Jump to content
Battlefield.no
 • Dugnad er et ord som for mange er synonymt med "gratis arbeid jeg ikke får en dritt tilbake for" Det mange ikke innser er at vi i Battlefield.no har vært avgjørende i mange jobbsøknader. Alt arbeid som gjøres på drifts og ledernivå attesteres. Det er gjennom årene mange personer som har fått attest for sitt arbeid. La oss ta et par eksempler.
   

  Atle 'qed' Indelid

  qed.jpg 

  Atle har vært hovedadmin i CS:S og en aktiv krabat i Hellfragger og Battlefield i mange år. Akkurat nå sitter i styret. I jobbsøkerperioden var arbeidet han gjorde for foreningen Battlefield.no en av attestene som tippet i hans favør.

  "Arbeidet med foreningen battlefield har gitt meg flere jobbmuligheter og fordeler. I dagens samfunn der høyere utdanning har blitt en mengdevare går man mer og mer i retning av USA, der frivillig arbeid og annen erfaring på siden av utdannelse verdsettes og etterspørres. Personlig har jeg med bakgrunn i mitt frivillige engasjement kunnet sette opp både ungdomsarbeid, teamsamarbeid, prosjektutvikling og lederansvar på min CV. Dette har igjen gitt meg jobbtilbud innenfor sektorer der arbeidspsykologi ikke alltid er den mest brukte bakgrunnen, feks innenfor sosiale medier og rådgivning for å møte ungdom på deres premisser innenfor employer branding. Mitt frivillige engasjement var også en del av grunnen til at jeg til slutt kunne hanke inn min nåværende jobb som prosjektrådgiver. I tillegg MÅ jeg påpeke hvor mange jeg har blitt kjent med som jeg i dag anser som gode venner. Jeg har pr nå 27 nerdevenner på facebook, meir enn vossakorven har på fjasbokji."
   

  Eirik 'Entreri' Nilssen

  entreri.jpg

  Eirik har figurert i forskjellige stillinger i Hellfragger høyt og lavt, gjennomført utallige arrangement og bidratt til gjennomføringen av ligaer, cuper, lan og andre events i regi av foreningen. I dag er han styreleder i foreningen Battlefield.no

  "Først og fremst må jeg få trekke frem det sosiale ved å bidra hos oss. Man blir kjent med en hel haug trivelige folk, og svært mange av disse ser jeg i dag på som meget gode venner. Tiden i foreningen har gitt meg mange erfaringer; jeg har fått verdifull erfaring rundt gjennomføring av prosjekter, jeg har så absolutt fått ledererfaring og jeg har blitt langt bedre til å kommunisere gjennom tekst. At jeg hadde flere år med frivillig arbeid for en forening med over 20.000 medlemmer var noe som ble trukket frem som positivt i mitt første jobbintervju til min nåværende stilling som prosjektleder i IT-bransjen."
   

  Roar 'KongKord' Halten

  kongkord.jpg

  Roar begynte hele eventyret Battlefield.no som primus motor og grunnlegger la han ned et utall timer i drift og vedlikehold av Battlefield.no. Gjennom tiden i Battlefield.no knyttet han seg til gode kontakter i mediebransjen og endte til sist opp i spillsatsingen til NRK og deretter til hjemlige trakter i NRK Møre og Romsdal.

  "Battlefield.no var en mulighet for å hygge seg med spill med andre voksne personer og samtidig få venner som jeg fortsatt har kontakt med. De som mener at vennskap over nettet er overfladisk vet ganske enkelt ikke hva de snakker om. Og for meg var Battlefield.no dette - en plass med flotte folk som sammen bygde et nettsamfunn det ikke var maken til på den tiden."
   

  Einar 'Kybber' Idsø

  kybber.jpg

  Einar har siden foreningens spede start bidratt i nesten alle avdelinger av Battlefield.no. Et unikum av kompetanse som har vært uvurderlig for bf.no. Siden han ble deleier i NeS, (tidligere hovedsponsor og livslinje til Foreningen Battlefield.no) har han fortsatt å hjelpe med små og store oppgaver på bf.no. Einar sitter nå i Rådet i tillegg til sin stilling som kontaktperson for NeS.

  "Mitt arbeid for Foreningen Battlefield.no har direkte medført to jobber: Den første er som grunnlegger og deleier av Norsk eSport DA, firmaet som står bak paraply-nettsiden Multigamer.no i samarbeid med Altibox.no. I tillegg ga en annen i ledelsen en uoppfordret og varm anbefaling til firmaet som ga meg min første heltidsjobb uten at jeg verken trengte søke eller gå på intervju. Man blir kjent med mange personer med ulik bakgrunn og erfaring i foreningen, og en anbefaling fra rett person kan fort åpne rett dør."

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  31,403
  Total Members
  2,309
  Most Online
  CoastSkin
  Newest Member
  CoastSkin
  Joined
×
×
 • Create New...