Jump to content
Battlefield.no
 • 1. Mest mulig moro for flest mulig

  Målet vårt med å tilby spillservere til allmennheten er at flest mulig skal ha det mest mulig moro på serverne våre. Og siden det alltid vil være folk som er ute etter å ødelegge, har vi innsett av vi har behov for både regler og serveradmins.

  Resten av våre regler er konstruert for å prøve å få til mest mulig moro for flest mulig i praksis.
  Husk dette, og du vil sannsynligvis både forstå og huske resten av reglene bedre.

  2. Battlefield 3 er et lagspill

  Å spille på en måte som skader laget kan medføre midlertidig utestengelse fra serveren.
  Manglende spillforståelse er ingen unnskyldning, selv om vi vil være mer overbærende med nybegynnere enn med veteraner. Lytt derfor til erfarne spillere, og gjør ditt beste for å fremme samspill på laget ditt.

  3. Enhver form for juks VIL medføre permanent utestengelse

  Enhver form for juks(eng: cheat) eller utnyttelse av svakheter i spillet(eng: bug exploit) besvares med permanent utestengelse fra våre servere. Dette inkluderer også statspadding. Med dette menes alt som har da med å skade kjøretøy/utstyr for å deretter reparere for å få poeng. Dette med å tømme magasiner, for å så få support poeng for å gi ut ammunisjon. Slikt vil bli slått hardt ned på!
  Dette med å utnytte bugs for å komme seg inn i hus, under bakken e.l. for å drepe andre som ikke kan det, blir sett på som bug exploit og straffes hardt.  

  4. Overlagt drap på medspillere straffes

  Å drepe sine egne lagkamerater(eng: teammates) er kjedelig for dem som skades, og det er dessuten destruktivt for laget. Slikt skjer ofte ved uhell, og i sånne situasjoner oppfordrer vi dem som blir drept til å vise forståelse. Drepe sine egne for å få kjøretøy, uansett om det er humvee eller fly, kan medføre til kick/ban. Det å sabotere eller blokkere en lagkamerat som har fått et kjøretøy, vil også straffes med kick/ban.
  5. Å påføre skade på egne kjøretøy, medspillere eller installasjoner

  På samme måte som det straffes hardt å drepe lagkamerater, vil spillere som gjentatte ganger skader eller sprenger egne kjøretøy og/eller installasjoner risikere å bli kastet ut i fra serveren, uavhengig om lagkamerater kommer til skade eller ei.
  Umoden oppførsel som å skyte etter kjøretøy eller personen fordi man ikke fikk det selv, eller ble plukket opp, medfører at man kan bli kastet ut i fra serveren selv om ingen kom til skate. Skade på medspillere eller kjøretøy fordi de selv ikke fikk dette, eller at vedkommende som fikk kjøretøyet ikke ventet på spilleren, vil også bli slått ned på.
  6. Å stjele en lagkamerats kjøretøy er forbudt

  Selv om vi sterkt oppfordrer til god kø-kultur, er det likevel prinsippet førstemann til mølla som gjelder.
  Så har noen først fått et kjøretøy, er det deres. Om vedkommende går ut av det en liten stund, for å f.eks reparere det, er kjøretøyet ikke fritt vilt, og spillere som stjeler lagkameratens kjøretøy i en slik situasjon risikerer å bli kastet ut i fra serveren.
  7. Stjeling av kjøretøy fra fiendens hovedbase

  Det er ikke lov å reise over til motstanderens hovedbase for å forsøke å stjele deres kjøretøy.
  Det gjelder ALLE kjøretøy(fly, heli, tanks, aa, humvee, buggy, vodnik osv).

 • Emner

×
×
 • Create New...