Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
veXed

Ranka server til Bad Company 2? Intet problem!

Recommended Posts

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=7734&g2_serialNumber=1 Ranka server til Bad Company 2? Intet problem!

Multigamer.no tilbyr nå serverutleie av rangerte servere til Bad Company 2! Les mer her.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bfbc2_2.thumbnail.pngLurt å være tidlig ute: "Flytt deg, jeg vil også ha 20% rabatt!!"(Multigamer.no): Gjennom vår avtale med EA er det vår glede å offentliggjøre at vi som første (og muligens eneste) aktør i Norge kommer til å bedrive serverutleie av ranka Battlefield: Bad Company 2-servere. Melder du din interesse allerede i dag vil du i tillegg til Nordens laveste pris også få en prisreduksjon de 3 første månedene. Bedre blir det vel neppe?

Sign me up!

Melder du din interesse allerede i dag er du ikke bundet om du forandrer mening, men stiller først i køen når serverslots deles ut. I tillegg vil du få 20% rabatt på prisen de 3 første månedene.

Hva får du?

Hos oss får du ranka Battlefield: Bad Company 2-servere på kraftig hardware lokalisert på Altibox' serverrom i Stavanger. Serverene står på lynkjappe fiberlinjer som vil sikre deg en optimal spillopplevelse.

Du får også tilgang til et topp moderne kontrollpanel som lar deg styre alle aspekter ved dine egne servere, f.eks. start/stop/restart, endring av instillinger, kart-rotasjoner, og lignende. I tillegg til dette vil vi selvfølgelig tilby godkjente 3. parts administrasjonsverktøy som BC2CC og lignende så snart disse er tilgjengelig. Mer informasjon om dette kommer på et senere tidspunkt.

Best på support!

Vår stab har lang erfaring i spillbransjen gjennom drift av diverse spill-relaterte nettsamfunn (f.eks. Battlefield.no, norges største spill-community), og sitter på den desidert beste kompetansen på drift av spillservere i dette landet. Kundeservice er noe vi setter meget høyt, og vi vil gjøre vårt ytterste for at hver eneste kunde er fornøyd med både ytelse og generell service/respons. Er du ikke fornøyd, så får du pengene tilbake.*

* Visse betingelser vil naturligvis gjelde for dette, mer informasjon vil være tilgjengelig før betaling/kjøp.

Meld din interesse her!


Share this post


Link to post
Share on other sites

Prisantydning? månedsabonnement? 6mnd? 1 år?

Mulighet for uranket server til en lavere pris?

Interessen er vel der for enhver klan, men tror mye bunner ned i pris ;) Ser man bort ifra det så er det vel ikke så mange andre aktører i Norge som passer bedre til å servere et tilbud som dette.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prisen er ikke spirket enda, men som det står i nyheten kommer vi til å legge oss blant de aller billigste i Norden. Melder man sin interesse (uten noen forpliktelser) vil man i tillegg få 20% avslag på denne prisen. Vi kommer tilbake med den akutelle prisen så fort den foreligger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najs. Håper ikke dette strider mot interne non-profit duppeditter i battlefield.no for dette kan være bra for klan norge.

plx si at alle tjente penger går til nice prize in compo ;)

Som andre lurer jeg på prisen og hva disse 20% går ut i fra. normalt er det allerede en prisreduksjon mot flere mnd man leier over. så går disse 20% i tillegg? så det blir ca effektive 40% rabatt fra mnd pris?

Tilslutt hvilket kontrollpanel vil brukes? - eller brukes noe som er utviklet fra grunnen selv?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Remyx99, BearH' og Luremus (og andre som er interesserte) ;)

Først og fremst: Merk at det er Multigamer.no, ikke Battlefield.no, som leier ut servere. Multigamer.no er støttespiller til Battlefield.no, Hellfragger.no og flere andre communities gjennom konseptet Community Nanny. Det er via Community Nanny at disse communitiene får kjøre nesten ubegrensede mengder gratis servere, får gratis webhotell og hjelp til tekniske utfordringer. Så ved å støtte Multigamer.no støtter du også Battlefield.no :tafse:

Prisen vil, som Ravn har nevnt, være svært konkurransedyktig. Vi satser på å prise oss billigst i Norden, og kommer tlbake med eksakte priser etter hvert. Uten at jeg vil gi noen form for garantier i dag: Dersom dere finner andre aktører i Norden som leier ut BFBC2-servere, så får dere ihvertfall et utgangspunkt for makstaket for hva prisene til Multigamer.no kommer til å være. Selv om det ikke er bestemt enda, vil vi trolig lage en prisstruktur som gjør det billigere å leie over lengre perioder. 20% reduksjon for de første tre månedene ved forhåndsregistrering kommer uavhengig av om det leies for 1 måned om gangen eller for 1 år.

Grensesnittet som brukes er et system kalt GameCreate. GameCreate har vært brukt av Battlefield.no i nokså nøyaktig 4 år nå, og kjører i dag samtlige servere som hører til Multigamer.no, inkludert Battlefield.no, Hellfragger.no og NRK sine servere, i tillegg til tusenvis av servere rundt omkring i verden. GameCreate er svært enkelt å bruke, samtidig som det ikke setter noen begrensninger på hva man kan få til. Screenshots kan ses her: http://gamecreate.com/screenshots.php Det er særlig Server overview, Server Configuration, Server Configuration (cont) og Edit Server File som er relevante for serverleiere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...