Jump to content
Battlefield.no
 • Foreningen Battlefield.no er drevet av en stor gjeng ildsjeler, som bruker tiden for å gjøre dette til et trivelig sted å være.
   

  superhero2.thumbnail.jpg


  Vi har nå eksistert i mange år, mye takket være evnen til å dele arbeid og oppgaver utover i organisasjonen, i stedet for å gjøre oss avhengig av noen få enkeltpersoner. Dette kan selvsagt føre til at enkelte ting tar litt tid i ny og ne, men samtidig er vi langt mindre sårbare enn mange andre spillsamfunn. Battlefield.no har vært her i mange år, og vil forsette å være et trivelig sted for brukerne våre i mange år til.

  For å holde styr på alt som skjer, har vi delt foreningen inn i fagområder med egne ansvarpersoner. Vi tenkte at dette kunne være interessant for brukerne våre å se, samtidig som dere også vet hvem dere skal kontakte på forumet om dere har en spesifikk henvendelse!
   

  foreningskart.jpg
  Slik ser da organisasjonen vår ut, her følger en liten forklaring på hva de gjør, og hvem de ansvarlige for hver enkelt del er:

  Foreningen Battlefield.no består av følgende organ og avdelinger:

  Styret: Øverste organ. Velger satsningsområder og utpeker avdelingsledere / hovedadmins. Konfliktløsende organ i spesielle saker.
  Rådet: Tidligere ledere, som grunnet høy kompetanse og lang fartstid har innsyn i alt foreningen foretar seg.
  Norsk eSport / Multigamer.no: Har egentlig ingenting med våre organisasjon å gjøre direkte, men er ekstremt viktig støttespiller, bidragsyter og samtalepartnere.
  Serverdrift: Ansvarlig for alle serverne våre, konfigurasjon og oppsett. Delt inn i "lag" etter spilltittler.
  Redaksjon: Ansvarlig for redaksjonell profil og innholdsproduksjon til www.battlefield.no og www.hellfragger.no (nå samlet i samme portal)
  Ingame: Selve spillsatsningen vår. En "stab" pr spill stort sett. Består av hovedadmins + adminstab.
  Prosjekter: Diverse frittstående prosjekter vi kjører til enhver tid. Alt fra små cupper til ligasatsning.
  Utvikling / Design: Løs organisasjon, hvor folk med kompetanse innen utvikling og design bidrar når det er behov for å utvikle spesielle ting til FBF.
  Moderatorer: "Forumspolitiet", som til enhver tid sjekker forumet og ser til at posting følger reglene våre. 
  Så litt mer detaljer, for de interesserte:


  Styret

    styret.jpg
  Styret er IKKE en gjeng gamle kompiser, som drikker vin og tjener penger på BF.

  Styret sin oppgave er først og fremst å trekke "de store linjene". Hvilke spill skal satses på? Hvilken vei skal foreningen satse? Når dette er bestemt, forsøker vi å finne ledere og ansvarspersoner - som kan bringe dette ut i live. Bortsett fra sjeldne situasjoner, lar vi avdelingsledere og hovedadmins utføre jobben slik de selv mener det er best, uten at vi legger oss opp i detaljer. Styret tar også tak i spesielt vanskelige personalsaker, men overlater dette også stort sett til lederene for de respektive avdelingene.

  Styret består i dag av:

  cri74
  Daniel(kasserer)
  Eragon(styreleder)
  Kåre Krigsforbryter
  qed

  Rådet

  rådet.jpg

  Rådet er en måte å beholde gamle ringrever i foreningen på.Flere har med årene fått mindre tid, familie og forpliktelser, men som ønsker fortsatt å bidra til å holde foreningen "på rett kjøl". Rådet fungerer som samtalepartner for styremedlemmene og avdelingsledere, da dette er folk med masse erfaring og kunnskap. Rådet har også mulighet til å instruere styret (nedlegge veto i saker), om de mener det taes beslutninger som bryter med intensjonene for foreningen.

  Rådet består i dag av (aktive):

  Kybber
  Ravn
  Steiner
  DelCasa
  Nixon
  Herminator
  QeD
  PzN
  Entreri
  Zpam
  Col. Jensen
  Home
   

  Serverdrift

   drifter.jpg
  Det trengs vel ikke så mye forklaring ut over det som ble nevnt i toppen. Dette er gjengen som sørger for at serverne går som  et veloljet maskineri, og som konfigurerer og setter opp servere etter admins og brukernes ønsker. Det som er viktig å nevne, er at alle admins har tilgang til serverdrift gjennom sin hovedadmin. Har dere ønsker eller innspill om serveroppsett / konfigurasjon, er det viktig at dere roper ut! Dette gjelder selvsagt også brukerne, som kan komme med forslag via forumet vårt.

  Hovedansvarlige på drift er:

  Eragon, hoveddrifter for Hellfragger.no
  Daniel-, hoveddrifter for Battlefield-serien
  Daniel-, hovedrifter Arma


  Redaksjonen

  redaksjon.jpg

  Redaksjonen er gjengen som skaper nyheter og innhold på forsiden vår. Med ny portal har vi også fått mange nye tilbud til skribentene våre, som burde gjøre skriving for Battlefield.no ekstra attraktivt.

  HUSK AT ALLE KAN BIDRA MED SAKER!!!! Send en melding til redaktør eller post et nyhetstips på forumet med saker du kunne tenke deg kommer på trykk - dette blir vi veldig glad for!

  Hovedansvarlige i redaksjonen er:

  cri74, redaktør for foreningen.


  Ingame

  ingame.jpg

  Dette er selve grunnmuren i foreningen, alle spillerserverne våre.
  Samtlige spilltittler har hver sin hovedadmin, av og til flere.

  Hovedadmins har det øverste ansvaret for serverene, adminstaben, personalsaker, cheatarbeid, klagesaker og så videre.
  Ofte blir mange av disse sakene delegert ut til ressurspersoner i staben, som ønsker å ta i et tak og bidra litt ekstra. Et godt eksempel på dette er: klagemuransvarlige, konkurranseansvarlige, cheatansvarlige etc...
  For foreningen har miljøet på serverne våre alltid vært førsteprioritet, og vi har svært mange serveradmins i de forskjellige spillene vi hoster. Når det er sagt: Vi er ALLTID ute etter voksne (mentalt) og aktive spillere som kan tenke seg å bidra ekstra. Om du passer i denne kategorien; send en søknad til en av hovedadministratorene, som står opplistet under!

  Hovedansvarlige i Ingame:

  Eragon, hovedadmin Hellfragger.no
  Daniel-, hovedadmin Arma og Battlefield
   


  Prosjekter
  I foreningen har vi til enhver tid en del prosjekter løpende.

  I stor grad handler dette om spillrelaterte ting, som konkurranser, ligaer, cup'er, bigwars etc. Dette er oftest styrt av stabsmedlemmer med spesiell interesse på feltet, og prosjektdeltagerne kan gjerne være eksterne medlemmer som ikke har andre stabsfunksjoner

  Hovedansvarlige i prosjekter

  Utpekes på prosjekt til prosjekt.

   

  Utvikling / design

  utviklere.jpg
  Denne avdelingen består av enkelte stabsmedlemmer, med interesse for programmering og design.

  Designerene lager alt fra logoer til nyhetsgrafikk og webplakater. Utviklerne jobber stort sett på prosjektbasis. Utviklere kommer gjerne inn i denne avdelingen på eget initiativ, ofte fordi de har idèer til egne prosjekter.Vi er alltid ute etter folk med interesse for disse fagfeltene, så om du har en liten programmerer eller designer i magen, ROP UT!
  Aktive utviklere:

  OptimusCrime
  Kåre Krigsforbryter
  Sigve, "Rådgiver" fra Norsk eSport
  Kybber, "Rådgiver" fra Norsk eSport

  Aktive designere:

  TB-Iceman
  Keh
  Senator

  moderators.jpg

  NeS.jpg

×
×
 • Create New...