Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/03/2013 in all areas

 1. 1 point
  Hei! Roomien min flytter ut og jeg er veldig fornøyd med huset jeg bor i og ønsker heller å finne en til å overta plassen hans enn å flytte til enmannshybel fra studentsamskipsnaden. Litt om huset. Det er et koselig lite hus (55m²) plassert ganske sentralt i Gjøvik i bakgården til husvertene. Det er litt over 10min gange fra Høgskolen i Gjøvik, 5 min til togstasjonen eller CC (kjøpesenter), noen få min fra nærmeste Rema 1000 og samme gjelder Fastland, som er et offentlig utebasseng med griller, volleyballbane og gressplener til å chille på om sommern. Huset er ikke av det aller nyeste slaget og gir en god hytte vibe. Standen er god og det følger med varmepumpe og oppvasksmaskin (som alene er verdt husleien imo). Jeg har vaskemaskin og 40" TV. Litt om meg. Jeg er en snart 23 år gammel kar fra Bergen, men snakker østlandsk. Har noe med at familien min er østlandsk å gjøre. Jeg sier det fordi alle spør hvorfor jeg prater østlandsk. Anyhoo. Jeg studerer Master i Interaksjonsdesign ved Høgskolen i Gjøvik. Jeg er relativt trivelig, Pleier ikke å gjøre ting kleint, men synes det er veldig morsomt om jeg gjør. Jeg er en smule nerdete og holder meg ofte på PCen på rommet mitt. Litt for mye kanskje. Klarer allikevel å være et sosialt dyr om helgene når anledningen byr seg. Er på utkikk etter en til å ta over leieplassen til roomien min. Ta gjerne kontakt på PM om du er interessert. Har allerede fått et par henvendelser, så ingenting er garantert. Er allikevel supert for min del at jeg får litt utvalg! Til slutt er et bilde av movemberfesten vår der dere kan se (litt av) hvor gode vibes huset vi har navngitt Det Lille Huset, gir. (Jeg er nummer 3 fra venstre. Han barske karen med bukseseler og EKTE bart)
 2. 1 point
  Er enig med deg der, første gang jeg fulgte med på det så tok jeg en pause rett før sesong 8. Og tidligere i år hadde jeg lyst å fortsette å se på det igjen, så jeg begynte bare helt fra begynnelsen.
 3. 1 point
  har prøvd det litt. Ser morsomt ut. spesielt den byggedelen kan hjelpe til med litt mer teamwork. on a side note: Forumkontoen min virker igjen. WEEEEEEE
 4. 1 point
×
×
 • Create New...