Jump to content
Battlefield.no
 • 1. God stemning

  Kos deg på serverne og følg Kardemommeloven: ”Du skal ikke plage andre. Du skal være grei og snill. Og forøvrig kan du gjøre hva du vil.”
  2. Fjusk ikke tillatt 

  Cheating er ikke tillatt og vil medføre ban. Ghosting er også sett på som fjusk.

  3. Drittslenging 

  Hold sivilisert tone på serveren. Det er et problem ingame med alt for mye ukvemsord, og dette vil bli slått hardt ned på. Spillere med stygt språk vil ved gjentakelse risikere en lengre utestengelse.

  4. Teamkilling ikke tillatt

  Overlagt teamkill eller teamdamage vil i beste fall føre til kick. I verste fall en lang ban.

  5. Logisk camping 

  Camping er tillatt dersom det er logikk i campingen og spillet krever det. Objectives skal like fullt utføres innen tid går ut.

  6. Bråk og støy 

  Micen er for å gi korte og greie beskjeder. Støyende personer blir fjernet.

  7. Provoserende grafikk 

  Pornografiske, rasistiske eller andre provoserende sprayer er ikke tillatt.

  8. Spam og reklame

  Ikke spam chatten i spillet med avertering etter klaner og lignende. Det er uforskammet og i 99% av tilfellene plagsomt. Bruk andre kanaler som f.eks IRC.

  9. Decals/spraylogo

  Det er forbudt å benytte sprays som er ment å lure motstandere, f.eks utformet som terrorister eller counter-terrorister.

  10. Lamejoin 

  Unngå lamejoin. Teamstack er heller ikke tillatt dersom dette skaper skjeve lag.

  11. Respekter admins

  Vis respekt ovenfor admins. Admins er der for å hjelpe til med å lage godt miljø på våre servere, og din oppgave er å hjelpe admins med det. Diskusjoner om regler taes på forumet, ingame diskusjon vil føre til mute/kick.

  12. Anklagelser 

  Ikke beskyld andre for cheating med mindre du har solide bevis for fjusk. Screenshots og demoer kan du fremlegge på forumet Klagemuren.

  13. Bugs 
  Ikke misbruk bugs i spillet. Defuse fra undersiden av mur på Aspot på dust2 er et godt eksempel. Man skal se bomba.

  14. Ping 

  Spillere med over 80 i ping blir autokicket fra våre servere, uten varsel. 

  15. Skuespill og tagbeskyttelse 

  Ikke lat som du er admin. Taggen [hf.no] er forbeholdt admins. Vanlige spillere som spiller med denne taggen vil bli fjernet.
  Generelt:

  Vi forbeholder oss retten til å fjerne spillere på ubestemt tid, ved konstante gjentakelser av regelbrudd. Selv den minste td blir registrert, og ved opphopninger av shitkidoppførsel, vil straffene bli lengre.

  16. Destruktivt spill

  Spillere som bevisst ødelegger for sitt eget lag, er ikke velkomne hos oss.

  17. Kart-Objekter

  Unngå å gjøre ting som vil ødelegge for å gjøre kart-objektene i spillet. Som for eksempel: Dreping av gissler med vilje og plante\defuse bomba utforbi bombspot.

  Særregel for Minigames:
  Drøying

  Å hale ut tiden i spillet er ikke lov i det hele tatt, det vil ødelegge for andre spillere som må sitte å vente.
  Særregel for aim serveren:
  Rushing

  Aim kart er hovedsaklig for å trene aimen og rushing vil ødelegge poenget med aim kart. Rushing før et min har gått av tiden er ikke tillat.

  Eventuelt legge til helt på slutten: Bryter du en regel eller flere gjentatte ganger så kan straffen bli strengere.

  Særregler som kun gjelder for Surf-serveren 

  Spawnkilling/spawnattacking

  Spawn er hellig og skal ikke angripes. Når en runde begynner er det ikke tillat å angripe motstandere på noen måte. Det er ikke lov å angripe motstanderen før du har kommet fram til banens første rampe. Surfer man gjennom kartet er det tillatt å dele damage i spawn, dersom kartet gjør det mulig å surfe tilbake til spawn.

  Blokking

  Når man surfer er det ikke til å unngå at man blir blokket, så hvis man blir det, bør man forholde seg sivilisert og rolig. Sterke reaksjoner på blokking i form av språkbruk vil straffes.

  Bortsprenging av våpen

  Det er ikke lov å sprenge bort våpenlagre med den hensikt at ingen andre skal få tak i disse. Brudd på denne regelen vil i beste fall føre til kick.

  Bombeplanting

  Dette er en surfeserver, og hovedformålet er først og fremst surfing. Spillere har ikke lov til å rushe bomb site og plante med en gang runden starter, da dette er svært destruktivt for gameplayet. Bombeplanting kan brukes til å avslutte runder hvor tiden er i ferd med å løpe ut, eller i situasjoner hvor rundeslutt er nært forestående, for eksempel om det er igjen 1 CT og 7 terrorister.

   

 • Emner

×
×
 • Create New...