpte W1 fra GoG og har kommet til den første landsbyen etter tutorial'en. Mulig jeg forsetter, men merker det er litt nedtur etter å ha spilt 2ern. Lett å se hva de har raffinert i oppfølgeren. Men for all del, W1 virker som et kult spill det også... må bare komme igang med historien skikkelig.
 4. Avhengig av hvor bra Uncharted3 er... the Witcher2 kan bli mitt GOTY. Story+character+setting+musikk vinner det for min del. Har rundet spillet 3-4 ganger og må innrømme jeg har fremdeles ikke 100% kontroll på story'en, alle stedsnavnene og alle de forskjellige kongene med sine politiske ambisjoner. Fantastisk spill! Gleder meg til etterfølgeren!
 5. Unlimited builds + item-scavenging + multiplayer er det som gir spillet lengde. Er derfor folk fremdeles spiller D1 som kom ut i '96. Det som gjør spillet umiddelbart appellerende for meg er historien og gameplayet.
 6. Har såvidt fått startet spillet. Runnet 'tutorialen', men det tar jo ikke lang tid. Er midt oppi min andre gjennomkjøring av The Witcher2 nå, og selv om Deus Ex er kjøpt og lastet ned er det vanskelig å legge the Wicher fra meg. Regner med å starte på DE3 når jeg er ferdig. Men har sett en del reviews og ut ifra det som blir sagt så virker det som om AI, boss fights og grafikken er noe av det som trekker mest ned. Atmosfære, story, valgfrihet og replayability er det som trekkes frem som positivt.
 7. even weirder? Nå er de små hos meg også. Snodig.
 8. Bildene er store.. fra begge postene. Jeg bruker google chrome.
 9. Jeg kjenner ikke originalen, noe som reduserer kvaliteten på spoof'en. Hadde egentlig ingen forhåpninger til 500k-video... utenom at det skulle være bedre..
 10. Det fins en request side et sted på GoG. Ganske bra voting-system. Get off the road! Funky 70s ftw! psycho bass.
 11. Forsåvidt godt poeng, men for meg blir det mer og mer spennende jo nærmere D-day jeg kommer
 12. Har hørt om det ganske lenge (via Podcast'en Epic Battle Cry - kan anbefales forresten), men testet den for første gang idag. Lastet ned Interstate 76 som hadde noe grafikk-issues på min PC. Det er visst en fix, men det virker jævlig komplisert så jeg driter i det. Lastet også ned Fallout 2 som funker fint så langt. Håper vi får Eye of the Beholder-serien
 13. Noen gang lagt merke til hvordan pulsen stiger i takt med supply count? Får alltid kjempepuls når jeg har 150+ supply og skal ut på angrepstokt. Mer enn det trenger ikke jeg fra SC multiplayer.
 14. (fortify intelligence + 40)*100 ... deretter enchant über-weapon ftw!
×
×
 • Create New...