Jump to content
Battlefield.no
 • Team Foreign vinner kickoff cup


  Eragon

  (Battlefield.no):Da er den første norske cuppen i Battlefield 3 avholdt. Ble det en suksess? Team Foreign har arrangert Norges første BF3-cup som gikk over 2 dager. Denne cupen var en 16 lags-cup hvor lagene spilte 5 mot 5, men det var dessverre kun 10 lag påmeldt.

  Suksessfullt

  Laglederen til Team Foreign og arrangør av cupen skrev følgende på Battlefield.no tidligere i dag: "Det var veldig hyggelig og få gjennomført denne turneringen for dere, og samtidig er det veldig hyggelig å se så mange gamle kjente satse på BF3!Enda bedre var at det var et par nye klaner som Battlestar Operational og divided by Zero som tok sine første steg inn i Battlefield-klanscenen, vi trenger nytt blod!"

  Det var en meget jevnspilt cup, og finalen ble en hektisk og jevnspilt kamp mellom Team Foreign og te4m.På te4m sitt map som var Grand Bazaar så ble stillingen 70-0 til te4m. Det stod 1-0 i maps ti te4m sin favør.Men siden Team Foreign hadde gått ubeseiret igjennom Upper-bracket så måtte de kune vinne sitt map for og gå seierende ut av finalen. Deres map var Seine Crossing og etter en utrolig hektisk første runde med ekstremt mange flaggbytter så ledet Team Foreign med 62 tickets til neste runde.

  Men ville det vare?

  bf3tankcrew.jpgTeam Foreign startet som US og fikk en helt horribel initial der vi kun endte opp med B-flagget. te4m kontrollerte de 3 andre og bleeden gjort stygge innhugg i tickets for Team Foreign. Etter snaue 3 minutter var ledelsen fra første runde spist opp av Te4m. Noe måtte gjøres, og etter en rask pep-talk på TS så skred vi til verks med samtidig angrep på A og D flagget, ett av dem skulle vi ha! Angrepet gikk bra, nesten for bra det var nesten som om de var en spiller for lite... og akkurat det var de. Rvg som studerer må spille over VPN på studenlinjen sin og den falt ned under matchen.

  Etter dette tok vi over kontrollen av mappet og klarte å sette opp en lockdown mot Russian Spawn. Ledelsen til te4m ble fort spist opp og de innså at dette var tapt. De sa gg før kampen var ferdig og Team Foreign vant Norges første Cup i Battlefield 3!Det eneste som var kjedelig var at det ikke ble en 100% fair match, men siden det ikke finnes pause eller noen annen funksjon så måtte vi nesten fortsette.

  Gavmilde vinnere

  Team foreign vil rette en stor takk til Multigamer.no for å låne oss 2 stk servere slik at vi fikk det hele gjennomført!Det var en førstepremie og det var 5x24 bokser med energidrikk fra sponsorene til Team Foreign og en 16-slots spillserver levert av Multigamer.no.

  Rewrite kan fortelle at de allerede har en server og vil derfor donere bort serveren de vant til den klanen som kan overbevise han om hvorfor de fortjener det. Sjangeren er fiksjon så det er bare og blande sannheten med en dose sludder. Beste historie vinner!

  Link til brackets finner dere her: http://binarybeast.com/xBF21110251Team Foreign er tidligere kjent som Team-Flux og kan nå krone seg med tittelen "Norges beste BF3-lag inntil neste".

  Ps. arkiv nyhet Dato stemmer ikke!

  Edited by Eragon  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,219
  Total Topics
  1,885,171
  Total Posts
×
×
 • Create New...