Jump to content
Battlefield.no

Active content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Jeg er lett med og spiller om folk fortsatt er gira.
 3. Holder dere fortsatt på?
 4. A much more dynamic game than modern politically correct Battlefield games, in 1942 you could do everything -- and anything. ... That is all - a simple .exe file will install the full game and you are now free to play Battlefield 1942 online on multiplayer for free in 2020! shareit vidmate
 5. Kan nesten ikke tro at jeg husket passordet til denne kontoen! I følge historikken skrev jeg mitt forrige innlegg i mai, 2010, så har vært borte en stund! Veldig morsomt å se noen kjente brukernavn som fortsatt er innom her. Husker veldig godt miljøet som vokste opp rundt Battlefield 1942 i 2002-2003. Jeg har veldig mange gode minner fra klantiden med BsE, GPS, GiS, NPS og alle de andre klanene. Uansett, ville bare svinge innom og vinke til alle sammen. Håper alt står bra til med dere!
 6. Fyrte opp 1942 i går. Tenk at folk enda spiller FH! Joinet en pixel_fighter server, og flydde rundt og bombet destroyere på guadalcanal
 7. Hei! Noen andre som har spilt mye Warzone ila. pandemien? Gi en lyd om noen vil være med å ta noen games. Battlenet: Tossbaddle#2700 Selv har jeg spilt en del med konsollspillere og syntes crossplay fungerer veldig bra. Man trenger en del spillere for å starte private match, så langt har jeg funnet en norsk facebook-gruppe som tidvis drar i gang matcher. Antall spillere for ulike moder private: Core Battle Royale - 50 Players Required Plunder - 30 Players Required Mini Royale - 24 Players Required.
 8. Nesten helt utrolig hvor bra spillet holder seg. Den simple-serveren har også modifisert kartene litt med et tonn av flak rundt bases og mer hardware.
 9. Hyggelig å treffe på gamle kjente på Guadalcanal Begynte å spille sånn smått i januar for første gang på 16 år, drar det frem når jeg trenger å koble ut litt. Liker ikke nyere spill, så da blir det gjerne klassikere fra når man var ung. Spiller for det meste på serveren som heter Team Simple under navnet Waggachugga, si gjerne hei hvis du ser meg der. BF42 fungerer fint i Windows 10, lastet det ned her: https://team-simple.org/download/ Er en håndfull klaner fortsatt og turneringer faktisk, for de som har tid til sånt.
 10. #Denfølelsen når du treffer gamle klankamerater inne på en random BF1942 server :D

  1. Delgador

   Delgador

   en god følelse og et godt savn. Mange gode minner med BF!

 11. Helt sykt, var inne og spilte BF1942 og så var søren meg @Sue der, hadde nesten ikke turt å drømme om at noen fremdeles spilte en gang. Prøver å lokke med @target
 12. Det er ikke så ulikt Squad. Har ikke prøvd spillet siden release, så jeg burde egentlig sjekke det ut igjen selv
 13. Noen som har prøvd denne? Ser ut som en moderne versjon av Red Orchestra
 14. Serveren wipet 2 Juli, veldig bra oppmøte så langt denne wipen, 20 stk online prime time! Flere grupperinger som sloss om et solid fotfeste! Vel møtt!
 15. Vi er klare for wipe kommende Torsdag. Akkurat når serveren er oppe å går igjen er noe usikkert, siden vi pent må vente på FP og Oxide. Men av erfaring regner vi med at 20-2100 er vi live. Vel møtt!
 16. Jeg slenger meg gjerne med dere!
 17. Hvil i fred Christian! takker for alle minnene i fredagspubben!

 1. Load more activity
×
×
 • Create New...