Jump to content
Battlefield.no
 • Hva er greia med Red Orchestra 2?


  Eragon

   (Battlefield.no): Hva er greia egentlig ? Her går et lite firma og lager et spill som markedet hungrer etter, også er det lite folk som spiller det!

  Action med stor A

  Action med stor A vil jeg bruke som nøkkelord,når jeg beskriver Heroes of Stalingrad. Etter å ha spilt det i skarve 27 timer. Bugs, ja masse bugs, men Tripwire patcher annenhver dag så det går nærmere og nærmere perfekt.
   

   

  Helt rått

  Det er så enormt bra det spillet her, det gror på en. Det er liksom så mye nytt som man oppdager etterhvert som man spiller. Hvor dekningen er, når man skal løpe, og når man skal vente. Lyden er 110% rå, grusomt rå som i en krigsfilm med 18 års grense, her skrikes det brutalt og det er bare en av tingene som gjør det å spille RO2 til en nesten autentisk ubehagelig opplevelse. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har opplevd å få dårlig samvittighet for å peke på noen med musa mi og trykke på knappen før, men i RO2 så har det skjedd to ganger allerede.
   

  Spillet vokser på deg

  ro4.jpgDette spillet gror på en, etterhvert som man kjenner til kartene, kjenner til dynamikken, tempoet og rutinene, så blir man mer og mer sugd inn i Stalingrad, Det er krig. på sitt mest brutale. Sofakommandanten har til nå arrangert "bigwar" i RO2. og vi har vært 12-13 stk hver gang, og jeg kan med hånda på hjertet si at de timene med forholdsvis jalla teamplay er det mest spennende, underholdende, skremmende og morsomste jeg har hatt med et spill siden Battlefield 2 med gamle klanen min BFBOYS og videre Autrosquad.

  Opplevelsen In Game

  Følge med på Spec Cam, spawne på SL, orientere seg. Få opp tactical view, se hvor vi skal angripe, løpe ned trapper, rundt hjørner, legg ann fyr mot en nazist som løper over veien. Vente på røyk fra squadlederen, løpe inn i cap zone, se hvor mange som er der på indicatoren, rydde sona. Plukke opp fiendens automat våpen, høre tyske stemmer fra høyre, fylle veggen med bly og håpe på hits, en mann kommer fram, magasint tomt, stikke bayonetten i magan hans, høre dødsskriket. Cappen er vår.

  Opp med tactical finne neste mål. Finne SL, slå seg sammen med han og løpe mot nytt mål. Opp trappa, vente i åpningen, gunfight. en granat lander på foten, løpe ned. Nei - en granat kommer ned, hvor skal jeg løpe? BOOM! Spawne i main, løpe 70 meter. mens jeg holder tactical view oppe og orienterer meg. Bang into action again - meie ned 2 stk fra vinduet, høre tyskere løpe opp trappa mot meg. Shit - har bare single rifle. Gjemme meg bakerst i rommet, granat kommer inn, masse hyl og skrik. BOOM - ørene ringer og sikten er null. Agrgagghhhhh fikk en bayonett i magen. Kjenner nesten jeg får vondt i magen. Spawner igjen, smiler. Faen så gøy dette er...
   

  Batlefield 3, men ikke Red Orchestra ?!?

  Jeg fatter det ikke - hver dag i kantina på jobben så sitter jeg å prater med gutta om RO2 og hvor kult det er, men nei, ingen respons. Det er som om jeg sitter å prater med hjernevaska mennesker. “BF3... det blir driit fett, det er battlefield, drit kule våpen og syk grafikk, det blir så bra det, skal ha ny pc ass. skal ha det feitaste sniperrifla og bare eie..”

  Jeg rister på hue, og kjenner at jeg veit noe de ikke veit... Battlefield.

  Jeg har mitt nye Battlefield jeg, og det er i Stalingrad!
   

  Konklusjon

  ADVARSEL: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad burde komme med en advarsel på eska: Full enjoyment of game occurs after 20 hours of gameplay! Jeg husker førsteintykket mitt etter å ha spilt beta en time eller to. "Shit jeg har driti meg ut jeg har hypa dette spillet over hele bf.no og det er ikke så bra egetlig. Det er kansje litt ræva."

  Men det gror på deg. Det gror, det er dybde, og med et firma som kommer med gratis kart, våpen, kjøretøy osv i årevis framover så har jeg sikra meg spillmessig i laaaang tid framover. Det er bare litt ensomt, skulle så gjerne hatt med flere.

  Heroes of Stalingrad. Red Orchestra 2 Gwaihir Terningkast 6/6!!!

  Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad er utviklet av Tripwire Interactive og kom ut i 2011 og servere finner du såklart her på Battlefield.no"

  Ps. arkiv nyhet Dato stemmer ikke!

  Edited by Eragon  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

 • Forum Statistics

  91,219
  Total Topics
  1,885,171
  Total Posts
×
×
 • Create New...