Jump to content
Battlefield.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/30/2011 in all areas

 1. 3 points
  Just write her så kan we help you! Med mindre you need a admin specifically to answer your spørsmål. If it's about a klage, ta det to the Klagemur post. Håper i helped!
 2. 1 point
  Denne fortjener en egen tråd Feel free til å poste lignende greier, evt lag noen selv ^^
 3. 1 point
  Flere slike videoer på profilen hans.
 4. 1 point
  fra samme artikkel: Som er i tråd med planen om å ruste ned psykiatrien ytterligere. Er det rart man ikke plukker opp folk som Breivik eller "øksemannen" før det er for sent? Nei. Skulle tro Hank von Fitte styrte showet slik psykisk helse bygges ned.... Edit: "– Han var en ensom ulv, men han kom fra en flokk." Agreed!
 5. 1 point
  Jeg drap en i spawn på en et annet kart ti minutter senere, teller det? Må ha vært et rimelig langt skudd... Edit: det er ikke kødd heller. Jeg dreiv å confa knapper osv for diverse kjøretøy og var inne i spillet og skøyt litt i lufta for å teste, så skifta servern kart og det første som skjer når spillet starter er at jeg får headshop på en fyr i motsatt spawn. Han ropte på haxx og jeg lo så jeg grein.
 6. 1 point
  Du gjør det den dagen du føler du har overskudd og tillitt nok til deg selv, ikke før. Men føler du på et punkt i livet at du har det, så bør du. Om ikke annet for å slippe et "what if-moment" senere i livet. Man kan hate foreldre så mye man bare vil, men de er fortsatt foreldre, og samfunnsnormer gjør at vi som mennesker kommer til å ha et lite hull innvendig til vi får klarlagt slike relasjoner. sry kort svar i et seriøst forum, men i mine øyne er det ikke mer som ligger til det.
×
×
 • Create New...