Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/26/2014 in all areas

 1. 3 points
 2. 2 points
  endeligen forstår dem att 01 is the place to be!!!!
 3. 1 point
  Bah, jaa... må vel begynne og skrive på ny da!
 4. 1 point
  Haha, du har tydlig vis ikke vært i min klasse du! Vell, siden hun dama holder på og då, så må jo jeg være den barmhjertige samaritan. Og det får den perfekte parteren øye på og gir meg nr sitt. Woalla problem solved Kronisk tannverk, eller at du overhode ikke tåler sol. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_urticaria )
 5. 1 point
  Skolebarn ^^ Uten tvil De kan man faktisk få til å holde kjeft, og de har bedre kontroll på blæra osv enn eldre Dessuten har jeg headsett med lyddemping! You are driving down the road in your car on a wild, stormy night,when you pass by a bus stop and you see three people waiting for the bus: 1. An old lady who looks as if she is about to die. 2. An old friend who once saved your life. 3. The perfect partner you have been dreaming about. Which one would you choose to offer a ride to, knowing that there could only be one passenger in your car?
 6. 1 point
  Hente tips i fra Walking Dead? Du får mere tips og triks ved og lese Donald! Vet ikke hvor jeg skal begynne en gang haha Multicyber, jeg hadde glemt den Aner ikke hvor jeg lagret det, så den er tapt... Men kort fortalt, så hadde vi nok barikert oss en liten stund hjemme, eller samlet det vi kunne av mat på kjøkkenet. Og kjørt inn over i landet, litt øde.
 7. 1 point
  LETT, vært superallergisk mot alkohol og tobakk, klarer meg så fint uten Flytur med skolebarn, eller flytur med øre og demente gamlinger?
 8. 1 point
  OOOh lenge siden jeg har spilt dette nå! Må prioritere fremover!
 9. 1 point
  Fulgte oppskrifta. Funka helt fint! Tok 2 min å komme inn etter registrering. Viktig å få med seg at "tittelfeltet" må lyde; "er det så jævelig nødvendig da.." for å kunne komme inn på serveren. Utover det, whitelist is the shit!
 10. 1 point
 11. 1 point
  Woop woop. Kan vi endelig spille farmville i VR? En gledens dag for de fleste spillentusiaster!
 12. 1 point
  BF2, infleague 5v5. Jalalabad 2007(?): Spilte SoR vs Veterans, (Murer, Termii, Ramstad....) Vi var underdogs så det holdt, men fikk stabla alle våre beste til den kampen fordi å spille mot Veterans på den tiden var "stort". Vi leda stort på ene runden som MEC, men til vår fortvilelse så hadde vi glemt å sette på timelimit (20min). Vi nulla Veterans den runden etter ca 30 min. Til stooor fortvilelse av at runden gikk til Veterans uansett. Fordi det var våres server og ansvar. #Good times #SoR #Veterans #godt miljø //.:SoR|BearH
 13. 1 point
  Du er nok ikke den eneste som har tenkt det her! Det kan jeg love deg
 14. 1 point
  Møkkfull i konfismasjon! Jeg jobber tross alt i barnehage, så tar seg ikke ut å være drita med de Å slutte å bruke data og telefoni totalt, eller gå 100 % vegan?
 15. 1 point
  Folk fakenicker meg (nesten!) Krigsmaskinen var den orginale Kåre!
 16. 1 point
  Hehe, yep. Men seriøst, kom igjen. Av og til skjønner jeg ikke hva manusforfatterne tenker. Vi skjønner alle nå at hvis vi lar en zombie leve, så kommern etter deg eventually. Derfor dreper vi alt vi ser. Ved takraset hadde de kniv og zombiene sto bare og monga opptil veggen. Hvorfor i helvette kniva de bare ikke de nærmeste zombiene i hodet og ventet på at de bak skulle komme nærmere så de kunne gjøre det igjen? Jeg ville vært så sjukt mye flinkere i en zombie apocalypse enn de der. Én episode igjen! Spent på hva cliffhangern blir. Kommer noen til å dø? Er redd for at Darryl er litt i faresonen. Fikk vibes at den gjengen han er med kommer til å kapre Terminus. Rick og company er jo foran dem, så ser for meg Rick og resten på Terminus blir i en skuddveksling med Darryl sin gjeng. Uansett tipper jeg neste sesong kommer til å handle om å få Eugene til Washington. Kan bli spennende det og!
×
×
 • Create New...