Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/2012 in all areas

 1. 1 point
  FAP FAP FAP ArmA 3 kommer til å bli noe av det aller beste man kan legge på PC'n. Hvis du studerer litt av den infoen som finnes her i tråden og sammenligner det med andre spill som finnes, så er dette en så stor gave til PC at det ligner ikke noe annet....foruten Half Life og moddene som kom ut av den, mulig vis Digital Illusion og hva dem ville gi oss med Battlefield serien. At foregående spill fa BIS har vært marginale tidligere, og som noen sier "for spesielt interesserte" kommer til sin rett her. Vi spiller ikke konsoll, vi spiller PC. Godt mulig at PC er for spesielt interesserte, men jeg synes det er bra. Det er så mye win i dette spillet og hva det har å tilby. Et spill som legger tilrette for et community, for spillerne, for admins, for moddere, for tilskuere. ArmA 2 har denne oppskriften allerede og viser potensialet på formelen, best selgende spill på Steam er OA.... spillet er 3 år gammelt og blir resureced av en modd som fortsatt er i alpha. Dette er egentlig alt man kan ønske seg i et PC spill og beviser hvor langt andre spill har avsporet fra hva som er PC spill.
 2. 1 point
  Hei Cloze Det var meg som skrev der inne og ved nærmere undersøkelse så fant jeg ut du har helt rett. Beklager på det sterkeste. Jeg ble kallt inn pga at det var en kar der inne med aimbot så det hersket litt kaos inne på serveren akkurat da. Når jeg da begynnte å ta demo for å kunne banne han begynnte folk å teamkille han. Der og da var jeg helt sikker på at du var en av de, men etter du hadde protestert på dette så sjekket jeg loggene og så du hadde helt rett. Igjen, beklager for dette Mvh Kåre Krigsforbryter Hellfragger.no
 3. 1 point
  Er det "den bedre FXAA injection feilban" ( sarkasme) - Ta deg en tur på battlelog forumet og les litt der.. Den banen er ikke mye feil .. må le litt , "har pratet med han og han sier feilban , case close" ? hehe , ja jeg ler rått .. Har de siste dagene vært masseban av AA . Også har det vært både drama og inrømmelse av samme VIOLATION (AIMBOT) 50120 som han hadde . Tror du må heller ta deg en lenger prat med han . Men blir bannen opphevet så skal jeg si unnskyld , rart at når kjente folk blir tatt så er det feil eller noe annet. les missycrissy.. Tar jeg ikke mye feil så er det VIOLATION (MULTIHACK) 79551 som var den feilbanning som skjedde. Og ting tyder på at PB har rett denne gangen,..
 4. 1 point
×
×
 • Create New...