Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/15/2020 in all areas

 1. 2 points
  Kan nesten ikke tro at jeg husket passordet til denne kontoen! I følge historikken skrev jeg mitt forrige innlegg i mai, 2010, så har vært borte en stund! Veldig morsomt å se noen kjente brukernavn som fortsatt er innom her. Husker veldig godt miljøet som vokste opp rundt Battlefield 1942 i 2002-2003. Jeg har veldig mange gode minner fra klantiden med BsE, GPS, GiS, NPS og alle de andre klanene. Uansett, ville bare svinge innom og vinke til alle sammen. Håper alt står bra til med dere!
 2. 1 point
  Jeg driver faktisk og rensker opp litt en gang i blandt
 3. 1 point
  Hei!:) Har da nylig funnet ut at BF2 fortsatt fungere, så da tenkte jeg å høre om det er noen som enda spiller? Hvor fett hadde det ikke vært å fått igang en bigwar?;) hehe, nostalgi!
 4. 1 point
  Nesten helt utrolig hvor bra spillet holder seg. Den simple-serveren har også modifisert kartene litt med et tonn av flak rundt bases og mer hardware.
 5. 1 point
  Hyggelig å treffe på gamle kjente på Guadalcanal Begynte å spille sånn smått i januar for første gang på 16 år, drar det frem når jeg trenger å koble ut litt. Liker ikke nyere spill, så da blir det gjerne klassikere fra når man var ung. Spiller for det meste på serveren som heter Team Simple under navnet Waggachugga, si gjerne hei hvis du ser meg der. BF42 fungerer fint i Windows 10, lastet det ned her: https://team-simple.org/download/ Er en håndfull klaner fortsatt og turneringer faktisk, for de som har tid til sånt.
 6. 1 point
×
×
 • Create New...