Jump to content
Battlefield.no

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. er jo så mange kredittkort som finnes at nesten umlig å ha en oversikt. skal ha ny pc og skjermer osv, og handler generelt gjennom et år en del stuff, ssd disker osv. Noen her som tilfeldigvis veit om et kredittkort som egner seg for en gamer? veit komplett har eget men dunno om det er det best i kredittkort test.
 3. Last week
 4. Hoverboard 360 is madly well known for the current year, so you ought to presumably get one in the event that you don't have one yet. Yet, purchasing a decent model can be very costly! In any case, because of savingcentstogether.com have figured out how to make coupons that let you get a decent hoverboard for less.
 5. Snakk om et "blast from the past" - BsE og GiS ca sommeren 2002 .... Mener jeg har vært på forumet her før men husker ikke i hele tatt nick eller pw. Nettopp fått egen bolig , flyttemelding sendes ut nu og deretter er det inn på komplett.no og handle gamig pc. Så jeg er på vei tilbake ! Håper å bidra litt her fremover.
 6. Earlier
 7. Hei. Kan dessverre ikke svare direkte på spørsmålet ditt, men jeg har noen venner som har studert spillutvikling på gamle NITH (nå Høyskolen Kristiania). De syntes det var veldig interessant, selv om jeg ikke tror at noen av de praktiserer det i arbeidslivet i dag. De fleste jobber som utviklere i typiske konsulentselskaper i IT-sektoren. Markedet for spill-relaterte jobber her til lands er relativt lite, dessverre. Ikke studerte jeg i utlandet heller, så jeg kan ikke svare på det heller, men det var mange av mine medstudenter på NTNU som tok en semester eller to i utlandet. Har til gode å høre om noen som har angret på å reise utenlands og studere der. Virker som en kul opplevelse. Vet ikke hvor mye til hjelp det var, men.
 8. Har aldri postet på et forum før foruten reddit en gang for lenge siden, men tenker dette er en god anledning til det. xD Liker å spille mye og vurderer pga. det å studere i utlandet dette året eller neste. Har lyst til å jobbe med spillutvikling. Ser man kan få ulike stipender for det og slikt (http://studereiutlandet.org/) slik at det økonomisk ikke er så ille. Har noen erfaring med en spill-utdannelse i utlandet, eller bare fra å generelt ha studert i utlandet før?
 9. Prøvde å trykke på Discord-inviten på forrige side, men den var utløpt. Er det noen som har link? Er det noen som er inne der?
 10. Er jo ganske kjekt dette nye Bf spillet. Enda kjekkere og se El Alamein igjen
 11. Tror du skal være unbanna nå ;D
 12. Hallois!! Litt trist for min del at det ikke er en konkurranse! Kanskje litt overrasket over at en fremdeles er bannet, jeg tenkte 10 år kanskje var nok
 13. Jøss. Ikke _helt_ dødt ennå. Ble påminnet bf.no nylig da det viser seg at jeg plutselig har en kollega herfra.. Sussidal
 14. Hallo på deg . Kan se at moderator seksjonen på den gamle (banned) profilen din må være den lengste på bf.no iaffal
 15. Jeg driver faktisk og rensker opp litt en gang i blandt
 16. Hei!:) Har da nylig funnet ut at BF2 fortsatt fungere, så da tenkte jeg å høre om det er noen som enda spiller? Hvor fett hadde det ikke vært å fått igang en bigwar?;) hehe, nostalgi!
 17. Jeg ramlet bare innom helt tilfeldig i dag, hadde glemt jeg var bannet...(sånn kan det gå når man ikke kjente grenser). Tillot meg å opprette en throw away (som de kule kidsa på reddit kaller det) for å si hei! fredx9 (og resten av dere) - scav
 18. Ser det har blitt postet en del spam av boter el. lignende i noen tråder i det siste. Satser på at støvet på gamlehjemmet holder seg borte fra linkene. Regner med at det er ingen som modererer her lenger.
 19. Gleder meg til å skyte ned MIGer med Spitfire
 20. Jeg gleder meg mest til Battlefield Portal MAPS: Arica Harbor, El Alamein, Battle of the Bulge, Valparaiso, Caspian Border, and Noshahr Canals (Beste TDM-kartet fra BF3) will feel brand new thanks to their striking, reworked visuals and destructive effects.
 21. Trodde det var Webhuset.no som hostet forumet gratis mot en reklamedeal på forsiden? Ser forøvrig ikke når du poster innleggene dine AllFather, så det kan tenkes at jeg bumper et gammelt innlegg her.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...