Jump to content
Battlefield.no

SerpenS

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by SerpenS

 1. Expansion til Witcher - bør bli bra. Bah - så var det kun en gwent basert sak.
 2. huff nei - vi som fortsatt er igjen her tåler ikke lys.
 3. normalt er det litt utenfor for min del også, men jeg likte Ori and the lind forest veldig godt. Skal garantert kjøpe denne også (hvis jeg husker).
 4. må være forsiktig med å si "dverg" - masse drama da noen sa det (til henne) for et par år sida. dverg går vel snart inn i samme kategori som homse, sigøyner, neger, osv.
 5. synes World of Tanks har blitt ganske bra - bedre enn det var - og spiller litt. Er jo gratis å prøve så det er bare å se hvordan det har blitt nå. Svensketanks er tilgjengelig
 6. har ikke oppdatert kunnskapen så mye de siste månedene - det var spørsmål omkring ytelsesreduksjon i Dx12. Et kort til denne prisen bør være noenlunde "future proof" - og jeg vurderte at GTX 1080 ikke var det. God nok ytelse i dagens spill har du tydeligvis uansett - spiller du i 1080p ?
 7. Jeg snakker endel foto med en kollega som har holdt på i mange år og er dyktig. jeg tror han ville kommentert slik: Ta mange bilder - de fleste blir bedre med erfaring Fokuser - det er lettere å bli god i en sjanger enn å være god i alt: portrett, makro, dyr/planter, landskap, interiør, etc. Det er lettere å ta bilder for en begrenset gruppe enn for alle: Hvis du vet at bildene er for rollespill nerder, treningsfreaks, familien el. så blir det lettere. Få inspirasjon. ex.: http://www.500pix.com/ og se etter populære bilder i din sjanger. Bruk fotoredigeringssoftware som gimp eller Photoshop. – for eksempel kunne tistelen (eller hva blomsten heter) til høyre for Dagpåfugløye sommerfuglen vært fjernet, detaljer mot kantene som ikke er viktige på fingeren med larven kunne vært blurred, det samme med detaljer mot kanten i bilden med sveising. Utstyr - tror disse bildene viser at det ofte ikke er det viktigste - så fremt du kan fokusere på en sjanger og ikke skal ta fuglebilder eller sport elns. så trenger du ikke så mye. "Trene" kan man vel gjøre uansett
 8. SerpenS

  Ny mobil

  byttet til Cat s40 tidligere i år og ga jobbtelefonen til madammen. Min virker enda og gjør alt jeg trenger i en telefon. Min mobil er sterkere enn din !
 9. Jeg synes denne overskriften, bildet og vinklingen er noe av det beste jeg har sett fra Economist. Nå som Trump har vunnet passer det veldig bra å ta den fram.
 10. "Velger denne siden jeg har lyst på god flyt fremfor høyoppløselig grafikk" - med ditt budsjett burde du ha råd til begge deler ? for del ville jeg aldri gått for kun 1080 punkter i høyden på en moderne skjerm.
 11. Eredin ? Har spilt med en sign-wolf School type og en fast attack-cat shool type - av en eller annen grunn var det ikke i den kampen jeg hadde problemer. Det går vel an å midlertidig senke vanskeligshetsnivået hvis du må feige ut :-)
 12. Da er "Hearts of stone" og "Blood and wine" ekspansjonene dessverre ferdigspilt. Det var veldig alright. Likte storyen i Hearts of stone veldig bra - en veldig god variant av et klassisk tema. "Blood and wine" er litt mindre original føler jeg - settingen blir nesten litt for "lys" og "koselig" :-) "Blood and wine" hadde en del mer innhold / litt høyere kvalitet. Til sammen er Witcher 3 den beste RPGen jeg har spilt - det er nok et par stykker jeg har likt bedre - men de er over 10 år gamle og er strengt tatt ganske mye dårligere :-)
 13. Et terreng ved Borsæ og et på sørsiden av Totak.
 14. jeg har brukt/bruker AirVPN. Fungerte fint for amerikansk netflix for en stund siden. Har ikke giddet å styre med annen netflix i det siste. Det er stort sett barna som bruker Netflix uansett og for dem er det norske utvalget bra nok.
 15. det ble skogsfugljakt i Telemark i år. fint - men jammen så mye vanskeligere enn rypejakt. Hadde glemt hvordan det var etter flere år med rypejakt.
 16. blir nok rx 480 - nvidia sine kort er litt for dyre i forhold til at dx12/vulcan ytelsen ikke er topp. I tillegg koster det ekstra for gsync vs. freesync. Prisene skal vel enda litt ned i forhold til en MSRP på USD239, så det er bare å vente litt til.
 17. du får legge ut et bilde hvis du får til med hardtubing. jeg har kjøpt inn ny pumpe og skal skifte ut min Laing DDC - hvis du trenger den kan jeg alltids donere den bort. Dimensjoner er gitt her . Min har en custom Petras top så den er litt feitere. Mener du kan skifte barbs (standardmodellen har kun in/ut rør som vist på den skissen). Tror også jeg har et Swifttech mcres liggende et sted. har ellers ikke noe å bidra med i forhold til å finne komponenter som tar enda mindre plass. Kanskje en combo løsning ?
 18. glimrende, jeg holder akkurat på å fikse opp filmrommet og trengte noen tips!
 19. det er gøy, minner om TF2
 20. deilig de lager fine trailere
×
×
 • Create New...