Jump to content
Battlefield.no
Sign in to follow this  
Remyx99

HellfraggerLAN 2009

Recommended Posts

bilde.jpg

Hellfragger.no er i sluttfasen av forberedelsene til sitt første LAN, og stedet som har blitt valgt for premieren er Trondheim! Dette er første gang vi arrangerer en live konkurranse, men vi føler likevel at folkene bak har mye erfaring. Mange i crewet har jobbet på store og små LAN tidligere. I tillegg har flere erfaring fra å arrangere Hellfragger Liga og diverse cuper og konkurranser i en rekke spill. Vi håper og tror at Hellfragger LAN vil bli et særdeles godt LAN for aktive gamere, siden det er arrangert av noen av Norges kanskje mest ivrige ildsjeler i CS:Source-miljøet. Dette er noe du som aktiv CS:Source-spiller ikke bør gå glipp av!

Hellfragger.no er et community som i all hovedsak har rettet seg mot CS:Source og enkelte andre nye titler fra Valve. Fokus vil derfor være på konkurranser i disse spillene, og vi håper på forståelse fra andre gamere for at vi ikke tilbyr store konkurranser i andre titler. Det blir et intimt LAN, der rettesnoren under planleggingen hele tiden har vært kvalitet over kvantitet. Vi har plass til opptil 32 lag i hovedkonkurransen i CS:Source. LAN-et er selfølgelig også åpent for folk som ønsker å komme alene eller ikke delta i konkurransene! Det vil også være mulighet for å stikke innom og se med dagspass, men da må du la PC-en bli hjemme. Sluttspillet i årets Hellfragger Liga vil gå av stabelen på scenen under LAN-et, og du vil da få mulighet til å sitte ringside når det som ansees som kremen av norske CS:Source-spillere samles til dyst. Vinnerne av Hellfragger Liga blir av mange sett på som uoffisielle norgesmestere i CS:Source, og det ligger det jo definitivt litt prestisje i. I tillegg er det premier for flere titalls tusen kroner som skal deles ut til de heldige i de forskjellige konkurransene, men fordelingen av premiene blir ikke bestemt før om en ukes tid.

Vel møtt!

Dato: 16 til 18 Oktober

Sted: Charlottenlundhallen, Trondheim

Billett: 500 NOK 1 spiller

Inkluderer: Bordplass, stol og nett-tilkobling.

Lagbillett: 2500 NOK 5 spillere + 1 manager

Inkluderer: Samme som enkeltbillet, men laget er også garantert plass ved siden av hverandre.

Billetten gir i tillegg en ekstra spiller/manager gratis tilgang til hallen under hele arrangementet, uten bordplass og nett-tilkobling.

For mer informasjon og påmelding, gå til http://www.Hellfragger.no/lan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...