Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/05/2015 in all areas

 1. 3 points
  Wholesale prisene er helt på jordet...... 20k for en kasse med tanktraps eller scrapmetals...... Tanktraps og scrapmetals koster 600g stykket i stary. Så prisen burde være 6k for en kasse. Så ikke så nøye på de andre prisene der. Men går nesten utifra de fleste bulkprisene er feil. Corrugated fence finner jeg ikke hos hverken wholesellers eller på Bash, Stary eller Klen. Metal Poles burde selges i alle 3 tradingcityene.
 2. 2 points
  Denne MÅ du tatovere rett over ræva
 3. 2 points
  05.04.2015 Nytt - Lagt til ItemCorrugated hos traderne. Ligger under Building Supplies. - Lagt til ItemPole hos traderne. Ligger også under Building Supplies. - Tåregass er tilbake. Kast en røykgranat og om man står i røyken mister man helse. - Man kan nå pakke ned kjøretøy man crafter og få delene tilbake. - Lagt til Air Dealer på NWAF. Endret/Fikset - Justert på det dynamiske været. Skal være litt mindre tåke og regn nå. - Justert noen av prisene hos Wholesaler. - MK_48_DZ lagt til trader. Fjernet PS: Om dere skulle finne våpen dere ikke får solgt. Venneligst si ifra til en admin så blir det fikset snarest.
 4. 1 point
  Tenkte det kunne være interessant og ha en tråd kor folk legger ut bilder av ting de har laget, eller rett og slett bare har vært/funnet en kreativ løsning! Så! Har du vært litt kreativ av deg i det siste?
 5. 1 point
  05.04.2015 Nytt - Vektsystemet har blitt skrudd av. - MaxMoneyInStorageMultiplier økt fra 1 til 5. Kan ha 5x mer coins i safer/biler/skur osv. - Ny regel. Man har ikke lov til å bygge nær safezone(500m!). Om 10 dager blir det som står innenfor sonen fjernet. - Lagt til BTR40_TK_INS_EP1 hos Military Unarmed traderne. - Lagt til BTR40_MG_TK_INS_EP1 hos Hero og Bandit. - AS50 lagt til Hero og Bandit. - Nato magasiner(AS50) lagt til Hero og Bandit. Endret/Fikset - Justert litt på det dynamiske været. - Byttet ut HMMWV CROWS med HMMWV M2. - Økt prisen på Cessna. Fjernet
 6. 1 point
  Lol, nice. That should do the trick! Pleier vanligvis være ganske god på guggel. Halvgjort søkearbeid Takk for hjelpen, da!
 7. 1 point
  Savner og muligheter for å deconstructe det du har bygget....... Mase på admins for å få sletta noe hver gang du bygger feil blir litt kjipt. Hadde og vært kjekkt om at du slapp å ta ned plotpole når du dør.
 8. 1 point
  Måtte lage en krakk på førskolelærerutdanninga, og jeg syntes det var en drittoppgave, så det ble en toalett-lokk-krakk.
 9. 1 point
  Holder på med en sjablong som eg skal male på siden av pcen
 10. 1 point
  Tenkte å starte en byggeblogg. Så håper jeg andre kan gjøre det samme. Hentet deler hos DigitalImpuls i dag, og nå gleder jeg meg! Dette blir mitt først vannkjølte bygg, så her er det tunga rett i munn. Tips mottas selvsagt med takk, og ja - det ER 3stk 480 rads dere ser der sammen med 15stk vifter Specs: - AsRock X99 OC Formula - 16GB Avexir Platinum DDR4 - i7 5280K - Asus Strix GTX 970 SLI - Full custom loop fra EK - 3 stk 480mm rads (XTX) - 13 stk Noiseblocker PL2 - 2 stk Noiseblocker PK3 - FSP Aurum Platinum 1200W - LD Cooling PC-V8 Yellow/Black kabinett. - Mayhem Yellow Pastel kjøleveske - Aquaero 5 LT viftekontroller ... og noe mer jeg ikke kommer på i farta. Oppdatert i lørdag 05.02: Blokkene er innstallert: Oppdatering søndag 08.02: Maskot kom en tur i går, og i dag, sånn etter at den verste fylleangsten hadde gitt seg, så begynte vi å bygge litt videre. Radiatorene er på plass, og jeg har såvidt fått begynt på slangene. Støter på et lite problem, jeg har ikke nok fittings til å lage drain. Det var litt synd, men det får jeg helle lage til en annen gang, eller så er det mulig jeg stikker å kjøper noe mer fittings til uka, kommer litt an på hva jeg gidder, har lyst til å bli ferdig en gang også. Slangene er på plass! Oppdatering mandag 09.02 Loopen er fyllt. Ble en annen plassering. Så nå håper jeg at det holder tett! Krysser fingrene! Håper dere liker det dere ser, kommentarer pliiis! Oppdatering onsdag 11.02: PC'en er ferdig! ENDELIG! Beklager dårlige bilder, det var mørkt og midt på natta. Var drit sliten etter konsert og bygging, så "cable management ble som det ble. Håper dere liker det likevel:
 11. 1 point
  HAHAHAHAHAHA Noe av det beste jeg har sett på lenge
 12. 1 point
  Noen som husker disse gutta?
 13. 1 point
  Hei Kan legge inn logg fra mitt siste prosjekt, HTPC Planen er å gjenbruke mest mulig av gammel HW for å holde kostnadene nede. Pr nå er de eneste kostnadene jeg ser for meg å måtte bruke er kabinettet og en vifte. Det ble stopp i går fordi kablene på strømforsyninga var for korte så må bruke en annen en. Noen bilder hittil Der strandet det når strømforsyninga ikke passa, kommer med mer Update:
×
×
 • Create New...